Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud tomu dobře rozumím, tak v obchodních podmínkách (článek 4.) stojí, že mají právo na úpravu ceny před dodáním. Text se trochu liší v podmínkách, které se zobrazí automaticky (u mě Irsko) a v českých. Ale také se někde píše o tom, že je cena potvrzená přijetím objednávky z jejich strany. Ono to celé zní jako napasované na prodej fyzických nosičů a není mi z toho jasné, jak se tyto věci řeší v případě předobjednávek a digitální distribuce.
  • lol Tak v tom sa teda nezhodneme, GRAW patri medzi najlepšie FPS, ktore som na PC hral a ked z toho urobia TPS...nech si ho nechaju...naozaj upada PC scena, že by to bolo tym, že ubudaju skutočne PC hry ??
  • xorxox: kdo chce psa biti .. palici si najde :) .. ja to jen tak ze zvedavosti vcera predobjednal .. kdyz to vyjde tak to budu mit, kdyz ne tak to kupovat nebudu ...
  • XorxoxTalarius
    Nahodou ja se klidne priznam, ze kdyby CoD stal 200 korun (klidne jen ciste singl), tak si ho klidne koupim :D
  • LTM3
    Pokud jsi koukal na gamplay videa, tak sis jistě povšiml, že tam žádnej autoheal není a že používá painkillery.
  • Sice musím souhlasit, že v dnešní době je spousta her jako CoD, to je prostě byznys. Stejně se vsadím, že 90% lidí co na to nadávají to paří jak o život , ale třeba se pletu.
  • XorxoxTalarius
    No minimalne mi vrati prachy a pak si to nikdo z tech lidi co jim poslali svoje prachy uz nekoupi (nebo aspon vetsina).
  • XorxoxTalarius
    Tak vzhledem k tomu ze se jedna o digitalni distribuci, tak jedine co by mohli udelat je zrusit PC verzi, jelikoz v kazdem jinem pripade se nemaji na co vymluvit. :)
  • tak v obchodnich podminkach maji, ze v okamihu kdy prijali obednavku (poskytnuti a overeni karty, paypal uctu) je cena nemenna a v pripade rozporu plati cena v okamziku prijeti objednavky ... nicmene maji tam taky bod, ktery nas informuje, ze je to jedno, pac pokud nejsou schopni splnit objednavku (nedostatek zbozi a pod) tak ti proste vrati prachy nebo jinym zpusobem nahrani zaplacenou castku :) .. tj. by se muselo sejit vice lidi a zalovat, pak by to nejspis dodat museli .. coz je boj ktery se urcite nebude konat u nas :)
  • To ses asi zblaznil ne? Oni budou delat pro ty tri PC zakazniky zvlast jinou verzi hry ne? Krom toho PC AW stal za hov*o. Mnohem radsi bych uz v te dobe videl portovanou verzi z konzole. Studio, ktere delalo PC verze AW je stejne uz zavrene.
  • Zajimat te to nemusi, ale v jejich obchodnim radu maji takove veci urcite vyresene a pocitej s tim, ze to za tu cenu nedostanes. At uz je to problem jejich nebo neni, skodnej budes stejne ty. *3*
  • Hlavně že tam tu cenu maj už nějaky ten Den.Takže mam to předobjednane (zaplacené) a chci to za tu cenu za kterou jsem si to koupil.Platil jsem přez PayPal a nezajíma mě že tam maj chybu jejich blbost ne moje.Už vidím jak to má předobjednano tak milion lidí a jak budou posílat Emaily a ptátse.TO by podle mého všichni zrušily :-D
  • Tak jsem si to koupil 2x za 10Eu a mam to i zaplacene
  • Jestli si myslíš, že ti ji za těch 5 eur fakt dodaj, tak jsi hodně naivní.

Tyhle překlepy jsou poměrně běžná věc a v 99% případů se to řeší tak, že tě kontaktují a dají ti na výběr, zda to chceš za skutečnou cenu (v tomto případě asi 49 eur), nebo chceš objednávku zrušit.
  • XorxoxTalarius
    Na hru se tesim a za tech 5 euro co mne stala v predobjednavce to bude fakt bomba :D
  • Navíc ono to pravděpodobně nebude o nic akčnější než třeba oba GRAWy a hodně toho určitě půjde prostealthovat, viz jedno delší gameplay video...
    http://www.youtube.com/watch?v=GzLravA6JWo
  • trošinku to vypadá jako gears of ghost: recon wars *11*
  • Na druhej strane si hru mozes kupit o pol roka - rok neskor za par penazi + kopa modov k tomu. Cize, ako vravis, vydavaju sa BETA verzie, ked maju uspech, tak sa doladia, ak nie, tak who cares..
  • Co dodat? Video super, s Ghost Recon to nemá nic společného, ale krycí systém se zničitelnými kryty konečně dává smysl! Zrovna nedávno jsem přemýšlel nad tím, jaký potenciál tento systém má, ale pouze pokud bude doveden k dokonalosti, která tu už místy prosakovala. :-) Co se týče rozpohybování postavy a možností tiché, či rychlé eliminace protivníků - nejsem tedy v FPS ani TPS zběhlý, ale mně to připadá jako hodně velký pokrok a srovnávat to s GoW nebo CoD mi nepřijde fér - tohle vypadá hratelnostně o 100 % bohatší a zajímavější.
  • Tentokrát bude TPS i na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit