Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať už to člověk zaplatí kartou nebo přes Paypal, tak podle mě ten prodejce nemá možnost strhnout si potom víc. V úvahu tedy připadá možnost doplatku (možná s nějakým bonusem/slevou) nebo vrácení peněz. Tomu dodržení ceny bych moc nevěřil. Nevím, jak dlouho už tam Ubisoft má tuhle cenu, ale překvapuje mě, že jsem nenašel žádné zahraniční diskuze na toto téma, jenom jednu na nějakém českém webu, kde už to pár lidí objednalo.
  • oni delaji jak kdyby to melo byt neco revolucniho. vzdyt podobny system kryti je ve vice hrach. vypada to urcite hezky, ale zlaty stary prvni dil a z realne doby. a ta syrova atmosfera...toho se tady asi nedockame
  • no v CR by meli zbozi dodat .. pac plati cena v dobe objednani .. to, ze je to preklep nehraje roli .. dalsi vec je, kolik lidi realne podnikne pravni kroky, aby tech 45 euro usetrili az se bude Ubi omlouvat, ze to byla chyba .. nebo se taky stane (pokud pocet predobjednavek za tuhle cenu nebude nejake velky), ze se Ubi pochlapi a zachova se cestne :) ...
  • Mechwarrior_bw
    PC hráči nečakali nič iné ako iba ďalšiu konzolovku so všetkým čo k tomu patrí ... už od GR2 je séria jasne zameraná na túto kategóriu hráčov. Časy GR1 sú dávno preč...
  • Domnívám se, že tam mají chybu a správně má být 49,99 a ne 4,99 jako mají třeba u předobjednávky Rainbow Six. Otázka tedy je, jak naloží s těmi předobjednávkami uskutečněnými za těch 5 €. Na druhou stranu je mi divné, že tam ta cena je už docela dlouho.
  • Cypri
    Jen ještě doplním, že se hodně modlím aby tam byl výběr obtížností a byl v nich opravdu rozdíl. Slovo Hard ať není jen prázným slůvkem ale ať naplňuje svýj smysl.
  • Cypri
    Jako nejsem hater, nebudu plivat kraviny, nevypadá to špatně to vůbec ne. Ale asi to není ten Ghost Recon na který všichni PC hráči čekali.
    Je až smutné jak vše podléha tomu zjednodušování... *9*
  • A jak jinak by se měl krýt ?
  • Vulva
  • No zatiaľ to vyzerá fajn, uvidíme aké to bude v praxi :) Rozhodne veľké + za tie animačky, že tam nie su len 2 alebo 3. :)
  • Cosi
    Jak já jsem rád, že to nakonec vyjde i na PC... i když je to Ubisoft, nebude tam zas nějaký problém s UPlay? Nebo s DRM v den vydání?
  • terz
    I kdyby to byl největší propadák tak těch 5 Eček mě bolet nebude :-D.

pre-ordered release date: Thu May 24 00:00:00 CDT 2012

Těžko říct jestli to není nějaký "fail" ale i kdyby, ani v tom případě mě těch 5E bolet nebude. :-D
  • jindra.veliky
    animace pekny jen se mi zdalo ze se nekdy pohybuje postava strasne rychle treba kdyz prebihal mezi tema 3 autama (1:25) ...

jinak uz se nejak oznamila ta cena PC verze za kterou chtej 5 euro na uboshopu? porad se mi nechce verit ze by konzolova verze stala 60 eur a PC jen 5 *15*
  • Bedna + přikrčení + náklon = efektivní systém krytí.
    Ale mají pěkný systém animací :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit