Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha... Takže proto, že možná nečte názvy her tak, jak si ty představuješ, jim nerozumí. Fakt skvělá dedukce. :D Já bych si v tomhle směru poučovat nikoho nedovolil - některé názvy her čtu vyloženě počeštěle tak, jak se píšou. Když se bavím s kámošem o hrách, tak nemám čas přemýšlet, jestli jsem to zrovna vyslovil správně, nebo ne. Není to hodina angličtiny, ale běžný rozhovor...
  • Mopped
    Pěkně, moc pěkně. Palec nahoru ty fakane.
  • ooooo žralok má zuby! Ano měl by ses doopravdy nad sebou zamyslet - To že někomu začneš nadávat do fakanů nic neříká o té osobě, ale spíše o tobě a jak se ke komentáři postavíš
  • *1* *1* *1* *1*
  • Chtěl bych vidět tvojí recenzi!
  • haha :))
  • Spades
    podle me by bylo nejlepsi, kdyby tam byli jen 2
    Nejaka ta holka na rozhovory, a pak ten co cte recenze - nechapu proc musi mit jineho typka na recenze a jineho na radoby vtipne joky, ktere vubec nedavaji smysl, a pokazde kdyz nekdo takovej rekne mam chut hodim po televizi botu :D
  • Pravej_PipMan
    ten tukan tak zdědkovatěl... *1*
  • Nechápu, proč každej dement označuje za dítě někoho, kdo s ním nesouhlasí.

Ano, možná máš s názorem pravdu, ale jen kvůli tomu, že má někdo jiný názor než ty, tak je hned dítě a fakan? Zamysli se nad sebou. A nejen ty, ale i ostatní, kteří za dítě označují všechny, kteří napsali něco, co se jim nelíbí.

Jasný, jsem teď pro ostatní taky dítě. Tak mi aspoň dejte lízátko, ať držim hubu.
  • negativismus? kde? realita...pro děti možná nepochopitelná, ale nemám potřebu se zpovídat nějakám fakanům
  • ME 3 bude bezat na novom engine ktory pouzili uz pre ME2 na PS3 ktore nahodili zaciatkom tohto roku to jest ze mali rocne opozdenie oproti XBOX-u a PC ...
    A okrem toho ten engine sice je stary ale vdaka konzolam bezi tolko hier na staryh enginoch ze sa to ani neoplati komentovat, ved ak by mal mat Duke novy engine napriklad ako Crysis2 tak by sme sa tu posrali strachom ci nam to pojde, vresp. pojde to iba chlapcom co maju PC z Nasa :D a koznolistom ktorym vpodstate ide vsetko aj napriek tomu ze tie hry maximalne kazia prave ich konzole ... *12*
  • "Ona hram urcite rozumi?" no jasne - Ďuke Ňukém.. :)))
  • Pořed vcelku fajn,ale kdyby tam udělali "kecací videorecenze" a více rozhovorů+ vyhodily progaming bylo by to lepší
  • puvodni hudba z intra NHL 2000 :)
  • To je právě průšvih. V podstatě i ten Tukan je tam zbytečný... Ti moderátoři vždycky něco rádobyvtipně během necelé minuty uvedou, ale důležité jsou ty recenze, co tam předčítá ten týpek. Tukan tam měl podstatný jenom ten rozhovor s Petrem Poláčkem a uvedení té soutěže, jinak nic... Teoreticky by to tak mohl moderovat i někdo, kdo hrám příliš nerozumí jako třeba ty kočky v Game Page a moc by to nevadilo.
  • Ruku na srdce - za 4 díly (v TV, vím, že to běží déle na netu) se jim podařilo udělat lepší pořad, než je Gamepage. A to snad ve všech směrech kromě cen v soutěži. :)
    Ale ta výtka k hraní závodních her je na místě - jak u GT, tak u TDU to hrál někdo, kdo neumí jezdit, nebo nechce umět jezdit. Proč jsme neviděli pár záběrů, na kterých jezdí slušně? Člověk pak takovému člověku v recenzi nevěří ani slovo.
  • Já ji třeba znám protože vím že kdysi psala do Gamestaru v době kdy ještě vycházel, ale v REplay je jedno kdo tam je.I kdyby se tam vyměnilo 10 holek tak nikdo nepozná která z nich se ve hrach vyzná nebo nevyzná.Naučí se pár vět a tím to končí.
  • Chudák ta Alžběta... Těm čuňátkům, co komentují její moderátorský výkon, jde úplně o něco jiného než o hry. ;) Ale určitě si je vědomá toho, že je pěkná, tak s něčím takovým musí počítat... Ona hrám určitě rozumí, četl jsem od ní pár článků a taky Twitter má pěkně vedený. Ale bohužel to působí tak, že ty její výstupy v rámci pořadu má naučené jako básničku, což je škoda, páč kdo ji nezná, tak si může říct, že je tam jenom na okrasu. :( Škoda, že už se hrám veřejně nevěnuje třeba Lenka Ravenka, to by byla ideální moderátorka. Nebyla to typická kráska (i když zajímavá bezesporu), takže by to měla u náročných diváků jednodušší...
  • Škoda času. Ubohé a zbytečné.
  • Negativismus je u tebe zrovna v modě co ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit