Přejít na výpis diskuzí
Sledujte třetí díl herního pořadu Re-Play
26.2.2011 | Redakce Games.cz
110 příspěvků
-
Nevím jak Rusové, ale ani Japonci a ani líní Francouzi, kteří angličtinu nesnáší, se snaží mluvit anglicky, ne nějakým zkripleným mišmašem. Ta výslovnost v Re-play mě taky zarazila, ale u nás si na nevzdělanost člověk snadno zvykne.
-
:D hehe... No každopádně, taky jsem to nikdy nepochopil, proč to "dramatické znění" výslovnosti tady u nás tak všichni vyzdvihují. Všichni Francouzi, Japonci, Rusové a já nevím kdo další, si angličtinu vyslovují po svém a je jim bezproblémů rozumět. To jen my máme neustále touhu to doplňovat emerickým feelingem...
-
Alžběta je sympatičtější
-
Ty vole ta jeho anglická výslovnost :D:D ...Na co si hraje ?? Kruuaaajtek a Kruajjsys 2 ..katastrofa...a robotický hlas taktéž..
-
Totálně zesraná recenze na Killzony 3, demence! *12*
-
"vypadá" nemusí nutně znamenat vizuálně technologickou stránku. Čuju, že jde o designérskou filosofii hry
-
Alespoň, že už si odpustili recenzi java her *1*
-
vzal bych si ps3 kvuli kilzone,mgs uncharted atd.. xboxovy exkluzivky nic moc pro mě,a multiplatformní hry nic moc,to je tak nastejno,naopak ps3 verze třeba shiftu nic moc,low rozlišení a div se to nesekalo.Takže říc ps3 lepší grafika to je kravina
-
Typický výstřel 13letého smrada. *1*
-
5 let stary engine je dneska uplne normalni!!! Pet let ma UT3 engine, na kterem bezi oba Batmani, APB, GOW 1-3, Bioshock 1-3, Borderlands, ME1-3, MOH, atd. A jeste lepsi je, ze v kvetnu vyjde Brink, postavena na enginu z roku 2004(Doom3). jiste, jsou vylepsene, ale to i onen puvodne pet let stary engine DNF.. jiste, proc menit engine, kdyz konzole jsou stare take 5-6 let (nic proti nim, mam xbox i ps3)
-
Leoš Mareš - Svalovec
-
Až na to, že původní Duke byl na svojí dobu zrovna to lepší po grafické stránce...tak že Duka bych do toho moc netahal.
-
he? predY je cech? ja relaxacne koukam na komentovane replaye ze SC2 a vubec me nenapadlo, ze jsem prave videl cecha :). nebyl spatny :).
todle by mel byt on: http://www.youtube.com/watch?v=eaeBIHQgM-g .
hraje proti TLO, jednomu z nejsilenejsich a nejlepsich (skvele se na jeho hru kouka). -
one step closer
-
jak se jmenuje ta pisnicka v 0.28 az 0.50
-
tak zase a raz sa ukázalo že najkrajšie hry má ps3 (konzolové hranie). xbox sa môže ísť zahrabať s jeho grafikou. Killzone 3, Uncharted 2, Heavy Rain, God of war 3...xbox sa márne hladá a jeho hardware zhasína.
Pritom ps3 nie je stále výkonovo vycucaná, ďalší KZ, uncharted či MGS hranice ešte posunú.
Inak holku by som fakt bral na služobku, nejdeš cica? *3* -
LOL :D No, nemyslim, ze 5 let starej engine je zrovna zhava novinka.
Ta hra vypada oldschoolove, o tom neni pochyb. Na druhou stranu, je to svym zpusobem dobre. Myslim, ze to k Dukovi patri. -
oprava: Jak*
oprava: nepatří tam smajla -
Neví někdo jak se jmenuje ten song od Linkinu?Jka tam zpíva Shut up? *11*
-
Ne černí patří do plynu *1*