Přejít na výpis diskuzí
Sledujte videoprůřez E3 prezentací Arma 3
2.6.2012 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
prohlížeč videí, celková úroveň diskuzí (chci si přečíst názory lidí na danou hru a ne pracně prodírat příspěvky od trollů a jiných individuí), recenze zde bývají později než u konkurence, osobně mi nesedí styl psaní některých autorů (ale tak to je subjektivní názor).
-
bohuzel moc ne, se stestim najdete dva tri public servery na kterych si zahrajete a to jeste byva nehlidana divocina plna debilu co zabijeji vlastni tym na spawnu v zakladne
-
V čem?
-
O_O!
Tak uvidíme, jestli na tom budu někdy podobně. Nad Armou jsem dumal dlouho, tak snad té koupě nebudu litovat. -
neboj, udělám ti radost, tahle stránka je pro mě už víceméně mrtvá, chodím sem akorát když se chci zasmát (zdejší diskuze jsou k tomu ideální). a nechápu, proč bych si měl kvůli videům sám nastavovat prohlížec, když můžu navštěvovat jiné weby, kde to potřeba není, tak rád zas games.cz nemám. games.cz prostě na eurogamer v mnoha ohledech nemá !
-
Ma smysl instalovat v dnesni dobe zakladni Armu 2 bez datadisku, najdu nejake servery ?
-
nechodim jsem, nemám to tady rád, stupidní reklamy (web se má platit přeci sám, nebo to mají platit ti drzí redaktoři, určitě to není nic drahého).. tak vypadni, když se ti tu nelíbí.. a k tomu si neumíš nastavit a používat prohlížeč
-
jako eurogamer má lepší přehrávání, to jo, nevyskakujou ti tam reklamy uprostřed videa, jestli nechceš koupit chatu a podobně, ale zase články má mizerný apod...
-
pravda, tam "jsou recenze včas a můžu jim věřit" *1*
-
hezky pěkně! to si to možná někdy pořídím.
-
ano ^_^
-
Ci tam bude zasa extra klavesa na prekrocenie plotika? :D
-
v pripade ze ARMA3 nebude mit poradny multiplayer, skonci tak jak A2 a A1.... BI nema dluzi poradny multiplayer na urovni Conquestu z BF2, nebo podobnych...
-
Jo, a střílíš telepaticky pyčo.
-
áno to už je taká klasika, ešte keď som bol decko predávali vietnamci na trhoch také plastové airsoft "kolimátory" kde bol červený bod priamo namalovaný na skle ... možno sa autori inšpirovali :)
inak čo sa týka recoil v niektorých ukážkach z trojky to už vyzerá tak ako by zhruba malo... takže toto bude fakt nedostatok alfa verzie. -
Gut! Vyvázl si živý?
-
a je to i v bf3
-
Co se týče toho kolimátoru, tak ArmA 3 má bohužel stejnej neduh jako předchozí hry ze série, a sice nefunkční všechny tyhle typy reflexních mířidel. Je to jen červená tečka uprostřed zaměřovače, viditelná i z úhlů, kde by v reálu vidět nebyla. Jinak taky mi přišel zpětnej ráz až trochu moc nízkej, dnešní zbraně nekopou moc, ale trochu přece jen jo...Ale tak je to jen nějaká alfa, že jo...
-
jj, je to otřesný, já už si videa zásadně pouštím na eurogameru, tam je nejlepší přehrávač, na games.cz už víceméně nechodím
-
krutej screen :D