Přejít na výpis diskuzí
Sledujte videoprůřez E3 prezentací Arma 3
2.6.2012 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
mám strach, že důraz bude kladený hlavně na grafiku, ale samotná hra bude zase mít stejné chyby které se opakují snad už od Flashpointu. Stupidní inteligence spolubojovníků (obzvlášť řidičů) a super schopnosti nepřítel (jako snipáka mě vidí na 300metrů v lese a hned smahnou AK bez optiky). Tanky co skáčou a smykujou, ale přitom nevyjedou kopec víc než 20km/h. Budovy, do kterých je problém vlést, protože se člověk propadne texturama apod. Do toho mizerný MP, ne kvůli hraní, ale i s nízkým pingem strašné lagování apod. Pak se do recenze napíše, že je to pro skalní fanoušky a že MOD scena si to dodělá a já mám pocit, že autoři s tím počítají. Proč nejlepší mise a mody vznikly až od fanoušků - třeba CTI. Počítají autoři s tímto modem do MP už přímo ve hře, nebo to nechají na druhých? Jaké mody budou v MP?
Oželel bych potápěče, grafiku, rozlohu, jen kdyby se opravili ty chyby. OFP bude pro mě asi už na vždy ta nej hra (Vím, že jsou kvalitnější, ale prostě jsem s ní zažil nejvíc zábavy), ale ani jedna ARMA mě nechytla. Moc si přeju, abych se mýlil. -
ja jsem tvoje dlouho ztraceny dvojce z druhyho vemene
-
DOTAZ: Každým dalším dílem se BIS snaží tu více tu méně udělat mise herně stravitelnější. Pokaždé vyjde nějaký mix, kdy hardcore elementy si komunita dodělá sama, ale opravdu snadno hratelná kampaň pro masy už chybí. Neuvažuje tedy studio hru více rozdělit např na 2 samostatné kampaně se stejným příběhem a mapou, ale jinou náplní mysí?
-
Nádhera!Jedna z her u které je s každým dílem vidět velký pokrok
-
Považovat zákop za přežitek je dle mého názoru docela předčasné, jistě, v rámci dnešních konfliktů, kdy jedna strana má nezanedbatelný technologický a početní náskok, než ta druhá se zákopová válka moc uplatňovat nebude, ale když jdou proti sobě dvě rovnocené armády, tak je riziko zakopání veliké. Mimo to, se budování zákopů stále vyučuje a stále je to základní věc při budování obrany.
-
náhodou. supr mezistupeň mezi českou černarusí a afghánským takistánem.
-
Hlavně by to chtělo i nějaký videosekvence.. V Cold War Crisis a Resistanci uměly krásně vtáhnout do děje. Hezky se k nim vrátili v DLC pro dvojku - Private military company.
Na dvojce mě jejich absence hodně mrzela... Černarusi by přitom nějaké to videjko ták slušelo.
Jen člověka hodit na plac s kilometrovým popisem situace v deníku není ono :) -
nepis za me smejde!
-
Kamo zakop se naposled objevil tak mozna ve Vietnamu. Doted se v Afganistanu objevi dira na spani nebo strelecka pozice pro kulomet, ale zakop jako takovej je uz davno prezitek (mozna se jeste objevi u armad 4. sveta). A troufam si tvrdit, ze v roce 2020 uz nebude ani to, protoze opticky pristroje a typ valky budou nekde uplne jinde a uz davno se nebude valcit stylem hura na ne.
-
Zdravim Caute a Ahojte.
Mam noťasek HP, AMD Duron 600@750 MHz , pujde mi na nem ARMA 3 ? -
otázka pro vývojaře:budou ve hře zákopy ? např. u lokalit které je třeba je ubránit (mise) a díry po delostřelec. granatech budou? *3*
-
Dufam ze v tej rieke budu aj ryby a drevenne penisy *2*
-
Instabuy *5*
-
Nechapu proc to minusujete. Jen jsem zavzpominal na rok 1996+
-
*1*
-
A hlavně se s volantem hýbou ruce *3*
-
mise ve dvojce byly prostě rutinně vojenské *5*
-
No asi si ze Steamu opět stáhnu Arma 2 :)
-
Kulatý volant byl i v původním Flashpointu. Ale byla to jenom textura :D (nicméně svůj účel plnila..)
-
Otázka pro vývojáře: Bude kampaň nakonec rozdělena na jednotlivé mise, nebo půjde o nepřerušovanou relaci kde bude hráč průběžně plnit úkoly? Tento koncept byl totiž nastíněn v jednom z vašich dřívějších rozhovorů, můžete jej prosím rozvést..?