Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozrejme ze jsou jebnuty, stejne jako vysichni kdo se ucastni jakychkoli soutezi miss, ruznych talentu ala superstar, sleduji nekonecne televizni serialy, venuji se vrcholovemu sportu (narozdil od rekreacniho obvykle spise zdravi likviduje) nebo ti co se chodi modlit do kostela. Nebo ti co kourej cigárka. Nebo ti co chlastaj alkohol anebo berou drogy.
    A to nemluvim o tom co predvadi nase jebnuta politicka elita za nase prenize.
    90% obyvatel planety je nejak jebnuty. Jen nektery varianty jebnuti jsou soucasnou spolecnosti tolerovane vic a jine mene. (i kdyz pred desitkami let by jim za totez treba hrozil lynč.) WOW jsem hral 20 minut a pro mne je to stale to nejhorsi MMO z toho tuctu kde jsem se vyskytoval. Neznamena to ale ze budu pocitacove wow-nerdiky odsuzovat vic nez nabozenske nerdiky, sportovni nerdiky, hudebni nerdiky nebo serialove TV nerdiky.
  • Tvé přirovnání je dost mimo. I já znám několik lidí co tímhle tráví celý svůj volný čas. Jakmile příjdou ze školy nebo práce sednou k tomu a je div když se od toho odtrhnou aby šli spát a další den je to stejné.
  • opravdu dobré srovnání....
  • WOW (ani W3)jsem nikdy nehrál a ani mne to nezajímalo ale Evropani do toho!!!!!!!!! *1* ....
    Jen nechápu těch serveru je hodně né + každý je jinak nastaven ne?.... Výsledky se objevují na nějaký společný stránce?
  • Ryba9
    History is written by the victors. A je jedno jestli to řiká Shepherd nebo wowkař. Vám by se nelíbilo bejt nejlepší na světě? Ať už ve wowu, nebo v kuličkách. Musí to bejt parádní pocit *3*
  • sou za to placeni ;)
  • nevim jestli to byl first kill, ale neco podobne co pises uz se stalo. mage se spellem spell steal si stealnul opravdu dobry buff a probehl si cely raid :-)
  • LoL tak tenhle film si moc rád zkouknu, jelikož jsem podobně postižen. A ten výraz chlápka úplně na konci znám velmi důverně *1*
  • by mě zajímalo kdo ty nerdy živí
  • potom musi byt vsichni hrajici nejakou kolektivni hru pocinaje kartama az po ragby asi jebnuty
  • Amylee.Anderson
    Jé to by byl zadek, kdyby se nějakymu cheaterovi podařilo dostat na ten server, přiběhl by k nim a jednou ranou by jim ho zabil :D
  • :D :D tak sem se zas po ránu pobavil
  • Pete.palis
    s prominutím jsou jebnutý....jako beru hraní, ale všeho s mírou *7*

nic jinýho k tomu nemůžu dodat než.....*1*

http://www.youtube.com/watch?v=25YtDD8VehQ
  • Jestly za to že budou první dostanou nějakou Odmněnu a tím myslím realnou odmněnu, třeba 1 milion dolaru nebo figurky z wow nebo tak něco, tak to chápu.
    Jinak je to celé ztráta času a na ho.no.
    Celé wow je ztráta života a času.To jsou lidi co neumí v životě nic jiného a pak se divěj když z nich budou žebráci na ulici.
  • Kriste pane dívám se na to a už se mi zvedá žaludek. Tolik promarněných životů s jedinou konverzací kde se uchytí "Co říkáš na ten nový dung? cool ne" a podobě.... překvapivě to očividně hrajou aj nějaký vcelku pohledný holky asi crazy chicks

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit