Přejít na výpis diskuzí
Sledujte World of Warcraft dokument Race to World First
7.11.2011 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Nuda *7*
-
Alterpsyche :ale on by čas byl. Kolik času nahraješ DAO1 tak 90h nejmíň falout tak 80h Gothic tak 50h wow cod atd apod tak 10 000 h *1* . Ale nic už mlčim,nebo mě tu zabanujou za offtopic *1*
-
Nechci tady rozebírat politiku, přece jenom je to herní web,ale ve zkratce -
ČR např.:
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/141846-economist-ceska-politika-smrdi-korupci-a-zneuzivanim-moci/
heslovitě - korupce, nefunkční policie,soudy,politika prorostlá organizovaným zločinem.
korupce - od roku 1989 rozkradeny stovky milirad korun
reformy- žádné organizační změny-jen škrty-takže to nejsou reformy-ale zlodějny zaplatí obyčejní lidé.
A ve světe : druhý ekonomický propad na spadnutí. takzv. dvojité VV
v americe stále silné finanční skupiny zodpovědné za krizi.
doporučuji : film Inside Job 2010
http://www.youtube.com/watch?v=TKurU_7zV8k&feature=player_embedded -
Já si nemyslim, že by měl výzkum v naší společnosti nějakou podřadnou (nebo podřadnější) úlohu. Ale musíš si uvědomit, že obrovská spousta lidí prostě nemá čas v pondělí v poledne sedět u pc a filosofovat na téma stav naší společnosti;). Přijdou z práce, která je v podstatě drží při životě a chtějí vypnout, takže sledují fotbal/esmeraldu, dosaď si co chceš. Řešením je vytvořit takovou společnost, kde naprostá většina lidí bude mít čas přemýšlet o stavu věcí, a né se jen živit... tedy pouze utopie
-
A ja nejradeji sedim v hospode zatim co doma za me expi bot :D a ted do mne:)
-
Ale jo tj, vechno je leší než TV *1* Víš já jsem ztracenej idealista, proč si 12 mega lidí nesedne a nevytvoří program, kde by se mohli zábavnou formou řešit věci okolo výzkumu vě vědě, cestách do kosmu atd. apod. Tělo může vydržet prokazatělně do 180 let, ale půl lidstva budě řešit namísto toho jak toho dosáhnout, kterej fotbalovej tým je lepší, jestli esmeralda umře ve 195 dílu nebo jaký pixelový brnění je lepší..
Ale to už jsem trochu offtopic *1* -
Naopak, já se domnívám, že je naprosto nutné aby se lidé věnovali pooze tomu co je baví. tedy co jim přináší zábavu. Však oni už si najdou své místo v životě. Já jsem jednou z výjimek já se zajímám právě o ty věci, které ostatním připadají nudné. To ovšem neznamená, že společnosti je netečná, a že je ve vleku elit. V minulosti se mnohokrát společnost ozvala, a pak lítaly z oken papaláši i s jejich křesly.
Jinak, vzhledem k tomu, že se tak trochu zajímam o mezinárodní politiku, vysvětli mi prosím v čem jsme na tom proboha u nás v čr, popř. ve světě tak špatně? -
Jinak s tebou naprosto souhlasím. Jak říká klasik: každému co jeho jest. Někdo rád chodí do posilovny, což já nemohu pochopit. Já zase čtu minimálně několik hodin, a zajímám se o hry což mnoho dalších lidí nemůže pochopit... zkrátka jsem všichni jiní, a každého uspokojuje něco jiného. A jako se už dnes nenosí odsuzovat homosexuály, tak se takto podobně přestanou odsuzovat i hráči pc her.
-
pár wowkařů ve svym okolí mám, sice choděj i mezi lidi ale k čemu to je když se nedokážou bavit o ničem jinym než o WOW?!
-
Smutnější než například sledování "America´s next top model" nevim nevim...
-
Nejde mi o závislost, je jasné, že všeho s mírou. Pokud se toho člověk nedrží dojde k závislosti. To ale samozřejmě neznamená, že je na vině činnost, kterou ten člověk nadměrně vykonával. Mě spíš přijde, že se dnes lidé příliš soustředí na zábavu a je jedno jestli je to wow nebo cokoliv jiného. Zábava je přece věcí spíš dětí než dospělých. Dneska ale každej kiksne k tv,pc,jde do hospody atd. apod. a relaxuje. To je v pořádku,člověk nění stroj a musí odpočívat, ale příde mi,že je toho prostě moc. Co víc cestovat?Víc se zajímat o společenské dění?Snažit se vyznat v politice a nějakým způsobem se snažit o zlepšení(petice, demostrace, zakládání občanských sdružení)kolik lidí vlastně dneska vidí přes tu zábavu, jak špatně na tom jsme a to jak v ČR,tak ve světě. Kolik času lidi věnujou zábavě a přitom neviděli a nestarali se o to co "vyráběli" finanční sektory. Kolik lidí se nechalo zblbnout pohodlnym životem "nic neřeš a jenom se bav". Neříkám, že tohle někdo schválně řídí,ikdyž by ani tohle nebylo nový - opět Řím a "chléb a hry. Dneska de spíš o profit. Alkohol, cigára, tolik propagovaný firmama jako prima věc na relax a tolik promarněnejch životů. Dneska už každej ví, že na tom nic zdravýho neni, ale před půl stoletím se ještě pomalu myslelo, že kouření je zdraví.. . Prostě mám nedůvěru k činnostem propagovaným firmama za účelem profitu. Wow - plno endorfinů za málo úsilý, aneb každý může být hrdina. A jinac, pokud to máš tak, jak říkáš v osobním životě,je to naprosto v pořádku,ale je spousta lidí, kteří tak silnou vůli prostě nemaj a sedí u toho furt. A to prostě neni dobře, ikdyž už to dneska skoro nikdo neřeší. Pár hodin za měsíc proč ne, ale mastit wow 6h denně?
-
náboženství jako takové a ani náboženské hodnoty nezabily jediného člověka. To lidi, kteří si začali vykládat náboženství po svém, resp. využili ho ke svým mocenským choutkám. Je to podobné jako s komunismem, sám o sobě je velmi pozitivní, jenže v rukách takových gottwaldů, leninů, stalinů a jim podobných se proměnil v pouhou zástěrku ke zvěrstvům které nemají v historii obdoby...
-
radši sedim v hospodě na pivě, mezi lidma než že sedim zavřenej v pokoji u PC...
-
my už jsme si tím blbnutím přece prošli, když v předminulém století upadalo náboženství. Lidi začali blbnout a uchýlili se k materialismu, pak přišli světové války, které otevřeli lidem oči (tedy polovině světa určitě) a náboženství se znovu začalo vracet do společnosti... Ber wow jako jeden ze způsobů socializace, narozdíl od tzv. "debilizátorů" vyžadují interakci s ostatními a navíc aktivní přístup, alespoň to je na wow pozitivní...
-
Tohle neplatilo u Guild Wars tam ti ujel vlak akorát pokud si nekoupil datadisky páč si pak byl silně v nevýhodě v PVP.
-
Popravdě by mě zajímal ten buff .. =) .. Snad ani takový není .. Mága hraju ( sice jen 82 lvl ), ale popravdě si moc nedovedu představit, jakej buff bych si stealnul a proběhl si třeba SSC nebo BT ..
-
Myslíš "sedět v hospodě a chlastat " co den nebo " sedět v hospodě a chlastat " jednou za čas s lidmi, který znáš a pobavit se? V tom druhém případě totiž WoW a jiné budou sotva lepší záležitostí.
-
Furt je lepší hrát aktivně WoW, než sedět v hospodě a chlastat.
-
A rekl by si ze sport je v poradku?
Moje spoluzacka a kamaradka ze zakladky uz na prvnim stupni delala gymnastiku. Maminka ji k tomu privedla. Jako juniorka skoncila stribrna. V cca 25 potratila, dalsi dite mit nemuze. Duvod - prilis vysoka fyzicka namaha v puberte. S matkou nemluvi, manzelstvi se ji rozpadlo, od 30 je v invalidnim duchode. Myslim ze kdyby hrala Wow misto gymnastiky, mohla by mit stastnejsi zivot.
Co jsou skutecne hodnoty? Nabozenstvi? Kolik mrtvych ma na svedomi priklon k teto "skutecne hodnote" a kolik mrtvych priklon k pocitacovym hram?
Pokud delam neco poradne a chci v tom byt nejlepsi, musim tomu neco obetovat. Ja pote co prijdu s prace, udelam veceri, zablbnu s prckem a ulozim ho, jdu na hodinku dve vypnout. Jednou do mesice k televizi, jindy k pocitaci k nejake hre. Dvakrat nebo trikrat tydne to prolozim treninkem karate.
Jakakoli cinnost, ktera cloveka uspokojuje, produkuje hormony stesti (serotonin, dopamin). At uz sport, drogy(bez rozdilu zda se jedna o koks, cigara, alkohol nebo cokoladu), jidlo, sex, hry, souteze. Vysledkem muze byt snaha tyto prijemne pocity opet privolat = zavislost. Jediny zpusob, jak zlikvidovat zavislost, je zakazat vsechny prijemne veci, aby na nich zavislost vzniknout nemohla. Chtel byste zit v takovem svete? -
Tak tak...sice jsem s tim už skoncoval, jelikož se mi nelíbí co s WoWem Blizzard dělá, ale vadí mi trochu tohle odsuzování lidí co je tu vždycky vidět. J e pravda, že tihle klucí a holky z tohoto dokumentu hru berou trošku vážněji než by měli, ale nelíbí se mi hanlivě označovat lidi geeky a nerdy a podivíny...Přitom jejich nadšení není příliš daleko od člověka, který naprosto fanaticky fandí svému fotbalovému týmu (ne že bych měl něco proti fotbalu, to ne...;) ) a jde na každý zápas, o ničem jiném nemluví, je schopen se kvůli tomu i poprat...ale u něj je to v pořádku a u hráčů WoW ne?