Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výroky typu "Hrát WoW už je síla sama o sobě" a "lidi, co musejí chodit chlastat, aby se pobavili s lidmi, co znají" prozrazují, že cosi není v pořádku. A nejspíš to bude autor. WoW nehraju, ale pokud u něj někdo 12 hodin denně, nevidím v tom nejmenší problém, stejně jako v občasným v pokecu s kamarády u piva nebo vína.
  • Trol.diskuzni
    Nyní se mé domněnky potvrdily, kolego, takže již skutečně není co dodávat. *3*
  • ZvacA
    To je v pořádku, nemám v úmyslu s podobnými šašky ani jednat jinak. Doufám, že je to pro Vás další důkaz k analýze.
  • Trol.diskuzni
    Já bych si s vámi ruku taktéž nepodal - ne proto, že máte odlišný názor (to je naprosto v pořádku), ale protože neumíte víc než urážet, přestože se snažíte o to, aby to vyznělo "slušně". *3*

Je to pro mě důkaz toho, že jsem uhodil hřebíček na hlavičku... *5*
  • zde: http://www.wowprogress.com/
  • tak nehrajme wow a podme sa vzdelavat, zlepsovat.. a aby sme dosiahli co? ako zivocisny druh byt najpocetnejsi na svete? byt najuspesnejsi? ok super podme na to!!!
    a co budeme robit dnes poobede?

nie nie, prestanme hrat wow a robme veci lepsie len preto, aby sme sa nemuseli hanbit na tomto fore a na tomto svete neboli na tarchu tym, ktori su o svojej pravde viac presvedceni, nez ti ktori..

ved ale kludne si urob decko a krm si ho, kludne si chod do chramu a dufaj, ale ked uz prides a otrcas pred ksicht tie spravne hodnoty, tak poznaj ich povod a poznaj ich ciel.. dovtedy je vsetko iba prelud s tradiciou
  • EuroSamurai
    Bohužel v dnešním světě se vyskytuje přehršel pokrytectví a arogance.
  • Amylee.Anderson
    A teď ne ve wowkařině
  • Amylee.Anderson
    Důkaz, že i trollové mají duši.
  • ZvacA
    No vidíte kolego a to máte zase pravdu. S člověkem, který hraje WoW bych si ruku klidně podal; s kokosem, který vede zastírací intelektuální kecy a hraje si na internetu na hrdinu, čímž se snaží vyprovokovat lidi, nikoliv.
  • dobre
  • naxxramas, buff jedné elitky, dával velkej absorb, a k tomu nějakým způsobem zvyšoval dmg, myslím že v závislosti na množství absorbovanýho dmge. pak to celkem brzo opravili
  • Samozřejmě, tvoje kecy o počtu hodin trávených hraní nemají se skutečnou závislostí nic společného. Hlavně to z nějakýho podivnýho důvodu považuješ spíš za charakterovej nedostatek, než za skutečnou chorobnou závislost. Charakterovým nedostatkem může trpět klidně každý, ale skutečnou závislostí trpí tak 5-10% hráčů maximálně. A logicky tě může napadnout, že fyzická a psychická závislost není jedno a to samé ty drogovej dealere.
    A jestli nevidíš rozdíl mezi tím, šlehnout si a hrát, tak je to taky...charakterovej nedostatek.
  • evidentne to byl bug, ktery byl velmi brzo odstranen
  • je smutny byt za neco placen? 12 let?
  • vsechny oficialni servery jsou nastaveny stejne. uz si nepamatuju link, ale existuje stranka, kde je seznam vsech(?) guild a jejich pokrok v dungeonech
  • To alterpsyche: nejde mi reagovat přímo na tvuj poslední koment. Máš pravdu, oproti Keně jsme na tom líp *1*. Já tě navštívil Skandinávii a tam to panečku funguje ;) A je škoda že ČR tam dost lidí zná a chválí si jí v plno věcech a mi musíme mít úroveň korupce jako JAR a nedokážem si poradit. Hawk *1*
  • Amen
  • Trol.diskuzni
    Abych to shrnul (mé poznatky z této diskuze):

1) Hrát WOW je fakt síla už samo o sobě, ale tahleta "Cesta za prvenstvím" by položila i Chocholouška...

2) Pro ty, co musí chodit chlastat, aby "se pobavili s lidmi, které znají", nemám moc většího pochopení - pokud potřebujete lihoviny k tomu, aby pro vás interakce s lidma byla zábava (což bohužel většina dnešních lidí a dost z nich by řeklo něco v tom smyslu, že bez chlastu by to prostě nebylo ono aneb partying forever), připadá mi to fakt úplně stejně ujeté jak to WOW = můžete si klidně podat ruce.

*3*
  • vidíš to moc černě, z hlediska historie jsme na tom lépe než kdykoli předtím. ve zkratce, máme čas hrát 10000 hodin wow:). což sice není žádné terno, ale máme co do žaludku, máme čím vyplnit pracovní čas i volný čas, jsme zdravější a dožíváme se většího počtu let, a jsme bohatší než kdy předtím. čímž samozřejmě neříkám, že není co zlepšovat. Já od té doby co jsem navštívil Keňu odmítám názor typického čecháčka, který nad pivem plivá na českou politiku, ale už není ochoten, natož schopen s tím něco jít sám udělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit