Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ovladani bude v pohode, on gamepad je na hacknslash dostacujici, treba Sacred 2 jsem nekolikrat na PS3 dojel a bylo to ok.
    • Malleth
      Dokonce bych si troufal tvrdit že gamepad je pro tenhle typ her mnohem lepší. Hlavně v soubojích o který tu jde především. Je to pohodlnější než neustálý klikání, pohyb je plynulejší, rychlejší a můžeš se pohybovat a útočit do rozdílných směrů.
      Navíc tam mohli přidat úhyb, kterej tu hratelnost dost vylepší.
  • Warhammer
    nebude problem s ovladanim? tak preco potom nebudu na servroch s pc? kazdy priemerny hrac diabla na pc rozbije v pvp kazdeho typka z gamepadom "mozno barbara ne" ale aj tak to bude urcite jednoduchsie ako na pc a na nom uz je to dost easy *11*
    • Spades
      Protože PC exceluje v přesnosti, takže má výhodu Witch Doctor, ale na gamepadu tě Wizard ustřílí tím, že poběží pozadu a bude tě kropit kouzlama.
  • Podle mne uz tomuhle zanru davno odzvonilo a diablo dvojkou to melo skoncit. Kdo by se chtel jeste hnat za itemama, kdyz mu stejne k nicemu nejsou bez slusnyho pvp, ktery jsem v zadny podobny hre nikdy nevidel.
    • třeba já
  • Po každé, když začíná reklama na GoW před videem, nemůžu si pomoct a musím jí dokoukat.
    NOT GAME FOOTAGE!
  • Na konzole je spousta RPGček a žádnej problém s tím není. Naopak, často se to hraje i líp.

Kdo říká že to na gamepadu nejde ovládat tak dobře, tak má asi problém s rukama :-)
    • Jako pc hráč (a bejvalej konzolista) soudim, ze ovladani D3 na gamepadu bude uplne v pohode. Tohle neni nic slozityho, co by neslo nejak elegantne poresit imho...
    • Jojo, a na mysi a klavesnici ten problem nakym zazrakem neni. To dava smysl. *7* Navic to ze se tobe neco hraje lip neznamena ze i ostatnim. Tak doporucuju pouzit hlavu nez vyplodis neco o problemu.
  • Co všichni mají proti Diablu III ? Aha, já nikdy nehrál původní díly, tak to asi nepochopím ale je to úžasně brutální "kosička" obludek.
    • Ja hral Diablo I i Diablo II (to jednoznacne nejvic). A tvrdim, ze trojka je super hra a pro mě! s prehledem hra roku 2012.
      Kvality dvojky samozrejme nedosahuje (aspon zatim).
  • Jiste, kazdym klikem se ti sosna 1/2GB dat, aby se mohla prehrat animace zasahu ;D ...
  • Mne je vlastne jedno na com nejaka hra vyjde. Hlavne nech to nepokazia. Pretoze to dianie okolo tejto hry. Vzdy otvaram usta ked pocujem spravu o D3.
  • tohle je jeden z nejvetších failu za poslednich 10 let spolu se simcity *4*
    • jan víc takových failů, ať je co hrát, protože obě zmíněné hry mě neskutečně baví :)
    • yuri337
      Snad poprvé s joem souhlasím, ještě že nám tvůrci D2 nadělili torchlight.
  • Kazdej rika,ze pc verze mohla byt lepsi.no nemohla,nejde o vykon pc,ale o penize.dalo se to na 1 platformu a vic penez nez do konzoli na pc nikdo nenarve.platit licence za direct x 10 a 11,kazda se plati zvlast a dalsi technologie . kdyz jsem to spocital jake nove technologie pouzivaji na pc pri multi platform hrach,tak me vyslo ze pc verzi konzole pekne dotujou.stejna hra by na pc nestala 800kc,ale 2100kc.pouzivaj tam vic technologii jak na konzolich.tak pc hraci budte radi jak na pc ta hra vypada ,vy byste tu hru nikdy nezaplatili. jako crysis3 a mnoho dalsich her.
    • Cypri
      Kamaráde, ono by si ale plno PC hráčů ani Crysis 3 nekoupilo, takže tak... Jedničku jsem musel mít. Úžasná záležitost. Dvojku jsem hrál u kámoše na PS3 a už mi bylo jasný že to nekoupim.
      A nevěřím tomu, že Crysis 1 se ve svý době nezaplatil. Trojka dopadla přesně podle mích očekávání. Tzn. opět nekupuji. Na PC hráče se kašle, a ne v ohledu grafika, technologie a podobně, 90% lidí co znám ti řeknou že neonanujou nad grafickejma orgiema. Ale co se gamepalye týče je to prostě bída. Jít koridorem a držet tlačítko střelby mě prostě nebaví. Proč když to šlo v Crysis 1 tak tady to nejde? To není to že TO NEJDE, to je prostě lenost udělat něco lepšího, inovatiního nebo prostě trošku vylepšenýho. Na grafiku já upřímně kašlu, technologie z Crysis 1 by mi maximálně postačovali. To jen pro příklad...
      To samý jak tu někdo žvatlá o tom že konzole zaplatili v novým Tomb Rider technologii vlasů. "OH MY GOOOOD. HAIR???" Fakt super. Bez toho se neobejdeme no. Takový žvásty jsou fakt perličky. Až se začnou dělat ty hry trošku komplexnější tak se po nich zvedne si myslim i větší vlna zájmu na PC. Ale CoD po stoprvní je už prostě...eeeeh.

A MOŽNÁÁÁÁ, MOŽNÁÁÁÁ, bych neřekl ani slovo na Crysis 3, ale prostě 6 hodinek herní doby? Vážně?? To asi jako no nevim no...
      Fakt nikomu jeho názory neberu, někoho baví to a někoho ono, ale snad nejsem tak náročnej když chci, aby měla nějakou standardní herní dobu na střední obtížnost nějakých 9 hodinek, když za hru chtěj 1200,- při vydání. To samý: nechci aby na nejtěžší obtížnost byli ti protivníci jak panáci na střelnici, ale aby se taky trefili, abych nechtěl bejt zasaženej a snažil se a né, aby pro mě byl zásah něco jako "jo dobrý eště pětkrát se trefit můžou PAK SE SCHOVAM". Prostě trošku výzvu. Ale to jak se to vede teď prostě dost lidem nevyhovuje, a pokud někomu jo, jsem rád za něj. Mě to ale vadí.

A abych se teda už vyjádřil k Diablu 3: Bavilo mě, moc mě bavilo, ale byli mi slíbeny náhodně generovaný mapy. Nestalo se, jen minimálně. To mě naštvalo. Skilly jsou podle mě strašně řešený. Za Demon Huntera jsem používal prostě jednu šablonu skillů od poloviny hry a nějak jsem neměl potřebu měnit. Pro mě je dvojka stále nepřekonána no. Prostě z D3 cejtim na sobě trošku křivdu, protože jsem chtěl ty náhodně generovaný mapy. Zbytek provedení bych tak nějak zkousl.
      No a pokud má bejt PS3 verze bez nutnosti být stále online, no tak to mě taky teda pěkně štve jak tu někdo psal teda. Zrovna toto je typ hry co bych si rád zahrál sám když třeba nemám přístup k netu. ALE NEEEEEEE. Prostě to nejde. Hm. Tak fajn no.
      • normalni slusnej clovek.kdyz potom netouzite,tak vam to tam nemusej davat!treba ty vlasi v tombu!skoda ze tu neni naky vyvojar,aby nam tu sitvaci trochu osvetlil!neni mozny,aby hra s o dost vice pokrocilima efektama byla levnejsi jak na konzolich a pri mnoha komfiguracich pc a to ladeni,aby to na vsech slapalo?tomu nikdy verit nebudu!
      • Naprostej souhlas, na graficky vyfikundace s.e pes. Tak jako tak si to clovek specielne pri online hrani vypne.... protoze k cemu je "uzasne animovana trava", kdyz hra ve skutecnosti maskovani neresi a kdo si travu vypne, tak protivnika normalne vidi ... A pri singlu je to naprosto totez, protoze AI stejne podvadi.

Vubec miliony investovany do vzhledu mi prijdou uplne vyhozeny oknem, a ze mam pravdu dosvedcuje trebas Minecraft - vzhledove naprosto "hnusna" hra ... ale naprosto genialni. Skoda jen ze srv je nenazrana java ... kdyby to udrzelo aspon par stovek lidi online ... to by teprv byla parada.

Dtto "fyzika" ... ve skutecnosi se v 99% pripadu jedna jen opet o vzhled ... jako vazne nevim, k cemu mi je dobry, ze vybuch zvedne "fyzikalne dokonaly" prach ... kdyz po nem nezbude krater, do kterycho bych se moh schovat (trebas).

Hru, ve kery bylo mozny menit teren, znam jen jednu ... a jeji druhej dil uz byla tragedie, ktera ten potencial uplne zahodila.

Cely D3 je pak jen jedna zdimacka na prachy, z puvodni hry nezustalo nic, a presne podle toho taky dopadne, narozdil od 1/2, ktery se hraly roky a hraji dodnes, po trojce za par mesicu nestekne ani pes.
    • Spades
      si ret*rd? Diablo se zaplatilo nekolikanasobne jen na PC... RMAH docela vynasi vis jak...
    • JezboX
      Hele ja taky někdy po ranu v neděli bejvám nakulenej, ale aspoň nepíšu takový zvěrstva do diskuzí.
    • hned poranu, a takhle mne rozesmat, diky ti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit