Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záběry z konzolové verze Diablo III
23.3.2013 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
uz si pc ckari uvedomnte za kazdy hezci pixel se plati licence a ja jako konzolista odmitam dotovat pc verzi.plate si za ty vase serepeticky na vic ve hrach sami!!!! *10*
-
-
Ja jako PCckar sem si narozdil od tebe koupil svy zalezo za svy. Takze mi tu pak nebrec, ze tebe ty gamesky stojej 2x vic.
-
-
kdo vam zaplatil licenci za novou tecnologi lepsich vlasu v novem tombu!my konzolisti!nasrat!!!!
-
-
a jako,si myslite ze je vse za daco?u vas pc ckaru jo.samej wareez!tak otom vite kulovy!tak se zeptame sefa cryteku,kdo zivil crysis na pc.u nas kluci na pc maj vse warez,farcry3,noviho tomba,atd,atd.ty si nic nekupujou.a ja myslim,ze nejste na tom onic lip!
-
Prosim Te uklidni se, Ty nam totiz jeste ve finale penize dluzis .)
Tvoji lecbu na psychiatricke klinice budeme platim MY VSICHNI, kdo platime zdravotni pojisteni! -
-
vyfot mi tvoji sbirku origosek na pc chytroline!at vsici vidi jak podporujes tu svoji platformu!ja tu svoji s klidem!si marnej!
-
amen *4*
-
-
Ty jses mi ale guma. A upgrade pc mi taky zaplatí konzolisti aby mi tyhle technologie maximalne jely?
-
No ovšem. *5*
-
-
Psali/řikali už někde/někdy něco o aukci za reálné peníze v konzolových verzích? Neví se, jestli tam bude či nebude?
-
-
jak uz jsem psal o neco vejs
http://penny-arcade.com/report/article/console-diablo-3-playable-offline-real-money-auction-house-removed-not-exac -
konzolova verzia nema always online DRM, taze nie
-
-
bylo by to logicke cela aukce je jeden velky fail ktery jen omezuje D3 bez ni by s bosu padalo pouzitelny itemy a ne to smeti jako dnes ktere vam padne i zte nejvobicejnejsi truhli na zacatku prvniho aktu. Aukce to totalne zabila tuhle hru je to jen rpo zoufalce kteri 1000x zabiji toho sameho bose dmnc
-
-
Zatím nic, v tomto ohledu. Snad teď během PAXu.
-
-
i don't give a fu..
-
ten uhel kamery u beliala je super- stejne je to ale mysi co se tyce ovladani lepsi :)
-
-
Tak jako tomu je u většiny her! myš a klávesnice forever
-
-
tak ja nevim vlastnim konzoli i pc a na obe platformy pouzivam stejny ovladac splithfish shark.tak nevim o cem se dohadojete.do jedny ruky analog(je rychlesi a presnejsi nez mackat tlacitka na klavesnici,treba udelat sikmej pohyb)a do druhy ruky mys.staci si na to jen zviknout,ale sportovni hry jen na gamepadu.
-
hlavně u sportů a simulátorů co?
-
Pro FPS a RTS atd. je klávesnice vskutku lepší. Pak je to dál o osobní preferenci.
-
-
Mě se na gamepadu (třeba u torchlight) líbilo, že můžeš běžet a mířit jinam. Například běžíš dozadu a castíš při tom kouzla na druhou stranu.
Právě kvůli tomu (a taky kvůli změně kouzel/menu/boss fightů) to nepřijde na PC... škoda -
-
presne o tom hovorim... ked funguje na ovladači dota prečo by nemohlo Diablo ale je tu zasa len nepochopitený hate... čo sa týka hatu od Pepika to už je proste moc...
-
-
Tak to zas ne :D
Dota na ovladači? WTF? :D
Diablo je diablo, prostě pohodová klikačka, ale dota potřebuje myš. -
-
Lord Of The Rings: Guardians Of Middle Earth
-
-
Rozhodně to není stejný způsob. Možná styl hry ano, ale styl hraní ne.
-
Myslel som len ovládacie prvky, niesom znalec v tomto smere hier ale pride mi to na rovnaký sposob.
-
Proboha, to je sranda "dota". Zkus si zahrát HoN nebo Dotu 2 a ne tu tuhle srandu;)
-
Ved to sa hra uplne inak ako dota, to ze je to moba neznamena , ze je to to iste.
-
-
-
-
-
to sa sakra myliš:) ale je to o zvyku
-
-
Vyjmenovaná slova se učí ve 3. třídě.....Navíc má zcela pravdu, že nikdy nedosáhneš s gamepadem takové přesnosti a rychlosti jako s myší. Na to nic nezměníš, ani kdyby ses na hlavu stavěl;)
-
-
:) ok tvoj názor ti neberiem:)
-
-
No já teda moc nedokážu prestavit jak bych na gamepadu castil s WD přesně acid rain.
-
Pro přesnost - neříkám, co je lepší a horší, faktem je pouze to, že myš je jak bylo řečeno rychlejší a přesnější.
-
-
Coz ale nutne neznamena, ze ti to da ve hre nejakou vyhodu. Zrovna u diabla mohou byt vyhodnejsi dva analogy, ktere zase nema mys.
-
-
To není názor, to je prostě fakt.
-
-
-
-