-
Ahoj,tuhle hru hraji a jsem z ni nadšený!!! *1* Ale z té holčičky,která vypadá jak Samara,jsem se málem po**** *16*
-
Ty jsi taky pitomec *5* Koukni se na jeho videa a najdi mi v jejich komentech tu "školku retardů" - Pewa mají lidi rádi a hnusný příspěvky tam nepíšou - kdo ho rád nemá, tak jeho vidka nesleduje a nemá moc potřebu se k nim vyjadřovat, jednoduché *5*
-
Nejhorší? Běž taky někam. Jo, žereme mu to, protože má dobrá a kvalitní videa a je s jejich pomocí v kontaktu s fanoušky ( Fridays w/ Pewdiepie ). Urážet umíš hezky, to se musí nechat. Zkus si to pak sám a pak dodej do svého příspěvku větší objektivitu.
-
Lone survivor
-
Jediné co udělal bylo že si na svém kanále vybudoval tu největší veřejnou školku pro urážlivé retardy
-
Nedelej reklamu, jeste k tomu pitomosti. Tenhle system je starej jako ruleta sama, a je vcelku jasne (matematicky) dokazane, ze dlouhodobe prodelavas, pokud nemas stesti.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Martingale -
Ahoj :) Po netu se právě šíří novinka, jak si vydělat nějaké peníze.. Hraju si s tím už od dubna a jsem nadšená *14* Kamarádi, kteří mi to poradili, jsou už dnes celkem vysmátí *1* Akorát je potřeba se na to podívat rychle, protože to brzy zkončí.. Najdete to na http://www.Cervena-Cerna.cz
-
Zkoušel jsem i dřívější díly bez zvuku a jako nic platné. :D Lekneš se tak i tak.. :D
-
Ono, když někdo nemá na Pewa tak je to dobré pomlouvat, že? =-) Pew udělal něco, co někdo předtím ne, začal bavit let´s play komunitu, jako nikdo jiný...
-
5/10 děláš ze mne pr*el?! Očividně autor nehrál dřívější díly se Slenderem!! Že mu hanba není!
-
No mastny vlasku jde videt ze jsi nic nepochopil :D Real "kamosum" se dela z tebe spatne *1* Uz jsme doma jo nebo? *1*
-
hral si to niekedy vecer so sluchadlami chlapce ?...tiez ma len tak daco nevylaka ale slender teda nie tento ale tie starsie dobre nalakali ked nastala dost necakana situacia...nevravim ze som pri tom vrieskal strachom ale dost ma to vytrhlo zo stolicky a este minutu mi behal mraz po chrbte...je fakt ze po 5x uz to bolo ine lebo clovek uz ocakava
-
Myslím že teď jsi ze sebe určitě udělal idi0ta svou vztahovačnou reakcí. No offence *3*
-
Zatím tu mluvíš jen za sebe (pokud o sobě nemluvíš v množném čísle). Měj se pěkně, internetový anonyme.
-
Tady je to samej tvrďák... mě stačí obrázky a z autorčiny recenze mám docela dobrou představu, že tuhle hru ani bez zvuku :D
-
amnesia je horor na nic, a co je u teba horor resident evil ci zubkova vila? mi povedz lepsiu hororovu hru , alebo aspon nejaku ktora patri k lepsim:D
-
gay
-
U hodnocení ne, u recenze ano, protože recenzi pak chybí kontext.
-
No a? Ja sa bavím na tom, akí sú vyľakaní. Teda, PewDiePie to preháňa, ale Tobuscus, Gogo alebo Olga Kay sú dobrí.
-
Luke, i am...