Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepotkáte, budeš sedět doma v rohu a třepat se strachy. Kde byste se potom měli potkat?
  • v tom druhém zjistíš, že Slender je tvůj otec
  • takhle holky říkaj gangbangu?
  • A mě nejvíc pobaví, když si někdo na netu honí triko, jaký je machr, že se nebojí a podobně.... Já sleduju pravidelně horory a tím nemyslím aktuální kraviny jako Paranormal Activity a u Slendera sem měl pěknou husinu. Sluchátka a tma udělají svoje. A podle tebe su id*ot. Tak dík... třeba se někdy potkáme.
  • nejlepsi horor je siren-tohle je proti tomu pohadka pro decka. Jestli neznate ,dopurucuju.
  • DeathOnVacation
    Tak tak. Nejhorší je, že to PewDiePie a jemu podobným výplodům moderní Let's play kultury lidi neskutečně žerou.
  • Ja psal NAM a ne ME :D Pres ty mastne dlouhe vlasy ani nevidis co ctes.Kristus.Pane Jezis budes mym vzorem *5* Fakt se ostrihej.Udelas tim radost svym kamaradu u u m *3*
  • Já hrál tu původní verzi a bylo to tak děsně předvídatelný a nudný, že mi z toho bylo ouzko. A to že sem neskutečně lekavej a klepu se i u Dooma. Vždycky mi ten hororovej prvek (vlastně jedinej co hra má) v týhle hře přišel děsně overrated.
  • Popravdě, nevykecal všechno. Jsou tam 2 konce.
  • Počkej, odkdy u hodnocení hry záleží např. na jejim minulym díle?
  • Najviac ma vzdy pobavil ten primitivizmus na youtube a specialne amerikancov a britov, toto moze vystrasit len idiota s prepacenim a kricia pritom, hulakaju, robia sa, ze umieraju od strachu a hraju po 20krat to iste, je mi zle z tohto primitvneho sveta..

Ked vam niekto dvadsatkrat po sebe povie, ze mas spinu na hrudi ty sa tam pozries a dostanes po nose, tak uz pri druhom opakovani nebude vtipne..
  • erikse
    Diky ti, ted uz tu hru opravdu nemusim hrat :D
  • Řiká ti něco "spoiler" ?
  • GlaDOS
    Pokud se ti dělá ze mě nevolno, tak si ty delší vlasy ještě rád ponechám. Kromě toho, internetový komentář od anonyma mi vážně trhá srdce :)
  • Pinkamena
    No...ti jednorožci by ale pomohli
  • Být obklopen růžovými huňatými jednorožci, tak počítačová hra by bylo to poslední, co by mě děsilo. *4*
  • hej metalaku uz se konecne ostrihej dela se nam z tebe nevolno *11*
  • Hral som povodneho slendera aj toto a musim povedat ze atmosfera je fakt dobra ale ako je tuna pisane tie random veci dokazu cloveka viac nasr*t nez pobavit hlavne slender co vam dokaze zablokovat cestu rovnako ako v predoslich dieloch kde to liezlo na nervy a clovek viac regoval nez sa bal. Osobne umna stale kraluje dead space 1 kde mi nic nekazilo atmosferu.
  • jo :)
  • Dporučuji tuto recenzi (english required): http://www.youtube.com/watch?v=yAIJvqD4nAA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit