Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AoE III complet, Crusader Kings II complet (to si asi nechám na zimu, na to, ze jsem to "hrál" asi pet hodin - z toho pres hodinu tutorial - tak jsem se v samotne hre stihl pouze blbe ozenit a prohrat dve bitvy, ta hra se mi hrozne libi, ale jeste vic ji zatim neumim:) a Dungeon Siege complet I, II a III (jednicku a dvojku jsem hral jeste jako pirat a trojku uz mam dohranou na xboxu, ale stejne jsem po tom sahnul, je to srdcovka:). Dohromady necelejch 30 éček, paráda
  • RakeW
    Myslíte, že tohle nadšení sdílejí i lidé mimo indie scénu?
    • Proc by nebyli? Kdyz si hru koupi 5x vic lidi za nizsi cenu, porad vydelaji vic, nez kdyz si ji puvodni pocet koupi za plnou cenu. Hra se zaroven dostala do povedomi 5x vice lidi a tak maji 5x vic potencionalnich zajemcu o pokracovani(klidne i za plnou cenu).
    • ucho
      já myslím, že někteří určitě, BI mělo nepochybně ze zvýšených prodejů ARMY radost. takový Bioshock se taky dobře prodával, přestože by člověk řekl, že tu hru hrál už každý a je už starší.
      • Spades
        No na slevových akcích si každý pirát hladí svědomí zpětným nakupováním her, které už projel :D:D:D:D
        • Potrefená husa?
          • Spades
            A řekl jsem snad, že pirát nejsem?
            Každý pirátí, nebo pirátil. Neznám nikoho, kdo NIKDY nestáhl hru, film, nebo hudbu. A kdo říká, že to neudělal, tak je buď hodně prachatý, nebo to neumí...
  • ja si teraz kupil miror edge a som sklamany, po odzborjeni tej zenskej som jej vpalil gulku do hlavi a hra skoncila, opakoval som proces znova a hra skoncila.

takze tato hra je na H..
  • GTA kolekce, kompletní Fallout New Vegas, STALKER kolekce, Napoleon: Total War, PAYDAY: The Heist, Splinter Cell: Conviction a Tropico 4. Tuším se to vešlo všechno do 1500 Kč. Na celý rok mám vystarané :)
  • Můžete mi někdo prosím říct, k čemu se sbíraly ty odznáčky? Jsem na Steamu jen chvilku.
    • len tak aby si mal co robit kym sa ti budu stahovat zakupene hry :)
  • Ja hry vyhradne kupuji. Ted spis uz ty konzolove. Na steamu jsem proto koupil jen dve pc exkluzivni hry a na obe jsem si pockal. Nebyt techto slev, koupil bych je za plnou cenu. Spis nez kolikrat se jim zvednou prodeje by me zajimalo, kolikrat se jim zvedne cisty prijem.
  • genki.sudo
    Najprv som si hovoril že mňa na žiadnu akciu nikto nenaláka, nie som kupujúca ovečka..

ALe potom som uvidel Fallot NV so všetkými DLC a neodolal som hehe :D

Asi by som si kúpil i Skyrim ale mali to bloknuté pre CZ región, b4st4rdi...
    • LTM3
      Tak to jsme na to zcela stejně *1*
  • DeDy
    Jsem spokojen, ve slevě jsem koupil to co bych jinak asi nepořídil. Trine 2 za 80 Kč + to samé pro kámoše a na oplátku jsem od něj dospat Splinter Cell Conviction. Hlavně jsem s kámošem vystihl slevu 40 % na ArmA 2 - DayZ je božárna. Preferujeme hry kde je Co-op.
    • Spades
      Taky jsem premyslel, ale i na 40% se mi to zdalo moc... Jo kdyby sem to videl ve flash deal, tak bych to mozn koupil, ale takhle ne... Co kdybych to pak nehral :D To sem si radsi poridil Portal 2 a Unreal Deal Pack :D
      • DeDy
        DayZ vyplňuje herní prázdnotu stejně jako Legend of Grimrock. 600 Kč (plná cena Arma 2) stojí za to, poznat svět apokalipsy, který nabízí DayZ, natož pak 380 Kč (po slevě 40 %) + to samé pro kámoše jako ravanž za Conviction *4*
    • Nad tou armou jsem taky uvazoval, nakonec zvitezila red orchestra, kvuli darkest hour.
  • Veskoslav
    15 her za 1124 Kč. A tom tam mám poslední Alan Wake (Skutečný Alan Wake, ne tu hrůzu, co vyšla jako poslední), Bioshock 2, W40k Space Marine, Botanicula (v rámci balíčku Indie Her), Torchlight, Trine 2, Worms Reloaded atd. Každý rok nakupuji a každý rok rád podpořím.

P.S: Schípni Origine.
    P.S.S: EA říkala, že slevy poškozují vývojáře, tak jak je možné, že měli polovinu her za 50%:)
    • JohnyTheZik
      ten clanek byl myslenej uplne jinak -.- .. zase veta vytazena z kontextu zasazena tak, aby se tvuj prispevek libil.. ach jo
      • Veskoslav
        Asi jsem špatně pochopil článek, za to se kdyžtak omlouvám. Ale prostě mi vyšlo, že malý vývojáři jsou rádi za Steam, protože si spočítali, že na tom vydělají více než kdyby do toho nešli a nechali to za plnou cenu.
  • Celý svoj život som bol pirátom. Od septembra 2011 som na Steame, a momentálne vlastním 176 hier v knižnici. Takže áno, podľa mňa Steam funguje sakramentsky dobre. Čo samozrejme neteší moju peňaženku :/
    • Těší, pakliže kupuješ ve slevách *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit