Přejít na výpis diskuzí
Slib byl naplněn, vyšel zdrojový kód Prince of Persia
18.4.2012 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
JJ tohle a potom serie Quest for glory. Vidím to tak, že opráším dosbox a QFG 3, který mi tak trochu připomína skyrim - vývoj postavy na základě opakování (trénování) činností, kouzlení, povolání, cechy apod.
-
-
Tak to jo .... je to jedna z mých nejoblíběnějších her (QFG I-IV). Navíc jsi trošku pozapomněl, že tam byl poměrně dobrý systém importu postavy. Ještě teď mám někde schované savy - holt stejná úchylka jako se savy do Mass effectu
-
-
ten obrázek ve mě vyvolal nostalgii, pamatuju si že to byla první hra co jsem kdy hrál
-
Taky bych radši slyšel něco o KVALITNÍM pokračování Prince.Klidně i toho kreslenýho bych uvítal.Hlavně ne další s*ačku jako Forgotten sands.
-
-
Sands Of Time, Warriror Within a Two Thrones sú výborné hry, ale predpokladám, že tie si už hral, keď spomínaš Forgotten Sands :(
-
-
Po Sokobanovi moje druhá hra co jsem kdy hrál, vzpomínky nikdy nevyblednou. Obvzlášť na ty železný čelisti, který jsem neměl rád, protože jak to Prince přepůlilo, dělalo se mi z toho v šesti letech blbě. K tomu ještě ten hnusný mlaskavý zvuk z PC speakeru... :D
-
-
Přesně! *1*
-
-
Keby tak radšej Ubisoft a Jordan Mechner vytvorili nový diel Princa z Perzie - nech je to trebárs aj pokračovanie PoP z 2008, len aby to nebolo niečo ako ten (podľa môjho názoru, nemusíte s tým súhlasiť) nepodarok Forgotten Sands...
-
-
Podla mna by mohol byt remake, co je na Xbox aj na PC.
-
-
Obdivuju, ze driv ty hry psali v assembleru. To uz urcite ani Jordan presne nevi, co to znamena, a provadi :)