Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Já mám *5*
  • Docela bych si to zahrál ale nesnášim tenhle styl grafiky... cartoon (jako třeba v Back to the Future) ještě snesu ale z tohohle celshade je mi na blití...
  • Keyz
    Snad bude překlad kvalitní.
  • BoB.2
    http://cestiny.idnes.cz/zahajen-preklad-the-walking-dead-da0-/Zurnal.aspx?c=A120517_115632_bw-cestiny-zurnal_zel
  • BoB.2
    Tak proč ji nepíšeš, já jen napsal něco co se týká téhle herní série jsem zviklej na to že tady lidi nemaj rádi svůj rodnej jazyk. *7*
  • Máš něco proti angličtině?
  • BoB.2
    Máš něco proti češtině.
  • BoB.2
    Přesně tak i lidi co angličtinu ovladaj dobře na ni čekaj protože texty tam opravdu běhaj rychle.
  • Shaker
    nemyslel sem to zrovna na walking dead, ale tady bob u kazdy diskuze pise, ze chce cestinu... nevim, kolik je mu let, ale nerikejte mi, ze na skole nemel nemcinu nebo anglictinu. Mozna, pokud je starsiho data vyroby, tak rustinu, v tom pripade se omlouvam...
  • rancor1223
    Zrovna tady musím nesouhlasit (a jakože normálně bych souhlasil; AJ je jednoduchý jazyk, jehož základy se naučí každý). Ale zrovna v případě Walking Dead je problém, že veškeré texty běží dost rychle a nejsou úplně jednoduché na překlad. Narozdíl třeba od takového Mass Effectu, který v angličtině není problém hrát.
  • Cekam na Pc verzi, protoze je to Adventura a Adventury se nejlepe hraji na klavesnici a mysi, JJ souhlasim tahle hra mne take prijemne prekvapila jen se mi nelibil ten komiksovy styl, (vsechny objekty hlavne postavy mi obkreslene tou cernou linkou, prisli komiksove asi vtiupne ze to vychazi z komiksu ale da se na to zvyknout.)S Obtizema sem to teda nedaval ale rozhodovani a pro nekoho moc kecu, muze byt prekazkou.
  • MidnighT91
    U téhle hry snad čeština vůbec není třeba... Angličtina je tam naprosto jednoduchá... Každopadně epizodu 1 jsem dohrál teprve v pondělí a musím říct že ta hra má perfektní atmosféru, škoda že jim vydání jednotlivejch epizod tak trvá a že jsou tak krátké vzhledem k tomu že jich má být asi jen 5 nebo kolik... No ale třeba tahle bude delší než ta první...
  • Shaker
    ty furt nekde cekas na cestinu, nechces se misto toho psani o tom, jak chces cestinu naucit par slov anglicky?
  • BoB.2
    Spíš čekam na češtinu do první epizody už měla bejt venku. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit