Přejít na výpis diskuzí
Sony kompenzuje hráče za výpadek PSN a předvádí PS4 hitovky roku 2015
2.1.2015 | Adam Homola
142 příspěvků
-
Ano, stojí víc. Protože mně není líto za hru dát těch 1 700, 1 800. Já tam vidím tu práci nespočet lidí, vím, jak únavné práce na hrách jsou. Koupil byl hru klidně za 2 000. Koupil jsem si konzoli (PS 4), dříve pouze PC. Koupil jsem si ji na hraní. Dokoupil jsem si k ní kameru jako takovou modifikaci. A jako člověka, který si rád zahraje mi není líto ocenit práci vývojářů a něco jim zaplatit než hledat co nejlevnější řešení- ještě lépe si hru stáhnout cracklou. Druhou věcí je, že konzole účtují vývojařům licenční poplatek tuším. Konkrétně ty očividně upřednostňuješ PC, protože je vše levnější.
Konzoli mám nedlouho, ale nikdy jsem žádnou stranu nezavrhoval.
. -
Ahoj,
dovolím si jen letmo reagovat na tvůj názor a názor na který reaguješ. Osobně jsem vždy hrál na PC, vždy jsem si za tím stál a taky to tak lidem podával. Ano, to, že PC je výkonnější víme. To, že funguje, víme. Konzole ale pro vývojáře nabízí mnohem lepší prostředí. Není divu- systém je jednoduchý, mohou hru rychleji, méně nákladněji optimalizovat hry pro nové konzole. Je to pár měsíců, co jsem si koupil PS 4. Ze začátku trochu obavy, které střídají hodiny strávené u her- Nový dragon age, nový cod, atd... Realita je taková, že se vývojáři přizpůsobí trhu, nemohou ale dělat razantní kroky a jít jen na jednu platformu. Protože je miliony konzolistů a milionu PC hráčů. V poslední době ale vidíme u většiny vývojářů jasné kroky. Víc se jim zamlouvá konzole. Proč? Jednoduché prostředí, lidé si nové konzole kupují a co víc- všichni si hru koupí. A to za nemalé peníze... Hry stojí 1 700, 1 800. Proto v poslední době vidíme trochu jiný přístup k vývoji her na konzole. Na druhé straně PC. Velké investice, stejně i to XX procent lidí stáhne. Na této platformě tedy tak zcela nevydělávají, jak by brali, odejít ale nemohou, to by skončili... -
Samozřejmě, že neexistuje. Přemýšlej trochu, proboha. Akorát se ztrapňuješ.
-
Seš kokůtek? Kam na tohle chodíš? Tady aby se člověk skoro styděl, že hraje na PC. Zalez, ty odpade.
-
*1* *1* *1* To samé jsi tvrdil i mně. Že jsi mě někde "zničil" a "ležím ti v žaludku" *1* Kéž by jsi ležel v žaludku spíš své mámě. Kdyby tě před 15 lety (jestli je ti víc, tak je to smutné) spolkla, byla by tady hned kultivovanější diskuze.
-
Chudi duchem mohou ocekavat cokoliv,
-
V rámci kompenzace bych spíš čekal něco jako PS4 zdarma pro každého poškozeného a ne jen pět dní PS Plus navíc. *6*
-
@njn: Ok, vysvětlím ti, jak to funguje. PS3 a Xbox 360 je 1 generace konzolí. Následně byly uvedeny na trh PS4 a Xbox One, tedy další generace konzolí. A teď pozor, raději se posaď. Když je 1 generace konzolí a přijde další bezprostředně následující generace konzolí, tak je to tzv. další generace - tedy NEXT GEN (NEXTGEN). To je věda, co?
-
No jo -->skoro všichni<--- se přesunuli a pořád žádná změna.Jen opět a zase takoví jako ty opakují jedny a ty samé bláboly o úpadku atp.
Hry na PC se budou vydávat pořád.Těch pár, so-called exkluzivních her na konzole poměry nezmění.Online/mmo tituly je ten důvod, říká že žádny úpadek není a dlouho nebude. -
Az na to, ze pc platforma je v upadku a nebyt nezavisle tvorby a online titulu, tak uz toho na ni moc vlastni tvorby neni. Za poslednich deset let se skoro vsichni presunuli na konzole a primarne vytvareji hry pro ne. Nevidi to jen ten kdo nechce nebo kdo nepamatuje, ze pc byla kdysi hlavni vyvojova platforma pro spoustu skvalych znacek.
-
To už takoví jako ty píšou 3 možná 4 roky a pořád nic.
Hry na PC se budou vydávat pořád tak se s tím už smiřte.Oni lidé těch pár, so-called exkluzivních her na konzole oželí.Tak co takhle přestat už plácat nesmysly :). -
he/he ho, zmatenýho WC kašpara
-
Nové konzole jsou jak píšeš na trhu teprve kolem jednoho roku a už čekáš jednu novou zančku za druhou??? Oznámeno jich bylo dost a letos to začne vycházet. A kolik jich bylo minulej rok na pc???
-
To Shimi: Ještě,že konzole nevedu. Pro mě konzole skončili po PSOne a jediný co jsem si ještě koupil za konzoli,tak je PSP a nikdy už víc. Pcíčko či v mém případě notebook je pro mě ideální a můžu si ho brát a hrát i na cestách *4*
-
přejmenuje se zpátky ne he/he a půjde prudit pod svým jménem
-
Tak za prve se hry v bazaru objevuji chvili po vyjiti. Za druhe nejde o nakup v bazru, ale odprodej do bazaru, takze to muzes mit hned. Za treti chudaci jsou ti co kradou, ne ti, co si chvili pockaji. A za ctvrte, ja sluzeb bazaru nevyuzivam.
-
Ok já se ptám něco co charakterizuje NEXTGEN né co bylo na ps3 a xbox360 nebo je to hra i na PC ... Ano všechny kvalitní hry co jsou na nextgen jsou i na PC. A když už je to exkluzivita tak je to remaster nebo pokračování dílu v nějaké sérii to je moje pointa. Konzole jsou tu víc jak rok a čeho se teď dočkáme Uncharted na konci 2015 zase pokračování série a aspoň teda ten The Order 1886 wooow to je noých značek jak prase
-
Tak napis navod ako predist DDoS utokom do Sony a MS a do konca zivota nemusis pracovat :-)
-
Měsíc zlatého členství , ou jé.
-
Koupil jsem si jen předělávku TLoU z důvodu, že na trojce jsem nehrál dlc, které k tomu bylo vydáno a v té remastered verzi bylo přidáno. Nové konzole se novejch značek dočkají až letos a časem jich bude ještě víc. Loni na ni vyšlo dost dobrých her např: inFamou (značka z PS3), GTA V atd. A letos??? Bloodborne, Uncharted 4 atd