Přejít na výpis diskuzí
Sony kompenzuje hráče za výpadek PSN a předvádí PS4 hitovky roku 2015
2.1.2015 | Adam Homola
142 příspěvků
-
Vážení PCckáři ten váš úžasný steam jednou zapříčiní zánik pc hraní právě díky těmto skvělím cenám.když si hru koupíte za 200kč kolik si myslíte že se dostane samotným vývojářům? 30 procent z ceny si veme steam a dalších zhruba 50 procent si veme vydavatel,samotným vývojářům zbude nějakých usmolených 50kč a tak si příště rozmyslí jestli svou další hru vydá na to vaše pc.
Dokud budete kupovat hry na steamu a nezačnete kupovat novinky za 1000kc tak jste závislí na konzolistech kteří vám vlastně platí to hraní na pc. -
nevim, zkus se zeptat Newella
-
Člověk nemůže hrát všechno co vyjde (tedy alespoň normální člověk) a tak když člověk potká nějakou starší hru v obchodě (nebo na PSN, XBL)kterou nehrál, tak si jí rád zahraje :)
-
Docela by mě zajímalo, co minulé vánoční svátky vzkazoval steam, když nezvládl nápor přihlašujících se uživatelů a padal a padal...
-
A co takhle možnost hru prodat zpět ? JRC tohle normálně nabízí a člověk si tak hru zahraje a část investice se mu vrátí a nebo naopak se hru koupit už hranou za nějaký levný peníz. Mám takhle doma Orange Box, Mass Effect Trilogy, Red Dead Redemption GOTY ... a žádný šílený peníze jsem do toho nevhodil :)
-
asi tak, mám pěknou sbírku starých her v krabicích i digitálních verzí a nikdy mě nenapadlo je prodávat, ale to bude asi tim že mi neni 12 ani nejsem socka jako tady he/he nademnou, takže si vydělávám norálně prací a ne tim že bych rozprodával staré věci po bazarech *4*
-
ja mam na steamu vic jak 77 her a za vetsinu sem nedal vic jak 10€, takze to ze ji nikdy nevratim me zas ani tak nemrzi.. :-)
-
proč bych bulel, tvoje hloupost je k smíchu he/he
-
Sony vzkazuje hráčům https://www.youtube.com/watch?v=uhM_NNxdOCA
-
hra stoji klidně i 1200 -1300 i mín - což je pořád 0 300-400 víc než na PC, argument fail
a komu by se chtělo proboha kupovat hry z druhé ruky za 900 na aukru, když za tu cenu může mít novou originálku na PC? To by musel být dobrý magor *1* -
To jim hackujou pc hráči pomocí pc, konzolisti by se nikdy klávesnice nedotkli, takže musí hackovat pomocí gamepadu.
-
definitívka za 549 kČ? slušná cena...
-
Je třeba si uvědomit, ze systém plug and play je k nezaplacení. Včetně podpory, updatu, hraní online. To s cracklou hrou prostě nemas.
-
Ja kupují téměř výhradně přes PSN, daji se vychytat super slevy jako far cry 4 deluxe za 1699, tomb raider za 549 apod. Chce to akorát často sledovat. Ovšem diablo iii jsem koupil na placce. Vse na PS4.
-
já bych spíše řekl, že dělají reklamu své debilitě než svému stroji...
-
hra stoji klidně i 1200 -1300 i mín, když víš, kde kupovat, pak není problém ji prodat na aukru za 900kC. Co Steam ovečka, koupí novinku za 900 a co když ho nebaví? Co? Nic! Je v prdeli, takže, kdyby se nepirátilo je i tady konzole lepší volbou, navíc současné trojité DRM jako u Dragon Age, které má Keep, Origins a Denuvo - hra stoji o tři stovky méně, ale máš tam tři DRM a nemůžeš ji prodat a graficky je totožné. Tak co se vyplatí víc???
-
Protože to je banda zdlabaných a neznalých debilů, no. Co by od nich normální člověk a normální hráč mohl asi tak čekat. Díky nim je taky Games tou nejhorší žumpou. Ale redakce ne a ne s něma pořádně zatočit a udělat konečně pořádek. I když tady dělaj bordel, nemluví k tématu, lžou, uráží a mají vybrakováno v hlavě (viz jejich pusinkování v bleskovkách), jsou přesto tihle cosi nějakým zvláštním způsobem tolerováni až to bolí. Já bych doporučil ignorovat a užívat si dobrý hry a dobrou platformu a na nějakýho WC magora a jeho teplý teze nechat kadit pejska.
-
Alespoň na ně vycházejí kvalitní hry *3*
-
někdo musí konzolistům otevřít oči vždyť i dnes se najdou tací co si myslí že konzole jsou NEXTGEN *1*
-
Konzole jsou boží https://www.youtube.com/watch?v=tQB-wo5g9KA !!! hry za 1700,- a když ta uber služba několik dní zrovinka o dnech volna neběží tak vám dají pitomou stovku SLEVU! *1* *11* *11* *11*