Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak nedávno som platil za remaster the last of us 30 ojro, presne 29.99 a killzone shadow fall za 26.99, na ps4 mám ešte aj definitívnu edíciu nového tomb raidera a ten ma vyšiel tiež na 30 ojro...viem, nie sú to úplne novinky, ale napr. predobjednávka order 1886 ma stála 49.99.
  • A kolik teda dáváš za novinky v normal obchodech ? co já vím tak třeba pod 1500 kč novou hru nekoupíš
  • Pekné gesto, ale úprimne mi povedzte kto si reálne kupuje hry cez psn...ja som naposledy cez psn kúpil season pass na ps3 the last of us...ale to je tak asi jediná vec, čo som cez psn kúpil, hry ma výjdu lacnejšie keď si ich kúpil cez normálny kamenný obchod...
    ináč som veľmi zvedavý, či tie špeciálne a zberateľské edície Order 1886 sa budú dať zohnať v čechách a na slovnesku...
  • Kdyby člověk měl kupovat třeba na konzole 2 hry měsíčně "novinky" tak to je za 3k každý měsíc a za ty peníze je za rok splacený brutal pc+zbytek a do toho ještě konzole + ovladač navíc, tak to byl byl pc jak víno a možná i 2 grafiky v něm + 4k monitor ...
  • Ja nechcu 5 dni zadarmo ja chcu hru zadarmo a priplatim si
  • hry si jen kupuji, dokonce jsem si poridil i konzoli, ale zatím funguje jen jako blu ray prehravac s tim ze jsem na ni hral jen par her, protože nejsem co? nejsem magor, abych platil za stejnou hru nekdy az 10x tolik oproti steamu, nebo gogu a dalším. a osobne nechapu jak s timu muze byt tolik lidi ok? bezne clovek slycha, ze dobre herni pc je drahe, ale když si to otocis a podivas kolik vyplaznes za hry na konzoli, tak se razem ocitáš v uplne jinem svete. no a tak když si chci zahrat z gauce tak napojim svůj herni notas k telce vytahnu xbox gamepad a hraju hru pro nej tvorenou, tedy nejaky konzolovy port. strasne rad bych chtěl pro to same používat tu bednu co sem si na to poridil, ale bohužel.
  • flash789
    Spis bych to charakterizoval tak ze konzolisti musí platit, jinak kdyby to slo jinak a snadno, situace bude uplne stejna, mozna i horsi jako na pc. rozhodne bych konzolistum neprisuzoval nejake svatouskovske zásluhy ze oni jsou ti co radi a dobrovolne plati.
  • ucho
    konzolisti jsou zvyklí platit, pc hráči jsou zvyklí stahovat zadarmo. a pak se někdo diví, že dávají vývojáři přednost konzolím :D
  • Bohuzel nejde :(
  • flash789
    ja nechapu jak takovy mega firmy jako Sony a Mikroměk nemaji tohle zabezpeceny a hackne je kazdej c*racek.Ze se tohle nestava na steamu třeba, evidentne to zabezpecit jde. Kdyby se jim to stalo poprvé tak nereknu, ale pokolikáté tohle uz je? navíc přes vanoce, to je ostuda neskutecna, za tohle by měli kompenzovat jak vztekly..amateri..
  • tak pokud si nepořídil konzoli na dvě hry za rok tak rozhodně neušetří VŠECHNY HRY O 50% DRAŽŠÍ!
  • tyjo to je "výhra" 10% slevu na hry co jsou o 50% dražší *1* A to si to lidi nechaj líbit? njn vždyť to jsou konzolisti ti jsou zvyklý platit*1* *1* *1* *1*
  • Jo, nebul ...
  • Sr_Lobo
    Mno ted sem to zkousel znova a dosel sem k zaveru, ze uz nemam co delat blbe a asi budu muset zkusit customer support, protoze at delam co delam prez ps4ku se tam proste neprihlasim.
    Uz me to vcelku se*e *16*
  • nebreč děcko..
  • Majkl
    za to vydávat se za někoho jiného je hrozně vtipné.. pokud ti je 5 let *1*
  • Majkl
    ok, takže jsou tu odteď dva Majklové, ten s registrací, a pak troll co se chová jako blázen, rozeznat to jde naštěští snadno *4*
  • A o co jako jde? Nefunguje porovnávání šulínku v podobě infantilních achievementů?
  • mělo to být jako vtipné nebo se snažíš zase ponížít všechny pc- hráče...
  • PS4 hitovky roku 2015 ... Konzolisté honem indulonu a divoká masturbace, může začít, jenom bacha na utržení kůžičky, nejeden konzolista o ni přišel když viděl v šuplíku svoje arkády za 17 stovek kus ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit