Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela ubozak mit doma konzoli a pritom si zahrat hry co na ni vyjdou az za 5 let kdyz jsou v bazaru
  • to omezenci co maj na hrani konzoli nikdy nepochopi osattne proto maji konzoli jsou tak trochu jednodussi....
  • To víš, není tu článek o jejich krabičkách a jim to přidje hrozné, že se jim nedostává pozornosti ze strany games.cz.. Proto tu na sebe upozořňují sami...jako malý děcka...
  • Kdyz te to nezajima, tak jsi ignorant a tem se tezko neco vysvetluje.

Kdyz nekdo zpusobi ddos utok elektrizacni soustave, treba hazenim retezu na draty, po kom budes vyzadovat nahradu skody?

Lide by si meli uvedomit, ze 100% ochrana neexistuje u náceho a ze cim je vyssi, tím je i drazsi. Takze sony muze naddimenzovat 10x sve servery oproti stavajicimu stavu, ale to stejne nezaruci, ze nemohou byt pretizeny a budes ochoten platit 10x vetsi rocni poplatek? Vyplati se to? Zapadni ci ilázace je uplne zdegenerovana, kdyz si mysli, ze muze mit 100 % ochranu proti vsemu. Nemuze a naopak ruzna prehnana opatreni ji spise skrti. Naucte se zit s nejakymi rizikamá a nejistotou, nota bene, kdyz se jedna o zabavni sit.
  • kennyB
    Proč zase u článku, který se týká konzolí dělají pcčkáři reklamu svému uber nadupanému maslostroji???
  • PSN je interni sit sony, ktera slouzi k vzajemnemu propojeni konzoli a serveru poskytujicich ruzne sluzby. Nektere tyto sluzby jsou placene, nektere ne.
  • Nemas pravdu, na konzolich mas radu zpusobu jak snizit naklady na hry. Krome obligatniho pockani na slevu muzes jit cestou bazarovych her, nebo, pokud nejsi asocial, tak treba pujcovani si her mezi kamarady. Dalsi cestou je spousta kvalitnách her zdarma v ramci ps+.
  • Tak to te teda lituji na pc s jeste hrubsim obrazem :-). Sedet u pracovniho stolu v pracovnám kresle je pro organismus narocnejsi, nez sedet v obyvaku v relaxacnim kresle ci pohovce, ktere jsou navrzeny pro odpocinek a relaxaci. A nevim jak ty, ale vetsina lidi dnes v pracovnim kresle nebo zidli prosedi vetsinu pracovni doby, takze uz tento samotny fakt vola po nejake zmene.
  • Ja ti to zkusim vysvetlit, i kdyz se obavam, ze to bude marne.

Vnimani jemnosti rastroveho obrazu je dana zornym uhlem obrazoveho bodu. Cim je zorny uhel mensi, tám je obraz vniman jako jemnejsi. Ostrost lidskeho zraku je 1 uhlova minuta, takze body ktere jsou mensi pak ládskemu zraku splyvaji v jeden. Na tuto ostrost lidskeho zraku je doporucena pozorovaci vzdalenost televizoru, ale nikoliv monitoru.

Vec se ma tak, ze u HD (skutecne HD, nikoliv FHD) obrazu 16:9 s uhloprickou 40" palcu je doporucena pozorovaci vzdalenost 2,5 metru. Coz jsou naprosto bezne podminky v nasich obyvacich. Proto u konzolovych her je HD obraz dostatecny a dalsi zvysovani jemnosti obrazu je kíntraproduktivni, plytva se tim vypocetnim vykonem, ktery muze byt vyuzit na vyssi kvalitu renderívaneho obrazu, coz se na vyslednem vizualnim díjmu projevi mnohem vice.

U monitoru je situace takova, ze se na nej lide koukaji zhruba z pul metru nebo i mene. Abys dosahl te same jemnosti obrazoveho vjemu u bezneho 24" monitoru, potrebujes k tomu mit 4K obraz. Coz rízhodne neni bezne, protoze takove monitory jsou priserne drahe a graficke karty 95 % pc hracu takove rozliseni ani neutahnou.

Z toho vyplyva, ze to co mají konzoliste realne k dispízici uz radu let, tak to je pro vetsinu pc hracu snem daleke budoucnosti. Hřaci na kínzolich by tak nemeli podlehat hlouposti pc hracu a pozadovat vyssi rozliseni u konzolovych her. Meli byna misto toho vyzadovat vyssi kvalitu obrazu. Protoze pc hraci koukaji na hrubejsi obraz nez konzoliste a nechapou to, protoze tento fakt je zastren vyssi kvalitou renderovaneho obrazu. Volat po vyssim rozlisená konzolovych her je tragickou hlouposti, ktera vede k horsimu vizualnimu vysledku, nez by mohl byt.
  • Indulonu? Ty pises z vezeni nebo co?
  • Kdyz si píckas na slevu nebo se realizujes v bazaru, tak to zas tak dramaticke neni. Ja si treba uz nekolik let chtel zahrat stryho dooma, ale nechtelí se mi za nej davat vic nez stovku, mel jsem na steamu i gamers gate upozprneni na slevu a nikdy nepadla cena moc dolu, az ted jsem na PSN koupil Doom Classic Complete (doom I a doom II vcetne vsech dodatku a rozsireni). Za tuhle cenu na pc nebyl nekolik let k dispizici. Vyhodou PSN je moznost platit pres kupony, kdy kupon v hodnote 1000 Kc se da koupit za 800 Kc, takze ja mam permanentni 20 % slevu. A tituly, ktere musim mit hned a nedokazu pockat na slevu, vychazi jen vyjimecne. I tak vlastnim vic her, nez kolik jich dovedu kdy odehrat. Takze u konzoli za hry plati hodne jen ti, co musi mit vsechno hned a nevyuzivaji vyhod bazaru.
  • Steam byl nšdostupny taky a kdyby na nej nekdo zautocil masávnám DDOS utokem, tak se zhrouti taky. Nejedna se hack, ale pretizeni sluzby a obrana proti masivnim DDOS utokum neexistuje.
  • Ja si hry kupuji vyhradne pres psn, posledni retail jsem koupil v roce 2012.
  • Tak já kupuju teď už výhradně přes PSN. Z minulosti mám nějaké BR verze, ale už jsem si odvykl vkládání disku se všemi negativy, které to má. Hukot, delší načítání atd.
    Nakupuju v akcích a užívám si "late access" :)
  • Mato1987
    Už viem kto si :) tebe tá diskusia, kde som ťa slovne úplne zdevastoval a zosmiešnil asi musí ležať riadne v žalúdku, preto by som ti odporučil time out, aby si si nevykoledoval za tento spam, čo tu predvádzaš nejaký slušný perma banánik :)
  • Prosim nereagovat na toto Slovenske cosi! Je to jen nicka se smutnym zivotem ,ktera zije ve vlatnim stinu.Kazda reakce na neho mu lesti jeho nicotne ego, hledici do prazdne skorapky sama sebe.
  • del0
    "přečti si něco o pixelech a metrech"

Takže si stačí dát na zeď plakát vytisklý na shitové inkoustovce, koukat na něj z 5 metrů a pak tvrdit, že to má stejný detail jako skutečný obraz, na který koukám z půl metru, protože na 5m to stejně nepoznám. Gratuluju ke hlouposti pane Average Peasant.

*15* *15* *15*
  • i když někdo třeba bude reagovat že ty hry máš jen když máš zaplacené +ko tak to na věci nic nemění
  • ročně dostaneš spouste her zdarma takže ti platí leda tak Sony *3* nejlépe pokud ,máš PS4 ,3 a Vitu
  • čau jsou přece hry co jsou jen na store tak ty o občas a právě ted je tam pár her za pár drobáků Nascar14 za 82kč atd. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit