Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíš ten váš REMASTER/SEQUEL race ? Kolik nových značek vyšlo zatu dobu ?
  • flash789
    ale existuje..kecko..
  • flash789
    770 euro?..slusna palka
  • Vzkaz pro Majkla: Prosím zhnij všichni si to přejí *3*
  • Kamaráde už to radši nehul.
  • Hele já i na PS storu kupuju vše kolem 200 i níž, přes 300 nejdu.
    Novinky nechávám uležet a opatchovat.
  • Nezobecňovat prosím. To je jako kdybych napsal že všichni konzolisti jsou děti a všechny hry jim koupila maminka, přitom to není pravda, i když u části z nich nepochybně ano, stejně jako na PC se warezí ale digitální distribuce to hodně zlepšila. U mě nenajdeš ani jednu zwarezenou hru, dokonce jsem i pár lidí přesvědčil, aby si je kupovali když jsem jim ukázal, jak je to snadné a jak sehnat hry i levněji než přímo na steamu, originu a uplay a od té doby nestahují. Ale uplay je svinstvo, nedávno mi to napsalo po stažení patche, že Farcry 4 který jsem dostal k grafické kartě je kradený(karta byla nová z shopu)
  • Veskoslav
    Myslím, že ani jedna strana konfliktu si co do debility nemá co vyčítat. Vy máte Hnisavce a spol. a my máte také své hráče na šachovnici.
  • Veskoslav
    Miliónové hry si dělají sami tím, že tvou 60% do marketingu. Stačí se podívat na Unity či Watch Dogs. 70% ceny vývoje byl Marketing.
  • dr.gonzo
    majkl-urcite kdyz udelaji nekolika milionovou hru tak se jim ji vyplati prodavat za 200kc.
    podivej se na situaci pred 15 lety a dnes,kdy skoro vse vychazi s uplnou exkluzivitou nebo rocni exkluzivitou na konzole a polovina z tech casovych exkluzivit vyjde jeste zmrsena.
    rikas si ze stale vychazi spousta adventur,MMO,strategii,ale to sou hry ktere se na konzolich neprodaji,je o ne strasne mali zajem tak pro to sou na pc.
  • kennyB
    To vím, ale že by to byl onen důvod těch rádoby vtipných poznámek ze strany pcčkářů???
  • Veskoslav
    No on je rozdíl. Když spadne Steam, jede mi offline khihovna a když dostanu nové pc, tak ho nemusím registrovat jako v případě kopnzolí, které si může tak vybalit a dívat se na ně.
  • kennyB
    Myslím, že to tehdy byla dvoudenní záležitost, ale to je celkem jedno. Pointa byla, že se nikdo nebavil tím, že se pcčkáři nedostanou ke hrám zrovna o svátcích...
  • dr.gonzo: Za 2 stovky na steamu nic nekoupíš kromě pár let starých, her ale novinky sou o hodně dražší než na krámě... takže říkat že steam ničí pc hraní kvůli tomu že 4 roky stará hra je ve výprodeji (v obchodech by už dávno nebyla ) může říct jenom dmnt ,, steam je reklama, už sama o sobe pro miliony lidi co si ho zapínají denně ale pro sk/cz mozky, těžký pochopit proto debat o steamu je hodně a vždy o tom samém
  • ucho
    Tak to jsi zaspal, indie vývojáři už jsou na tom taky bledě. Prorazí málokdo a velmi rychle musí s cenou na minimum, protože by svou hru jinak ani neudali. Mají problémy i s kvalitními hrami. Her je prostě moc, reklama je velmi důležitá.
  • Veskoslav
    Spadl jednou. A ono to bude taky tím, že počet aktivních uživatelů v jednu chvíli je tak 10 krát větší jak Sony a MS dohromady.
  • Veskoslav
    Až novinky budou odpovídat ceně 1000 Kč, mimochodem to stojí nové hry jenom od Blizzardu, tak nad tím budu uvažovat. Ale dokud budou dělat zmetky, tak proč proboha? Mimoto polovina pirátství na pc připadá na konzolisty, co si pak koupí usmolenou hru v bazaru a následně ji pak prodají dál.
  • Majkl
    zdroj?

věř mi, že i AAA vývojaři na PC vydělávaji slušné prachy, o prodělávání nemůže být ani řeč.. a co týká konzolové a PC indie scény, to je jak srovnávat jabka s Eiffelovkou
  • dr.gonzo
    Tak to funguje jen u indie vývojářů AAA vývojáři na pc prodělávají kalhoty.
    Navíc dnes už běžně na konzolích fungují indie vývojaři a opět z toho mají na konzolích víc jak na pc.
  • Majkl
    funguje to právě naopak, Steam pomáhá mnoha začínajícím vývojařům postavit se na nohy, to herní scéně jen prospívá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit