Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14*
  • Majkl
    přestaň se za mě vydávat ty ubožáku

pro ostatní: pravý Majkl je ten registrovaný, tohle je podvodník co se mě tímto trapným způsobem snaží trollit a z nějakého záhadného důvodu si myslí, že to nikdo nepozná, když vedle sebe bude jeden s registrací a jeden smyšlený *1*

jako sekundární znamení, nikdy nepouživám tři vykřičníky a víc, protože jsem duševně zdravý *3*
  • asi tak +
  • až na to, že je tu nablito od PC hráčů inak dobrý pokus!!!
  • však konzolová děcka taky jednou dospějí, plácnou se do čela a zrudnou až za ušima z toho jak se tu chovaly *7*
  • Sakra, porušil sem své novoroční předsevzetí nelézt na games do diskuzí týkajících se konzolí. To zase bude nablito v alejích. *6*
  • tak to je mi tě líto
  • prosimtě, ty nemáš ani základní technické znalosti, tvrdíš tu naprosté bludy, urážíš lidi kolem sebe a já se ztrapňuji? chápu že se snažíš trollit, ale ani to ti moc nejde, nejspíš jsi nula úplně ve šem, i v tom trollení

zeptal bych se tě jestli jsi panic, ale příběh o tvém prvním gay sexu opravdu slyšet nechci
  • ale jako fakt, nech se pozvat ke kámošovi co má 4k monitor a pořádnou grafárnu, pak si tiše zabreč v koutě či na rameni přítele, prodej konzoli a vrať se sem mudrovat
  • jde to vidět Františku, jde to vidět.
  • kdepak hnojař, pro tebe jsem elita, ty hloupá nulo *3*
  • už jsem ti vysvětlil, že jsem hetero, u mě neuspěješ, tak se prosím přestaň snažit, začíná to být otravné
  • pořád nechápu proč mě nabaluješ, já chtěl sbalit Hnisavce, reaguješ za něho, čili máš tu dva nicky?
  • bože hnojař se ozval, hovnoo tomu rozumí, ale musí se ozvat, ikdyž se hnojsky ztrapní...
  • odmítnutí bolí, sám to znám, ale neboj, jednou najdeš toho pravého chlapce *1*
  • aha, a proto se všechny hry na konzole dělají s obřími fonty a menu přes půl obrazovky, ačkoliv kdyby tam dali font velikosti 10, četl by se ti stejně dobře jako na PC monitoru, protože je přeci na velké televizi a na rozlišení nezáleží.. co chytrého nám ještě povíš? *1*
  • ptal jsem se snad tebe? Takže si poposedni ukejhaná huso...
  • dávno ne, a jestli to má být pozvání na rande tak musím odmítnout, jsem hetero *3*
  • Si panic?
  • přečti si něco o pixelech a metrech. Je jasné, že panicové u PC potřebují větší rozlišení, když jsou nahrbeni u monitoru, konzolista si vystačí s menším rozlišením, ale kvalitu má stejnou jelikož sedí od obrazovky dál. Kouzla a Magie, to stejně nepochopíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit