Přejít na výpis diskuzí
Sony nemá páru, proč je o PlayStation 4 tak velký zájem
22.8.2014 | Adam Homola
292 příspěvků
-
Heh, no zrovna mit dohranou hru 14 dni pred recenzi na Games neni tedka zas takovej problem :D
-
Last Guardian... LOL!
-
Tohle pravidlo se dá samozřejmě vztáhnout na všechny majitele konzolí. Bože.
-
Jo jo, je to holt borec. Všechno ví, všechno zná... Každou hru má dohranou 14 dní před recenzí. Cool. *5*
-
Ne.
-
Protože prohlašování o "master race" je normální, že?
-
môžu za to PC hráči ktorí riadne nekupujú hry ani keď za to stoja. Inak by to bolo práve PC pre ktoré by sa optimalizovalo ovládanie.
-
Můžou poděkovat borcům z Microsoftu a z Naughty Dogu
-
Tož já budu šokovat, ale sázím na to, že to prostě někomu vyhovuje. Ale jestli to nějaké té rumcajsovské pryž-skupině bude tenhle argument stačit, to netuším. Já sám vlastním "jen" NES konzoli, páč na tom šly ty nejlepší věci herní historie. A to konkrétně několikrát zmiňovaný triumvirát Mario, Contra a Tetris (a snad něco to s těma tankama bych zařadil). Na druhou stranu, jediný, co osobně hraju za hardcore hry zrovna na PC je Commandos a všechny originální Call of duty a jejich singleplayer, takže se v nějaké lepší výhodě oproti současným konzolovým uživatelům necítím. PC je fajn věc, aby se občas stáhl nějaký ten filmek nebo music nebo novou hru na ozkoušení, zaslal e-mail tetičce nebo, pokud není paní doma, tak probral nějaký čuňačinky, ale přesto musím jako poctivej PC uživatel si dovolit tvrdit, že konzole vypadá do budoucna mnohem slibněji. Až mě přestane herně bavit výše zmíněný a přijde ještě víc už teď hodně slušných her na PS4, tak jednoznačně pořizuju. Koneckonců, chci si jen hrát v obstojné grafice a na gamepadu, nepotřebuju řešit kravinky. Takže takovej můj laickej pohled, proč je konzole zajímavější.
-
Jasně, konzolista zabere celé rodině televizi a nebo si musí koupit svou vlastní, což je další investice. Správný postřeh +1 *5*
-
Ano, a mužou za to konzole.
-
Protože je to plejstejšn pyčo!!
-
PS4 10000Kc, TV 20000Kc (kterou po cas hrani nemuzes jinak pouzivat, leda by sis chtel davat do hry PIP...kde je presne ta vyrazna levnost?
Nejsem antikonzolista, taky ji domam mam, ale argument, ze je levnejsi je proste prinejlepsim polopravda. -
Hlavně ty jeho výrazy o konzolích. Prý "luxusní dar od bohů". Přinejmenším úsměvné... Očividně člověk, který lže sám sobě. *5*
-
A jej GGG si nevzal zase prášek. Chtělo by to ban, už za*ral diskuzi u Vikingu, tady opět pokračuje. Je fakt vtipné číst, jak na PS4 vychází tuna her, když jich je pomalu stěží 20 a exkluzivek tak 5-6, zbytek je na všechny platoformy nebo na konkureční konzoli. Na toho fanatika nemá cenu vůbec reagovat. matka ho měla polknout, o trola méně.
-
Jasně, pokud máš nějakou kancelářskou plečku, pak se nediv, že máš problémy. Na hry potřebuješ HERNÍ PC. Mám herní PC, aktualizované ovladače, pořádek na disku a s žádnou hrou nemám problémy. Jaké si to uděláš, takové to máš. *3*
-
lebo xbox one sux a next gen hype was strong (1080, 60 fps NEXT GEN hype hype buy new consoles)
-
Rozjet po 4 hodinách nastavování nějakou hru? No a co? V tom je přeci to hlavní kouzlo hraní her na PC... *3*
-
Mám pocit, že jim k těm číslům pomohl i Microsoft. Sony udělala krapet slušnější cenu, neotravovala lidi zprvu s nemožností půjčovat hry, být always online, neprodavala konzoli s kamerkou na kterou nevyšla pořádně žádná pořádná hra a tak i lidi, co by normálně z X360 přešli na XOne logicky koupila PS4 ... navíc od doby co konzole vyšly (Xone oficiálně u nás ještě pořád není) se každej týden objeví článek o tom, jak gamesy jedou na Xone v menším rozlišení ... Takže Sony toho zase tolik (krom silnější konzole) dělat nemusela aby se PS4 prodávala:)
-
...konzoly majú optimalizované ovládanie, na PC si pri ovládaní musíš ruky dolámať... *9* 8ZE *8*