Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale houby, na pc se krade snadno a bez postihu, proto na nem kradou skoro vsichni. Najdou se jedinci, kteri neveri, ze na pc existuje nekdo kdo by nikdy nekradl. To proto, ze na pc krade 19 lidi z 20.
  • Kolík je ti let? Hadam ze 8 nebo 9.
  • PS4 je lepsi, vykonnejsi a levnejsi nez konkurence, kdo by ji nechtel.
  • To az zas tak neni pravda,xbox one sazi na jinou archytekturu,tvz cloudovou,na to bude vsazet i ps4.Sony stim taky experimentuje,je v tom velky potencial do budoucna,kdyz ti sluzba playstation now strimuje cele hry z ps3 bez problemu,tak proc cloud by ti nemohl navisit rozliseni ,nebo perfektni casticove efekty.Akorad Internet musi byt dostatecne rychli,aby cloud se dokazal perfektne sinchronizovat primo z denim hry.Datovi prenos cloudu musi byt stejne rychli jako prenos samotne hry.
  • Johnny
    Ale houno.. jen na konzole je vice detí kterym kupují hry rodiče. Jinak mezi "dospělejma" je pirátstvý víceméně stejné...
  • Konzole maji radu vyhod, ktere se daji shrnout do tvrzeni, ze se jedna o specializovane herni zarizeni s doprovodnymi sluzbami, urcene do obyvacich pokoju, ktere netrpi radou neduhu pc platformy. Pro inteligentniho cloveka by takova odpoved mela byt dostacujici.
  • Hry zdarma jsou skutecne hry zdarma, a to co nechapes je to, ze nejsou pristupne kazdemu.
  • Na tobe je to dobre videt. Ale spis nez hloupnuti bych to nazval lenosti premyslet.
  • Odpoved je jednoducha,od prvni generace ps1 az po ps3 se cislo skalnich fandu PlayStationu stale navysovalo,mezi ne patrim i ja,az ztech 80mil prodanych kusu ps3 se stala zhruba polovicni zakladna onech skalnich fandu,ktera uz byla,nebo je pripravena na dalsi generaci.Cena moc nerozhoduje,ve vyspelich statech jako nemecko z platem 50tis mes je to mavnuti rukou,a utech chudsich statu jako je cesko,neni problem si to vzit na splatky ps4 s 3 hrama za 1400kc mes na 10mes,a je doma.A take hraje velkou roli i to,hlavne diky ps3,ze herni masinka PlayStation se stala proslulou diky velmi kvalitnim hram a hlavne tem exluzivnim za coz muzem podekovat hlavne ps3 ponevadz jich tolik nemela ani ps1 ani ps2.Jsem akorad sklamany ze ps4 je blbejsi jak ps3,neumi cd,mp3,dvd prehrava hrozne,usb 3,0 je mi k prdu,jen na nabijeni ovladacu,internet prohlizec umi hur jak dnesni tv.Ale hry,grafika supr,v tom jsem spokojen.Ikdyz u playstationu4 jsem skepticky,ze mi vydrzi za tu cenu tak dlouho jak predesle generace playstationu.Ale verim panum inzenyrum ze sony ze to tak budeKdyz v nesni dobe blbi telefon za babku ma 4gb ram,tak proc ne.Kazdy se my bude smat ze u ps4 vyzaduji funkce,ktere ma kazda dnesni tv,ale v dobe,kdy jsem si kupoval sonku tv za 36tis a ps3,bohuzel tyto funkce nemela,ale obrazove ty za 15tis hrave strci do kapsi.A ma take min ziv.Ciklus 8,9 let,nez pujde do kremikoveho nebe.Nekupuji tv kazde 2 roky.
  • Jasne a herni pc stoni 60 000. TV je standardni vybaveni kazde domacnosti a je hloupost zapocitavat jeji cenu. Konzole je levnejsi nez herni pc, to je fakt, nikoliv polopravda.
  • Blbost, tohle je ukazkova zaslepenost pc fanatika, ktery odmita vnimat realitu. Piratstvi a s tim spojena neochota za hry platit odstavilo pc platformu na vedlejsi kolej.
  • No vidis a na konzolich si to delat nemusis, ty proste funguji.
  • C-BEAM
    Johnny: ja ti to vyvracať nebudem, kludne v tej bláhovej viere zostaň *3* .

Každopádne piráti sa na všetkých platformách, podstatné je však to kto za hry reálne platí viac. Odpoveď nájdeš v tom na aké platformy smerujú exkluzivity, na aké platformy je optimalizované ovládanie a na ktoré platformy vychádzajú áčkové hry ako prvé.
  • niceguyfromrussia.ru
    ja by som skôr povedal že to viac súvisí s čítaním takýchto bludov...
  • Jack1947
    Pro některé hlavně Čr jediná konzole, z nextgenu... zbytek si už domysleme sami. *4*
  • Malleth
    Shu je v pohodě to jo. Je pořád vysmátej, rozumí alespoň základům PR a má dobrej vkus na hry, ale Reggiem myslíš toho Frankensteina z Nintenda? Sympaťák není zrovna slovo jakým bych ho popsal...
  • Inak, Shuhei Yoshida je jeden z najsympatickejsich vysokopostavenych ludi v hernom biznise :) Taky Sonacky Reggie.
  • Tak neviem, nieco za co zaplatim 350e , oznacovat ako dar, je trochu divne. Asi nieco ako hry "zdarma" k PS+ ci Gold ;-)
  • Pethulla
    Microsoft mě taky hned napadl. Za tu jejich kvalitní kampaň jim borci ze Sony můžou být jen a jen vděční.
  • Johnny
    Kravina. Piratstvi je stejné na konzole jako na PC...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit