Přejít na výpis diskuzí
Sony oficiálně potvrdila výkonnější PlayStation 4, ale na E3 ji neukáže
10.6.2016 | Adam Homola
213 příspěvků
-
Moc dobře si vzpomínám na dobu 16bitových počítačů, když vyšla nějaká hra jen pro ten lepší (nejnovější) model. Většinová hráčská základna se starším strojem, si mohla jen povzdechnout a hru oželet. No a o vývojářích ani nemluvím. Řešit dilema, zda tu novou technologii opravdu použít či ne. Nezáviděníhodné.
Herní konzoli mám, ale její využitelnost byla tak 2–3 roky. Aktuální PC mám 4 roky a zatím bez jediné investice do HW. Přitom např. Alien Isolation jsem si nedávno zahrál na full detaily a to mám v době pořízení lehce nadprůměrný HW. Jediné co letos na podzim udělám, že koupím kvůli Kingdom Come novou grafárnu za cca 5–6 K a rozšířím paměť na 16 GB. -
ja mam socka mobil za 700 co nic neumí a nechápu jak si lidi mužou koupit mobil za 8/9/10 a víc tisíc když se stejně do dvou let rozpadne... ale smát se jim nebudu. nevím proč si někteří musí honit ego že oni sou ti lepší protože maj to nebo ono... smutná doba
-
jak tak tuhle diskuzi sleduji, nejvíc jsou tím pohoršení lidé, kteří ani PS4 nevlastní. zajímavý jev :)
já jako majitel PS4 tohle vítám. aktuální PS4 slouží stále dobře a když bude důvod, sáhnu časem po té lepší. vývojáři z Naughty Dogs u Uncharted 4 ukázali, že i z aktuální PS4 jdou vykouzlit úžasné věci, tak jen aby pak ti ostatní trochu nezlenivěli. -
V tuhle chvíli, po tomto oznámení nevidím jediný důvod, proč by si měl hráč vlastnící PC kupovat konzoli PS4 a vlastně jakoukoliv jinou konzoli určenou pro hardcore hráče. Věci z Xboxu dříve či pozdějí na PC vychází a kupovat si upgradovatelnou konzoli mi přijde jako totální mindfu*k...
-
Pokud nové hry budou fungovat na obou verzích PS4, tak nevidím žádný podstatný problém. Navíc parametry Neo budou dost slušné, očekávám, že to nebude ani moc drahé. Mi se to líbí.
-
A nebylo by jednodušší udělat tu konzoli rovnou modulární, aby si hráči mohli dokupovat komponenty jako paměti , procesory, graf. karty a hdd, které by šly nějakým jednoduchým systémem zasunout a zapojit, přičemž by je konzole detekovala a nahrála ovladače, to samé s periferiemi jako gamepady, klávesnice, myši a joysticky.. to by určitě bylo mnohem lepší *1*
-
co to je za kec? Konzole jsou, tedy byly vždycky konzole tím, že svou architekturou to byly konzole. Přezpříští generece se budou prodávat s vyměnitelným grafickým modulem...jo aha to už ale nebudou konzole že, ale jakési powerpc gaming device.
-
odevzdat obcanky by meli jit naivisti, kteri si mysleli ze se tohle nestane
-
Zajímavé, odsuzuješ něco když ani nevíš jak to vlastně bude fungovat a srovnávat to s OUYOu , tek to se rovnou běž léčit k Nešporovi...
-
Rozhodně bych si s koupí počkal na testy, jestli ta nová konzole stabilních 60 ve fullHD dá, u ps4 a X1 se slibovalo že hry nepadnou pod 30 a nakonec je to spíš 20-30 fps
-
Vy, kteri tu tenhle krok Sony prirovnavate k staremu/novemu mobilu nebo autu, tak bezte odevzdat obcanky.
-
Pravda, tyto předpočítané interaktivní filmečky ve skutečnosti tolik výkonu nepapaj.Třeba takovej Killzone vypadá fantasticky i dnes, ale ve skutečnosti je to jeden velký předpočítaný skript a proto to zvládá i PS3.
-
cas na to si udelat konecne me vysnene konzolistum vysmivaci triko, ve kterem budu chodit po praze a tlemit se.
-
Upřímně řečeno, při tomhle porovnání rozhodně víc chápu koupi herní konzole. *3*
-
Presne tak, technologicky pokrok jak vidno predbiha korporatni strategy.
-
A je to, asi končím s konzolami úplne a som znechutený si vôbec aj nejakú ešte kupovať. To si radšej budem upgradovat PC, ako každé 2 roky kupovať novu "high end" krabicu. Momentálne nemám žiadnu konzolu, ale po čase som si chcel PS 4 kvôli pár hrám kúpiť, ale už neurobím ani to. Už radšej vždy investujem do PC. To je to jediné čo sa oplatí.
-
někdo nechápe jak si lidi mužou koupit konzoly někdo zase že si lidi kupujou mobily za tisíce každej máme to svoje do čeho nalijem zbytečně prachy
-
4,5 ,4,6 ,4,7 ,4,8 -4,9 -5.0 Pokrok prostě nezastavíš *5* *4*
-
Ono bohatě postačí, když si Chupacabra na své PS4 zahraje mulťák v 720/30 s někým, kdo pojede 1440/60. Pak mu to začne docházet a dostaví se zvláštní pachuť, kterou v konzolovém světě ještě neokusil.
-
Comparison Fetishist Invention.