Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    a uvědomuješ si, kolik dnes stojí PS3? ;)
  • Muhaha, za par mesicu si koupim obycejny ps4 za pár babek *15* *15* *15*
  • Draken69CZ
    Tak jsou hry, filmy, knihy které tě ne úplně nadchnou a pak je celkem fajn že je můžeš prodat, nevím proč do toho zatahuješ peníze, ale to je jedno prostě ta možnost na konzolích je na PC není, vždycky je lepší když tu možnost máš než když ji nemáš.
  • to je ale divný argument, v životě jsem necítil potřebu prodat nějakou hru, film nebo knihu, proč by to člověk s normálním příjmem dělal
  • Draken69CZ
    Zas na konzolích tu hru můžeš prodat dál takže když už nic jiného se tenhle rozdíl maže.
  • Veskoslav
    Je zvláštní, že do toho nikdy hráči nezapočítávají cenu her a cenu MP na konzolích. Většina nových AAA her je cca o 400-500 dražší než na pc.
  • jj, zbytek ušetříš na levnějších PC hrách a budeš celou dobu hrát v lepší kvalitě *5*
  • Tak tak, za 7 (XO) a 8,5 (PS4) litru to bude fakt pořádná mašina, se kterou má člověk vystaráno na dalších 20 let dopředu. *7*
  • Myslím si že výkonnější playstation bude dobrý pro ty co chtějí hrát sandboxové hry tipu ghost recon wildlands kde je velký výkon hardware potřeba. Hrál jsem na ps4 Just Cause 3 ta hra měla strašně dlouhé loudingy a hodně se sekala.
  • Treba lidi konecne pochopi, ze za cenu konzole se da poridit vykonejsi pc. Mys a klavesnice staci za par stovek a gamepad s televizi uz mate.
  • Jack1947
    Tak se to ojebávání děje už i na konzoly takže to zavře hubu těm všem pc srááčům jak je odíraj na pc *3* *4*
  • já věděl proč ho prodávám :D
  • Neskutečný poděl na nás hráče. Fuck Sony.
  • jinak proc se nekdo v dobe spotrebni elektroniky rozciluje nad drobnou evoluci, tomu vubec nerozumim

koncept uzavrenych konzol bez moznosti upgradu a zpetny kompatibility pohorel na vsech frontach, kde se o o nej nekdo pokousel, ted uz zalezi jen na vas, kdy a na cem budete hrat hry
  • Přesně! Taky mám komp z 2011. Už to není na high detaily, ale jenom na střední, ale v 320x240 mi to jede naprosto plynule nějakých 15-20 fps !
  • Draken69CZ
    Podle mě to právě na Vánoce budou chtít stihnout, mají na to ještě půlrok zdá se mi to reálné.
  • No, tak to vypadá, že s koupí PS4 si počkám až na NEO. Komp mi stejně do té doby na hry vystačí, takže je zatím čas a pak teda přejdu z PC na tu PS4.

Původně jsem si chtěl NEO dát k Vánocům, ale když to na E3 nebudou mít, asi tyhle Vánoce nestihnou, co?
  • Ucho, přesně tak to cítím taky. PS tituly si jely potichu svůj underground a na konci je pekně osekanej drahokam. Já mám konzoli asi rok a k té nové bych klidně sáhnul taky. *1*
  • Vždyť má naprostou pravdu, taky jsem v roce 2011 koupil PC za 19 000 a i dnes rozjedu hry nejhůř na střední detaily ve full hd. Mám mírně přetaktovanou GTX 560ti a AMD 1100t.
    Jediný co musím ubrat jsou textury kvůli 1GB.

Nevím za co má teda mínuska. Chyba bude asi na vaší straně a to v nevědomosti.
  • Cože? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší