Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Inteligence..."

Nepoužívej slova, kterým nerozumíš.
  • běž si raději poplakat kvůli mínuskám nulo
  • ty máš drzost urážet Jacka, jo? Ty hlavá dubová. Ulhanec který lže kvůli games.cz :D. Jsi naprostý ztroskotanec, co leze do každé diskuze, aby se podělil o svoji blbost a lži. Je mi tě líto, ale už mě absolutně lezeš na nervy, takže už proboha zavři tu držku a aspoň měsíc sem nelez, protože jsi nasraný v každé diskuzi a nikoho nezajímáš, chápeš?
  • Zatímco konzolový hráč si koupí mašinku, pak točí hry přes bazar a ještě se tím chlubí. Mimochodem, neustálý upgrade PC už je dávno mýtus. To platilo možná v době, kdy se na PC posouvala hranice vizuálu. Od té doby, co se hry dělají primárně na konzole, která jede na několik let zastaralém hw, už není důvod upgradovat. Taky se technologie nikam neposouvá. Vlastně jo, máme kvalitní blur, nízký FOV způsobující některým lidem závratě, pruhy, 30fps a QTE. Grafika se posouvá akorát v cutscénách, který jsou bohužel nehratelný a proto tak dobře vypadaj, protože můžou narvat všechny polygony do jedný postavy a vše za ní rozmáznout. Řikám si, proč to prostě rovnou neudělají v ještě lepší grafice, netřeba se omezovat hw, když je to jen cutscéna. Není přece důvod, aby to hw počítal v reálu. Vlastně jeden tu je. Ukázat *jakože* magický výkon konzole. *6*
  • Veskoslav
    No to mi nepřijde jako argument pro dražší hry:) Já jsem z Xka neprodal ani jednu a v mém okolí většina také ne, maximálně nakupují bazarovky. Když už si kupuji hru, tak čekám, že ji budu hrát, navíc při počtu her na PS4, když by člověk prodával po dohrání, tak pak nemá co hrát. A podle mě většina PS4 titulů nejsou jednorázovky, ale člověk se k tomu vrátí. To by chtělo udělat nějakou statistiku ohledně bazarových prodejů.
  • Veskoslav
    Za to tvoje vytříbená inteligence zvedá zdejší průměr inteligence někam k Jackovi.
  • Veskoslav
    Napiš to ještě pod dalšími 50 inkognito účty tupounku:)
  • Hele, troll jménem Nikdo si myká. *15*
  • Inteligence zdejších yupíků, Veskoslavů opravdu uráží i orangutany...
  • mohl bys už konečně zavřít zobák psychopate. Nikdo na ty tvoje retardované příspěvky není zvědavý. Nech se léčit...
  • No pokud ti není jasné že na tuhle stránku nechodí zrovna náhodný reprezentativní výběr kohokoliv, ale až na vyjímky specifická malá skupina tak se asi nemá smysl bít do prsou jak jsi sám na výši a jak to těm PC hráčům inteligenčně natíráš.
  • Veskoslav
    Ano proto trh na pc roste nejrychleji ze všech trhů..... *7*

To je to, když "zástupce" konzolí Jejdásek tvrdil, že Fallout 4 se na pc prodá maximálně 300 000 kusů a zbytek to šlohne.
  • Dospely clovek neda litr € na hrani
  • Pc hraci hry nekupuju ale stahuju z warezstranok lebo im po neustalom upgrade masiny neostavaju prachy na hry
  • Stejně, když vidím chování místních PC hráčů, jsem fakt rád, že nepodporuju nákupem her platformu s takhle ne zrovna psychicky normálním obecenstvem a radši kupuju konzolové verze.
    Člověk by řekl, že PC je platformou (prý) prodospělé publikum a ono ani moc ne.
  • Jestli nemáš tv 4k, tak tu novou stejně nepotřebuješ, je výkonější jen kvůli rozlišení.
  • mě moje ps4 stačí stejně na ni hraju hlavně hry co sem nestihnul na old genu (borderlands 2, diablo 3, čekám na remaster batmanu a šušká se o skyrimu) pařím mgs 5 a ikdyž sem nikdy žadnej jinej dil nehrál tak tohle je prostě super hra a navíc vydrží na šileně dlouho takže mě moje ps4 ještě vydrží toho bych se nebál
  • Psychotic
    Nejdřív argumentuješ levnějšími hrami a hned v dalším příspěvku naznačuješ, že pro člověka s normálním příjmem na tom nezáleží? Tak už se rozhodni :-D
  • Draken69CZ
    Tak jetá PS4 do toho bych nešel a nová zas o moc levnější nebude když Neo bude o poznání dražší tak si nebudou tolik konkurovat, se koukni kolik stojí novej X360 jako 5k za tak starou konzoli je dost, ale nemají důvod zlevňovat.
  • Moc old school...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit