Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • budou dva HDMI vstupy?
    • ales.smutny
      Ne - HDMI OUT connector 1, AV MULTI OUT connector 1, Digital out (optical) connector 1.
    • K čemu vstup a dokonce dvakrát?
      • oprava výstup
  • "Bude stát 230 euro a bude mít jen 12GB flash paměť, o všem s možností budoucího připojení pětipalcového SATA disku a nebo upgradu PS3 diskem o 250GB."

Nemysleli jste spíš 2,5 palcový HDD?
    • Slo o chybu v puvodni zprave na PS blogu. Jde teda o 2,5 disky.
    • Ta chyba je už v původní tiskové zprávě. Jelikož FAT i SLIM používaly normální 2,5 palcové SATA disky, tak zde čekám totéž.
      • To je divné že by takovou krpu udělali v oficiální tiskové zprávě *7* ...
    • Taky mě to praštilo do očí, pětipalcové disky nejsou zrovna obvyklé ;)
  • Tak do tohohle pudu. Řadím se spíše mezi občasné konzolové hráče. A tohle bych si mohl pořídít, abych si mohl konečně vychutnat sérii Uncharted, GoW a Little big planet. 12gb by mi snad mohlo stačit, když nehodlám stahovat různé dlc atd.
    • Gears of War zrovna ne ... to je klasickej Xbox titul
      • Tím GoW bylo myšleno God of War sérii.
    • Jmenované myslím ne, ale mnohé hry nutno instalovat, jistě půjde pogooglovat kolik která hra vyžaduje místa na disku
  • ted by me jeste zajimaly ceny a jak je to s tou 12GB verzi , to se tam da dat jakejkoli disk nebo jen nejaky spels?
    • Do FAT i SLIM se dá dát zcela běžná 2,5" disk pro notebooky. Sám jsem 60GB vyměnil za 500GB (obecně se do PS3 doporučuje Seagate).
      • U toho flashe bud spesl, nebo pres nejakou redukci, tj. pujde to, ale bude to trochu atypicke. Mne tech 12GB prijde docela malo, ale 500GB pro obcasneho hrace zase az moc. Imho sony mela udeat neco mezi tim a neb povolit instalaci na usb disky.
  • Robotron3
    Ještě by mohli udělat něco s DualShockem, už se k tomu designu konzole vyloženě nehodí.
    • Žádný ovladač mi v ruce nesedl tak dokonale jako starý dobrý Dualshock . Geniální ergonomie na které není ani po 15 letech co měnit . Bachratý 360 ovladač s posunutým analogem mi jde proti srsti ... takže ani u PC nemá u mne místo (používámkopii od Logitechu - Cordless Rumblepad 2) .
    • Jestli hodi ci nehodi neposoudim ale nesedimi tak dobre jak ten k X360. Ten pouzivam na PC a je pro me vymazlenej. Na PS3, prave kvuli tomu gamepadu, hraju jen vyjimecne.
    • nejde o vzhled ale o hratelnost , takže myslím že gamepad je dostačující ;)
      • Robotron3
        O hratelnost jde ve hrách, tohle je gamepad. A zde jde o ergonomii, a tam je Xbox ovladač dál, protože Dualshock se řadu let skoro vůbec nezměnil.
        • To ze se neco nemeni neznamena, ze je to neergonomicke. Jen by meli udelat ruzne velikosti, pro triletou ruku je moc velky. Asymetrie xboxoveho ovladace se me osobne nelibi a slysel jsem dost stiznosti i na jeho dpad. A jen bych se rad ujistil, xboxovy ovladac je bezdratovy s akumulatory, s pohybovymi snimaci a vibracemi, ano?
          • ano, krom blbých pohybových snímačů. na Xbox ovladač nedám dopustit. Plejstejšnovej je mi děsně nepohodlnej.
        • Lawliet
          Možná zkrátka neměl proč já kupuji gamepady doteď kapotou připomínající ty z PS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit