Přejít na výpis diskuzí
Sony oznámila nový, lehčí model PS3 Slim
19.9.2012 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
No, mě hlavně baví cena o které jsem se dočet, že má být v USA za 500Gb verzi 299 dolarů. To je ok ale proč proboha je EU verze se stejným obsahem za 299 Euro ??! Ať počítám jak počítám tak 1 Euro není 1 dolar ani náhodou *16* *16* *16*
-
-
V Americe máte cenu bez DPH a pouze 6 měsíců záruku. U nás máte prodlouženou záruku na 2 roky (v americe za příplatek) a ve ceně již je zahrnuto clo a DPH. Takže ten přepočet dolar=euro docela sedí.
-
-
Clo je započítané také v USD , DPH za mořem neplatí a 18měsíců záruky navíc .... no nebýt Steamu a jeho tvrdě prosazovné 1=1 aniž by kdy řešil nějaké DPH , clo i záruku už bych hartusil společně s importéry na obranu jejich marží.
-
No já tedy nevím ale mě stále vadí to, že musím platit prakticky o 1/3 ceny víc. Asi máte pravdu ale je zvláštní, že s tímhle problémem se setkávám především u her a herního materiálu. Tuším že na Steamu (?) dokonce byl donedávna přepočet automatický 1 Euro= 1 Dolar.
-
-
Sewtkáte se s tím prakticky u všech importovaných produktů, na kterých se prodlužuje záruka a přidává DPH 20%. Tzn. veškerá výpočetní technika, mobily, software, bílá technika (lednice, pračky), atd. Jinak nechápu, jak jste přišel ke třetině. Aktuální poměr dle dnešního kurzu na ČNB je 19,119/24,860 = 0,769, tedy nějakých 23%, což má do třetiny daleko a do 20% DPH hodně blízko (nezapomeňte na prodlouženou záruku a cla).
-
-
-
-
Na vánoce PS3 konečně plánuju koupit, ale to vážně tahle nová verze s diskem vyjde jen v bundlu s Fifou? Sportovní hry mě neberou, tak bych uvítal i nějakou jinou nebo možnost konzoli koupit samotnou.
-
-
Kdyz uz si to vydrzel doposud tak uz pockej na NEW PS4 kdyz uz ..prece nebudes kupovat 6 let starej hardware...Kup bazar odehrej ty 4 slusny hry co na to jsou a prodej...ja to tak udelal s X-boxem byt jsem samo hry na X mel smazeny bo kupuji origo jen na pc..Na konzoli to nema smysl kupovat odehral sjem Gears II a III a to me stacilo ale ten gamepad to je na strilecku teda DES *3*
-
-
Já jsem PS3 koupil myslím tak před 5-ti měsíci v bundle packu s Uncharted 3 a jsem nadmíru spokojený hry na to budou stále vycházet i po vydání PS4.
-
Já se na to dívám trošku jinak. Proč kupovat příští rok (pokud opravdu vyjde) hned po launchi zbrusu novou předraženou PS4, když na ni bude minimální nabídka (předražených) her? Já nikam nespěchám, koupím si PS3 a mám v merku slušnou řádku her, které se dnes dají koupit za hubičku a mám na 2-3 roky vystaráno. A až potom možná začnu řešit PS4.
Jóó pokud by se stalo, že by do letošních Vánoc novou konzoli představili (což se nestane) a řekli, že bude mít i zpětnou kompatibilitu s hrama z PS3 (což se už vůbec nestane), tak bych uvažoval, že počkám. Ale jak jsem psal, tohle se nestane :) Btw. dnes má smysl koupit i PS2, na kterou jsou kvanta skvělých her (pokud si ovšem nehoníš ego jen nad grafikou). -
-
Vůbec PS2 je stále in , pokud si chceš pohodově hrát a máš hluboko do kapsy . Kam se na ni nextgen hrabe...
-
-
-
Už sem viděl i s Uncharted 3 verzí myslím.
-
-
Ta by měla být v US bundlu (+ nějaké věci pro DUST 514)
-
-
Zatim potvrzeny jsou jeste s AC3 a Wonderbook, ale urcite budou i dalsi...
-
-
Před půl rokem jsem kupoval X360 Slim s 250GB diskem v nějaké speciální "anniversary" edici se čtyřma hrama a dvouma gamepadama za 250 euro. Z tohoto pohledu bych čekal, že Sony dražší nebude. Uváděná cena mě překvapila.
Jestli ale někdo uvažuje o konzole od Sony, tak je to asi dobrá volba. Ten hardware je už za ta léta vyladěný, to samé hry, optimální spotřeba, nízká hlučnost atd. Pro bezproblémovou "konzumaci" asi lepší, než dělat betatestera pro příští generaci. -
Celkom zbytočnosť pre toho, kto už má slim verziu. Ešte k tomu tá predražená cena... ách jaj
-
"Bude stát 230 euro a bude mít jen 12GB flash paměť, o všem s možností budoucího připojení pětipalcového SATA disku a nebo upgradu PS3 diskem o 250GB."
Nemysleli jste spíš 2,5 palcový HDD? -
-
Slo o chybu v puvodni zprave na PS blogu. Jde teda o 2,5 disky.
-
Ta chyba je už v původní tiskové zprávě. Jelikož FAT i SLIM používaly normální 2,5 palcové SATA disky, tak zde čekám totéž.
-
-
To je divné že by takovou krpu udělali v oficiální tiskové zprávě *7* ...
-
-
Taky mě to praštilo do očí, pětipalcové disky nejsou zrovna obvyklé ;)
-
-
Ja bych jeste dodal, ze s prichodem novyho modelu by se nekdy v te dobe mel dockat novyho vzhledu a snad kompletniho predelani PS Store, kterej to potrebuje jako prase drbani :)
Jinak stoji za zminku taky zvlastni otevirani mechaniky do boku http://www.explosion.com/wp-content/uploads/2012/09/super-slim-ps3-pictures-gamescom-2012-01-600x415.jpg -
-
Za ten nový PS store bych byl velice rád dříve ohlašovali i čestinu myslím ale to zas tak nevadí bez čestiny se obejdu. *4*
-
-
by mně zajímalo, kolik u nás bude stát tahle verze http://www.youtube.com/watch?v=_a6lxiB1b_I&list=SP045448E076CF3B69&index=4&feature=plpp_video
-
Vypadá zatím nádherně . Konečně design který je i u trojky hoden slova slim . Až cena spadne pod rozumné 4000 Kč nebudu váhat . Jen by to chtělo info jak je to myslí s tím externím diskem ... podpora pro připojení skrz USB (Ta snad bude i v plné palbě....)?
-
Mě se tento SUPERslim model vůbec nelíbí, vypadá opravdu jako toastovač, jsem rád za svůj slim model (Fat zase vypadá jako rakev *3* )
-
Ještě by mohli udělat něco s DualShockem, už se k tomu designu konzole vyloženě nehodí.
-
-
Žádný ovladač mi v ruce nesedl tak dokonale jako starý dobrý Dualshock . Geniální ergonomie na které není ani po 15 letech co měnit . Bachratý 360 ovladač s posunutým analogem mi jde proti srsti ... takže ani u PC nemá u mne místo (používámkopii od Logitechu - Cordless Rumblepad 2) .
-
Jestli hodi ci nehodi neposoudim ale nesedimi tak dobre jak ten k X360. Ten pouzivam na PC a je pro me vymazlenej. Na PS3, prave kvuli tomu gamepadu, hraju jen vyjimecne.
-
nejde o vzhled ale o hratelnost , takže myslím že gamepad je dostačující ;)
-
-
O hratelnost jde ve hrách, tohle je gamepad. A zde jde o ergonomii, a tam je Xbox ovladač dál, protože Dualshock se řadu let skoro vůbec nezměnil.
-
-
To ze se neco nemeni neznamena, ze je to neergonomicke. Jen by meli udelat ruzne velikosti, pro triletou ruku je moc velky. Asymetrie xboxoveho ovladace se me osobne nelibi a slysel jsem dost stiznosti i na jeho dpad. A jen bych se rad ujistil, xboxovy ovladac je bezdratovy s akumulatory, s pohybovymi snimaci a vibracemi, ano?
-
-
ano, krom blbých pohybových snímačů. na Xbox ovladač nedám dopustit. Plejstejšnovej je mi děsně nepohodlnej.
-
-
Možná zkrátka neměl proč já kupuji gamepady doteď kapotou připomínající ty z PS
-
-
-