Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ted by me jeste zajimaly ceny a jak je to s tou 12GB verzi , to se tam da dat jakejkoli disk nebo jen nejaky spels?
    • Do FAT i SLIM se dá dát zcela běžná 2,5" disk pro notebooky. Sám jsem 60GB vyměnil za 500GB (obecně se do PS3 doporučuje Seagate).
      • U toho flashe bud spesl, nebo pres nejakou redukci, tj. pujde to, ale bude to trochu atypicke. Mne tech 12GB prijde docela malo, ale 500GB pro obcasneho hrace zase az moc. Imho sony mela udeat neco mezi tim a neb povolit instalaci na usb disky.
  • Tak do tohohle pudu. Řadím se spíše mezi občasné konzolové hráče. A tohle bych si mohl pořídít, abych si mohl konečně vychutnat sérii Uncharted, GoW a Little big planet. 12gb by mi snad mohlo stačit, když nehodlám stahovat různé dlc atd.
    • Gears of War zrovna ne ... to je klasickej Xbox titul
      • Tím GoW bylo myšleno God of War sérii.
    • Jmenované myslím ne, ale mnohé hry nutno instalovat, jistě půjde pogooglovat kolik která hra vyžaduje místa na disku
  • budou dva HDMI vstupy?
    • ales.smutny
      Ne - HDMI OUT connector 1, AV MULTI OUT connector 1, Digital out (optical) connector 1.
    • K čemu vstup a dokonce dvakrát?
      • oprava výstup
  • podle mě zbytečný produkt ,jde vidět že chtějí ještě něco narýžovat ,proč vyhazovat prachy za modernější ps3 když piští rok má vyjít nové generace konzolí
    • Hadam ze se jeste proda jeste tak 20-30 milionu ps3. Takze to urcite neni zbytecne, pokud pouzili levnejsi technologicke postupy vyroby a materialy.
      • No technologické postupy nebudou levnější , ale pokročilejší , takže nebude třeba tolik surového materiálu a větrník ... Ve výsledku ušetří Sony a doufejme i hráči ....
    • Dejme tomu, že vyjde PS4 příští rok. Bude mít pár launch titulů (které většinou za moc nestojí), zatímco PS3 jich má stovky (tisíce počítaje i méně zdařilé hry). Skutečný den vydání konzole je dle mého názoru minimálně rok po jejím oficiálním uvedení do obchodů.
    • x_ander
      A máš nějaké ofiko zprávy, že nová generace (nebo alespoň PS4) opravdu vyjde příští rok?
  • Snad prvni slim verze co se mi libi víc nez origo....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit