Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz uz si to vydrzel doposud tak uz pockej na NEW PS4 kdyz uz ..prece nebudes kupovat 6 let starej hardware...Kup bazar odehrej ty 4 slusny hry co na to jsou a prodej...ja to tak udelal s X-boxem byt jsem samo hry na X mel smazeny bo kupuji origo jen na pc..Na konzoli to nema smysl kupovat odehral sjem Gears II a III a to me stacilo ale ten gamepad to je na strilecku teda DES *3*
  • ales.smutny
    Ta by měla být v US bundlu (+ nějaké věci pro DUST 514)
  • Tím GoW bylo myšleno God of War sérii.
  • Gears of War zrovna ne ... to je klasickej Xbox titul
  • V Americe máte cenu bez DPH a pouze 6 měsíců záruku. U nás máte prodlouženou záruku na 2 roky (v americe za příplatek) a ve ceně již je zahrnuto clo a DPH. Takže ten přepočet dolar=euro docela sedí.
  • Za ten nový PS store bych byl velice rád dříve ohlašovali i čestinu myslím ale to zas tak nevadí bez čestiny se obejdu. *4*
  • Už sem viděl i s Uncharted 3 verzí myslím.
  • montatatana
    Ja bych jeste dodal, ze s prichodem novyho modelu by se nekdy v te dobe mel dockat novyho vzhledu a snad kompletniho predelani PS Store, kterej to potrebuje jako prase drbani :)

Jinak stoji za zminku taky zvlastni otevirani mechaniky do boku http://www.explosion.com/wp-content/uploads/2012/09/super-slim-ps3-pictures-gamescom-2012-01-600x415.jpg
  • No, mě hlavně baví cena o které jsem se dočet, že má být v USA za 500Gb verzi 299 dolarů. To je ok ale proč proboha je EU verze se stejným obsahem za 299 Euro ??! Ať počítám jak počítám tak 1 Euro není 1 dolar ani náhodou *16* *16* *16*
  • montatatana
    Zatim potvrzeny jsou jeste s AC3 a Wonderbook, ale urcite budou i dalsi...
  • Robotron3
    O hratelnost jde ve hrách, tohle je gamepad. A zde jde o ergonomii, a tam je Xbox ovladač dál, protože Dualshock se řadu let skoro vůbec nezměnil.
  • Dejme tomu, že vyjde PS4 příští rok. Bude mít pár launch titulů (které většinou za moc nestojí), zatímco PS3 jich má stovky (tisíce počítaje i méně zdařilé hry). Skutečný den vydání konzole je dle mého názoru minimálně rok po jejím oficiálním uvedení do obchodů.
  • x_ander
    A máš nějaké ofiko zprávy, že nová generace (nebo alespoň PS4) opravdu vyjde příští rok?
  • x_ander
    Na vánoce PS3 konečně plánuju koupit, ale to vážně tahle nová verze s diskem vyjde jen v bundlu s Fifou? Sportovní hry mě neberou, tak bych uvítal i nějakou jinou nebo možnost konzoli koupit samotnou.
  • Jestli hodi ci nehodi neposoudim ale nesedimi tak dobre jak ten k X360. Ten pouzivam na PC a je pro me vymazlenej. Na PS3, prave kvuli tomu gamepadu, hraju jen vyjimecne.
  • nejde o vzhled ale o hratelnost , takže myslím že gamepad je dostačující ;)
  • podle mě zbytečný produkt ,jde vidět že chtějí ještě něco narýžovat ,proč vyhazovat prachy za modernější ps3 když piští rok má vyjít nové generace konzolí
  • ales.smutny
    Ne - HDMI OUT connector 1, AV MULTI OUT connector 1, Digital out (optical) connector 1.
  • oprava výstup
  • Slo o chybu v puvodni zprave na PS blogu. Jde teda o 2,5 disky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit