Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stranka neexistuje.. umiram dal.. :D a ne ps nepouziva opengl, pouziva dirtect to vedi vsici.. :) japka pouzivaj opengl (myslim) :)
  • http://community.us.playstation.com/thread/1454325?start=0&tstart=0 Umírej dál *1*
  • opengl? jezis ty mas dost! :D umru tu smichy asi... :D
  • toto je nemozne, konzole musi mit jednotnej hw..
  • Myslel jsem, že PS3 jede na OpenGL, ale jsem jen hlupák, takže pravdu budeš mít nejspíš ty *1*
  • boze ty si hlupak kluku.. jasne ze ma directx9 a antialising neni jen o directu, je sw a hw..
  • RavenHolm
    Teď jsem googlil a nenašel jsem nic co by svědčilo o to, že PCSX2 umí quad cory. Ve FAQu o 0.9.6 a 0.9.7 je potvzeno, že quady neumí a v nejnovějším 0.9.8 není o quadech ani slovo a to věřím tomu, že v případě podpory quadů by to vytrubovali všude.
  • Tak mi to prosím vysvětli. Mám za to, že PS3 neumí DirectX, tady ani "antialliasing", takže?
  • SA-reg
    Po těch letech je už pcsx2 kompatibiltní s naprostou většinou titulů.

Jediným problémem tak zůstává výkon PC.
  • Ne? Já měl za to, že už to tak rok umí. :/
  • RavenHolm
    PCSX2 nejvíc podkopává nohy, že neumí 4 vlákna.
  • me by zajimalo kdyz uz teda vydavam novou verzi tak proc ji aspon trosku nepoladim HW, protoze dost her se potyka s FPS dropama lehkej upgrade by je mohl odstranit
  • RavenHolm
    A hlavně pro emulaci PS2 je potřeba EXTRÉMĚ výkoné pc.
  • hlavne tituly idu len potrebujes dobru masinu.
  • No, PCSX2 má docela úspěchy...teda co jsem tak zkoušel, což bylo málo.
  • och boooze, radsej nech vydaju novu ps4 jak nove verzie starej ps3. *10*
  • Nez neco reknes, tak si o tom neco zjisti.
  • Pokud vim tak spousta her přes ty ps2 emulátory ještě nejde.
  • ted si tu vyblil nesmysl roku Teo! :D jasne ze ps3 vyuziva vyhlazovani hran! napr. MSAA, FXAA, MLAA atd..
  • zpetnou kompatibilitu nepotrebujes pokud mas ps1 nebo ps2 staci stahnout emulator zkopirovat si bios ze sve konzole a muzes pustit vsechno dokonce ve vyssim rozliseni, apson k necemu sou ty PC dobry ne da se hrat vsechno co kdy vyslo az po ps2 :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit