Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už nashromáždili dost vyreklamovaných kusů, abych z nich mohli recyklovat plast a začít vyrábět další lehčí verzi. Tomu já rříkám logický vývoj *1*
  • montatatana
    Je to jen revize HW. Nic jinyho nez par soucastek se nemeni. To je prece logickej vyvoj.
  • Zpětné kompatibility se u Sony nikdy nedočkáááš, jako že si říkáš Jantaaa.
  • a pak jsi chtěl hrát online a musel jsi za to zaplatit :-DD
  • A co se týče vizuální stránky her, tak PS3 neumí "vyhlazování hran", a proto hry na něm oproti PC a Xboxu mají hrany/kostky. Nic, kvůli čemu by si ji člověk neměl koupit...
  • Skoro to vypadá jako kdyby Sony chtela těžit ze svého PS3 ekonomické maximum (to skoro je tam jen ze zdvořilosti). Ale co na to vy, jako koncoví spotřebitelé? nechtěli by jste raději novou výkonější konzoli? Já jo a se zpětnou kompatibilitou až do Playstation 1.
  • Ja len dodam, co sa tyka vizualnej kvality filmovych scen v hrach ma PS3 vyhodu ako voci X360 tak voci PC pretoze na oboch platformach su videa komprimovane (kdezto PS ma vdaka bluray plnu kvalitu - vid velkosti God of War 3, Killzone 3 na mediach)
    Audio je takisto na PS3 takmer vzdy DTS (X360 ho ani nepodporuje)

Vynimkami su len multiplatform tituly, ktore sa primarne vyvijaju pre X360 alebo PC... Pre porovnanie Crysis 2 ma na bluray nejakych smiesnych 5GB.

*3*
  • zalezi od toho co hras, na bojovku keby MS neposral DPAD by to bol luxus, pretoze tie sa hraju na dpade, a ono ked ti zavadza packa ked drzis dole, prip. sa ti dotykaju pacle ked ides doprava a mieris dolava.. Az potom co clovek hra pravidelne na xkovom ovladaci si uvedomi aky je to luxus oproti klasike, a to nehovorim ako fanboy, roky som hral s PSkovym na PS1 a na PC sekacky a bojovky, ale proste xboxovy je momentalne najlepsi na trhu, z hladiska dizajnu, keby to ma kvalitnejsi gamepad tak je to bezkonkurencne, sony by to uz mohlo predizajnovat, alebo aspon 2 edicie japonsku s prtavym gamepadom, pre ich mensie ruky a USA/EU ediciu nejaky vacsi ovladac
  • jooo ty si borec, chod si kupit HD remaky co si mal povodne gratis kedze 80% majitelov PS2 islo do 3ky, a potom to zrusia... Co sa tyka kinectu, je to sice sprostost, ale aspon na to MS vydava hry.. co PS move? par AAA hier ma integrovanu podporu a skutek utek, najprv to sony strasne vyda, urobi okolo toho hype jak svina, a teraz zacne rvat na silu 3D do kazdej exkluzivity.

P.S: nekrmim trolla, len kedze vam modry luc vypaluje mozgy, treba vniest trosku svetla do diskusie :)
  • kde ste vzali spotrebu 200W??? kdyz je v novy verzi nejakejch 80! :)
  • ale ne každej má pravdu
  • Na dualshock nedam dopustit, me se s nim hraje vyborne, a co bych nesnesl jsou asymetricky umistene analogy u xbox ovladace.
  • SA-reg
    a ty kr*tén... a co... nadávat jen tak umí každej...
  • že si ocas
  • Proč mi nikdo nedá mínus? *9*
  • tak tady jsem ty mínuska taky nepochopil... jedno jsem ti smázl
  • SA-reg
    Ok, tady fakt nechápu za co mínuska... prostě píšu, že jsou dvě hry dobrý, tak co má kdo za problém? *8*
  • SA-reg
    Sakra, sakra, sakra... Xboxák, co není bezhlavně a tupě zaujatej a uvědomuje si jak to je... s takovou tady příště někdo postne svou fotku s ET mimozemšťanem a nebudu se tomu vůbec divit.

Jo, s těma multiplatformama máš pravdu... na Xku vypadají líp, protože vývojářům se nechce to moc pro to PS3 předělávat. Zas PS3 exkluzvky vypadají exkluzivně skvěle.
  • maji hlavne konzoli prizpusobit jejim majitelum a udelat ji podle vzoru hello kitty
  • ještě jste zapoměli na LITLEBIGPLANET1+2,taky super hra.Mam obě konzole ale xbox je mi bližší.Exklusivky odehraju za chvili ale pak celej rok stejně člověku zustanou hrát multiplatformové hry který na xboxu vypadaj prostě líp a ve vyšším snímkování běží,lepší textury .... a není to tím že by PS3 bylo horší po stránce hardwaru ale programátoři sou líný to pořádně doladit,ale to mě jako hráče nezajímá ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit