Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • haha ze next gen konzole uz v roce 2006 sem mel vykonejsi comp
    • eeeee
      To by me tedy zajimala konfigurace tveho tehdejsiho kompu i konfigurace ps4.
      • Xcomik
        Já sem v r. 2006 stavěl pro sebe Intel C2D E6700 2x 2.66GHZ (chlazení Thermaltake) Operační paměti 2GB Corsair DDR2 800MHZ později sem v roce 2009 v lednu koupil set 4x 2GB Kongston za 1800kč. Grafická karta Geforce EN8800GTX od společnosti Asus (stejně takovou sem měl i desku) u grafiky sem odmontoval referenční chlazení (těch skoro 80 stupňu celsia bylo tragických) a dokoupil na ni masivní chlazení se třemi tichými ventilátory (takže v zátěži nešla přes 45 stupňů) k tomu byl ještě disk mechanika a tv karta. Po vydání PS3 sem se smál že moje PC je vlastně asi tak 4x rychlejší po stránce grafické karty a asi o polovinu rychlejší na propustnost dat přes CPU. Stavěl jsem to jinak na vánoce 2006 :-)
        • eeeee
          To asi nebude vykonnejsi nez ps4, ne? A asi ti ten pc nevydrzel az do dnes, ne? Ja stavel o neco pozdeji, E8400+GTX260 a presto jsem dva roky na to poridil ps3 zhruba za petinovou cenu a hrat na ni budu jeste nekolik let.
          • Xcomik
            Pc nevydržel do dnes ja ho rozprodal po tom co sem letěl do BG jinak bych si ho určitě nechal byl v dobrém stavu. Já sem spíše dával srovnání s konzolí co vyšla několik málo měsícu na to jaky tam byly propady. Jinak 8800GTX byla holka do nepohody od ní se pak dlouho vyvíjeli GK od Nvida (byl to průkopník s 88GB/S nebyla ani překonána novější 9800GTX (hlavně díky zběrnici a velikosti paměti)

Jako dneska už je to děda to je jasné a hlavně to je pěkně nenažraný děda :-)
        • Jak můžeš srovnávat konzoli s PC, když je to úplně něco jiného, hry na tom běží jinak a nepotřebuješ tak nabušený HW aby jsi rozjel hry co ty rozjedeš na tom svém
      • Na to je jednoducha odpoved http://www.youtube.com/watch?v=NFQCYpIHLNQ
    • A kolikrat jsi ho upgreadoval od ty doby nebo si kupil novej zatim co konzole byla porad stejna a slapaly na nej stejny hry jako na PC ?
      • Tak ja napriklad ani jednou a zahral jsem si doted vsechno. Snad az na BF3 a Metro mi vse slapalo na max vizual.
        Konzoli vlastnim taky, nejsem omezenej zastance jedine "spravne" platformy.
        • a ikdyby tak jen na tom co clovek usetri na cene za kazde 4 hry si muze koupit novou grafiku
  • Nová konzole? To by bylo fajn, sám teda mám X360 a co si budem povídat, nové konzole jsou potřeba :)
    • conflig
      Hlavně půjde o to aby konzole konečně zvládly Full HD při více než 30 FPS. Na startu konzole budou hry vypadat stejně jako teď na průměrném herním PC
    • ringmancz
      já jsem asi divnej, ale to lidem vážně tak záleží na grafice že tu kvůli ní pořád brečí?
      • spoock
        Na grafice nee, ale na frameratu. Kdo říká, že tahle generace je pořád OK, zajímalo by mě, co sakra na tom hrajete? Hrál jsem na tom Battlefield 3, humus, PC verze je úplně někde jinde, to, že to na PS3 vypadá jako vyblitek je jedna věc, ale když se musí dělat kompromis v rozloze je věc druhá.
        U PS4 se spíš těším na PC původ HW, který snad konečně srovná ty neduhy, kterými trpěla PS3 v multiplaformních hrách.

Imho, nikoho nikdo nenutí si další generaci kupovat, že?
      • A co te do hry vtahne vic jak grafika?...Jako dead space v grafice maincraftu by ti asi tak skvelej dojem nepodala..
        • ringmancz
          grafika rozhodně ne, viz. Fallouty, Half Life, Morrowind, KotOR...
          • hele povazuju za nej Hitmana 2, ale novej Hitman je uplne spickovej a imo nejpromakanejsi v serii - system svedku, kdyz nekoho oddelas, nekdo to uvidi a zabijes toho co to videl, ses v pohode. ten system je fakt komplexni a promakanej -> o tom sis mohl ve vsech predchozich hitmanech zdat - napriklad takova prkotina povysuje hratelnost na novej level. Ja hraju od dob Commodore 64 a muzu rict, ze dnesni hry jsou vetsinou jednoduchoucky a spis interaktivni filmy, jako napriklad CoD MW serie. Objevuji se tu ale sem tam i komplexni challenging kousky jako Skyrim, Fallout New Vegas, ted novej Hitman, kde dohrat levely na silent assassina rozhodne neni easy a je to zabavny, dale pak treba oba Portaly, nebo novej Max Payne, kterej mi ze vsech trech dilu dal na medium obtiznost nejvic zabrat, co se obtiznosti tyce.
            • a nebo novej Deus Ex, taky bombastickej - klenoty se daji ve svete her najit i dnes
          • Kdyby tyto hry vyšli dnes, nikdo na ně ani nekoukne, Viz mladý pubeřáci, zkoušel sem par klukum pustit Morrowind nebo KotOR a nebyli z toho nadšení... Tohle naše sténání po starejch hrách pramení jen z toho že tý době to bylo něco novýho, nevídanýho super... Dneska už to krom nostalgie nemá nic a každá hra to překonala
        • To možná jo, ale s tim, že Minecraft mě vtáhnul víc, než první dva Dead Spacy (trojku jsem ještě nehrál) dohromady. Celkově, moje nejoblíbenější hry za poslední období - Hotline Miami, Minecraft, FTL, Dear Esther a z velkých her s čupr grafikou snad jenom Max Payne 3, Dishonored a Far Cry 3 (FIFU nepočítam)
          • 3ku snad kromě recenzentů a pár vyvolených ještě nehrál nikdo, ne? *2*
            • Legálně asi ne no *1* nevim, na PC to nerozjedu a na xbox si to nemam vůbec chuť pořizovat
      • Veskoslav
        Konzole jsou už zastaralé. A to nejenom graficky, ale i výkonnostně.
        • Ronox
          P*ůser je podle mě v tom, že herní biz na to není připravenej. Kolik stojí teď ty hry a jakou mají grafiku a jak dlouho se na nich maká. Podle mě bude na nextgenu krachovat mnohem víc studií a zůstanou jen dojárny.
          • Spades
            Hry stojí moc peněz, protože je těžký multiplatformní vývoj, plus museli optimalizovat enginy aby se to na těch šrotech vůbec rozjelo.

Teď se doufám sony a MS poučili a udělají konzole, na které se dá kódit stejně lehce jak na PC.
            • eeeee
              To je naprosto spatne. Multiplatformni vyvoj je naopak nasledek toho, ze vyvoj her je tak nakladny, ze uz to jedna platformá stezi utahne. Nebyt multiplatforem, tak by toho na pc nebylo moc co hrat. Naklady na vyvoj her rostou s technologickou narocnosti. Udelat nepratele do dooma jako sprajty je jednodussi a proto i levnejsi nez dnesni perfektne vymodelovane a rozanimovane 3D objekty. Naklady na vyvoj her rostou vsude, i na pc. A programovat na pc neni nic jednoducheho vzhledem k jejich hardwarove roztristenosti - jak kvuli testovani, tak kvuli optimalizaci. Jednotny hardware konzoli je v tomto velka vyhoda.
      • Nejde jen o grafiku, vem si skok z PS2 na PS3, zdaleka ne jen grafika
        • ringmancz
          o co ještě? fyziku? rozlohu? AI?
          • Třebas *3*
            • eeeee
              Na druhou stranu to zdrazi vyvoj, takze bude snaha hru zpristupnit jeste vice hracum a to hratelnosti uskodi - z pohledu (hard)core hracu.
            • Ale hratelnost taky zavisi na tom co jsi vyjmenoval, takze teoreticky to muze jen prospet
            • ringmancz
              u mě je pořád hlavní hratelnost a ta u velkých her za poslední roky šla dolů
  • Hlavně musí být zpětná kompatibilita, jinak je zabiju...
    • eeeee
      Pokud se potvrdi x86 architektura, tak nebude, technicky to neni mozne, leda by tam byly chipy i z ps3, jako to bylo u puvodni ps2, ale to by konzoli desne prodrazilo.
    • spoock
      Na zpětnou kompatibilitu si koupíš PS3, ne? Popř. Gaikai.
    • Jelikoz bude mit Ps4 zcela jinou architekturu, nez Ps3, pocitej se stejnou zpetnou kompatibilitou jako Ps3 > Ps2. To znamena: nasereme vam do prosebne vstazenych rukou a pak digitalne znova prodame hry co mate doma na krabickach.
      • eeeee
        Pokud to bude jako u psp, pak ty digitalni by mohly byt castecne zachovany.
    • Zayl
      Jistě že nebude. HD rereleasy jsou dojná kravička.
      • conflig
        Ale je to škoda když si vzpomenu na všechny ty skvělé hry z PS2 a PS1 na které se teď jenom práší *13*
        • eeeee
          Vidis a hry z ps1 si na ps3 muzes klidne zahrat.
  • Zrovna vcera jsem se s kamaradem ktery vlastni X360 vsadil ze letos vyjdou/vevyjdou nove konzole...on je staly presvedceny ze to je pry blbost. No uvidime :)
    • Veskoslav
      Podle mě letos ne. To už by bylo více informací. A objevovaly by se už nové hry na nové generace konzolí, protože specifikace ví dopředu. Osobně počítám začátek roku 2014.
      • Teda vydaji..boze ja po tom ranu melu ehm.. chtel jsem napsat predstavi nebo ze se o nich bude tutove vedet ze budou.
      • Nový Xbox má vyjít v září. Je to sice neoficiální zpráva, ale dost se o ní mluví.
        • "neoficiální zpráva, ale dost se o ní mluví" = klep
        • Veskoslav
          Je to jenom klep. Microsoft oba své Xboxy představil dost dopředu (1. Xbox 8 měsíců, 2. Xbox skoro rok)
    • stale*
  • Ronox
    Kucí nehádejte se zase o tom kdo má větší péro. Já začal na X360 pak jsem si pořídil Wiičko a na konec i PS3. Každá z těch konzolí má něco prostě. X360 Halo a Gears of War, PS3ka Uncharted, God of War a Heavy Rain a Wiičko Zeldu a Maria.

Pro mě největší zklamání je, ale Vita. Tu grafiku hrozně načančali u prezentací, protože pak realita byla taková, že jediný Uncharted nějak vypadá. Jako je tam hromada her od menších studií, ale ty komerční AAA jsou slabý. Možná ten novej Killzone bude za něco stát...
  • residentevilfans
    vyvoj ps4 = http://z0r.de/4603 *1* *5*
    • Keyz
      Doufám,že tam přidává kvalitní matroš aby to za něco stálo.
    • a nevyjde dokud nebude dokonale !!

*4*
  • to je blby ja si zrovna chtel koupit ps3 a v klidu zahrat nejake ty starší hry, ted se to asi moc nevyplatí
    • ucho
      ale jo, vyplatí. je to poměrně levné a výběr her je slušný (i ceny 300-400 za jednu). o moc víc dolů už to asi nepůjde. koupil jsem před vánoci a nelituju. už jsem zvládl projet uncharted 1, heavy rain, resistance 1 a resistance 2. dneska začnu s resistance 3 a ještě na mě čeká red dead redemption, uncharted 2 a demon's souls... takže ať klidně novou konzoli oznámí, já si právě užívám s touhle a nejmíň rok budu... :) (ještě si na pár exkluzivek brousím zuby)
      • Umaroth
        Bruš si zuby na God of Wary, ICo&Shadow of the colossus collection, Ninja gaiden sigma a z tech novych na the last of US a Beyond
  • Pochybuji, že se budou opakovat problémy podobné minulému uvedení. Má tam být všude relativně stanartní hardware a žádná super-mega-nadupanost.
  • zbytečnější video sem snad eště neviděl
    • zbytocnejsi comment som snad v zivote nevidel
  • Mart9
    Doufam, že s novýma konzolema ty starý rapidně klesnou na ceně. Za takové 2-3 tisíce bych PS 3 bral *3*
    • Umaroth
      Už teď když si projedeš bazary/aukro koupíš nové PS3 s 2.r zárukou cca za 4000

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit