Přejít na výpis diskuzí
Sony pravděpodobně oznámí PlayStation 4 tento měsíc
1.2.2013 | Adam Homola
169 příspěvků
-
Jako nevim co tady ti Xboti kecaji o vitezstvi. Sony vladne!
Vemte si prodeje konzoli:
Xbox 1 24,5m X360 73,9m
PS2 150m Ps3 72,3m
Z toho je jasny, ze Sony si hodne polepsila, kdezto Xbox jde do kytek. Nemluve o tom, ze multiplatform tituly jsou prodavanejsi na Xbox 360. Z toho je zase jasny, ze Sony se dari jako nikdy predtim, proto prodavaji svoje baraky http://www.egmnow.com/articles/news/sony-playstation-selling-off-their-million-billion-dollar-new-york-headquarters-building/
Proste Ps3!! *14* -
-
Nás primárně nemusí zajímat, kdo prodal víc konzolí. Spíš to kolik a jakých her každá platforma nabízí. V tomhle ohledu PS3 rulezz. To je bez debat.
-
JJ... Mam lepsiu konzolu lebo aha, financne sa jej dari!!, mam lepsiu konzolu lebo aha, konkurencia ma financne problemy!!, mam lepsiu konzolu lebo aha, (len) v amerike sa lepsie predava ta moja, ta mojaa mojaaaaaa.....
Nechodis nahodou na Sector? Tam tymito kydmi vylozene ziju...
Hrajte si na com chcete, vsetky konzoly su dobre, lebo vacsinou vsetky dokazu priemernemu hracovi dodat dostatok kvalitnych hier pocas celeho roka, ktore ho mozu zabavit.
BTW moj osobny nazor je ten, ze najlepsia je Ps3 :) , kedze nema plateny MP, PS+ sa fakt vyplati, a pre mna na Playstation vychadza ovela viac zaujimavych hier. Pricom tato veta ale vobec nemeni nic na tom, co som pisal vysie ;) -
-
Já mám obojí, ale souhlasím s tebou. Už mám mnohem radši PS3. Microsoft jsou šupáci co se týče veškerých on-line funkcí a sosaj z tebe prachy za vše. Přijde mi absurdní, když si koupím hru za 1300 abych platil navíc ještě microsoftu abych si zahraj i multiplayer, nehlede nato ze vetsina obsahu az na vyjjimky je na XBL drahá (i když nekderé hry na Ps3 storu jsou taky osolené, tak ale od toho mame krabickovy)
Když u MS zaplatím Gold zpřístupní mi funkce které už bych normálně mel mít (a u sony je mam)
Když zaplatím PS+ tak dostanu kopici her zadarmo a pro každý měsíc další 2-3 hry zadarmo (a to nejsou indie hříčky ale třeba Red Dead redemption, sleeping dogs, Batman Ac atd.!) Takže za svoje penize opravdu něco (hodnotného) dostávám ! Třeba pro člověka ketrý toho moc nenahraje je to ideální, zaplatí 1200 ročně a za ty peníze hraje celý rok. -
-
JJ presne. Ja proti Xku, ako konzole ako takej, nemam vobec ziadne vyhrady. Launchla ovela skorej ako Ps3 a aj napriek tomu vykonostne su takmer na nerozoznanie, koli lepsim predajom sa na nu zbuchavali primarne hry a na Ps3 sli len porty - casto horsie, hlavne zo zaciatku. Konzola nebola ani tak draha, na to co vsetko ponukala. Skratka MS spravil s Xkom kus dobrej roboty.
Ale jednoducho ja moc tie ich hry nemusim, snad okrem Forzy by som si tam nemal moc co vybrat. Ako urcite by sa nieco naslo, ale nebol by ten vyber tak "s chuti" ako na Ps3 kde mi tie hry sadnu proste viac - moj subjektivny pohlad :)
Ale co mam k Xboxu, resp. k MS obrovsku vytku je prave ten plateny MP... Toto som nikdy moc nepochopil, ako si to ludia mozu este pochvalovat, ked dokonca vacsina z tych hier nepodporuje ani dedikovane servery a ten on-line MS prakticky vobec nic nestal, kedze server pre hru ste robili prakticky vy... To je pre mna proste jak facka, a pokial nebudem musiet (ako ze nebudem, kedze na PC je take nieco nepredstavitelne) tak ziadnej firme podporovat plateny MP nebudem, ani keby to malo byt pre Sony.
Naviac fakt ako pises, v porovnani s Ps+ kde clovek za rok dostane kus paradnych hier, tak Gold vyzera ako cista dojarina na peniaze... V tomto tych GOLD pochvalujcich si ludi proste nepochopim :) -
Taky se toho Sony hodlá zbavit, protože na tom tratí šílené peníze a šíleně i dotuje PS3.
-
-
dyť teď tu byla bleskovka: Členství v PS Plus Vám přinese výhody i u další generace konzole Sony
-
zdroj? nepřijde mi, že na tom muší tratit šílené peníze. podle mě je dobré si takhle uchytit lidi, kteří navíc pravidelně posílají peníze... já to tedy nevyužívám, ale nepřijde mi to jako hloupý nápad, jak snadno vytáhnout z lidí peníze, kdy by měly být spokojené obě strany...
-
-
Fanousek xboxu prohlasuje, ze Sony se hodla zbavit sluzby protoze jedna pani povidala, ze je prodelecna a kterou navzdory tomu minuly mesic zavedla i na ps vitu? No lol, to je na trestne oznameni. Tak dohledavej, kde jsi k te pomluve prisel.
-
Když vydržím. Dohledám. Někdo vesele rozebíral a vynesl informace ze Sony, jakou částkou dotuje PS3+jakou částkou dotuje tuto službu.
-
-
-
-
" Hrajte si na com chcete, vsetky konzoly su dobre, lebo vacsinou vsetky dokazu priemernemu hracovi dodat dostatok kvalitnych hier pocas celeho roka, ktore ho mozu zabavit. "
http://www.youtube.com/watch?v=IxAKFlpdcfc
-
-
Já věřím tomu, že kdyby PS3 hned od vydání na svou dobu nebyla takový ''overkill'' čili stála by stejně jako ps2 při uvedení, tedy 299 dolarů a ne 599, tak by byla pře xboxem na plné čáře.
Věřte tomu že nemít Sony exkluzivky, tak by Microsoft nikdy nedotahla, což v posledních letech, díky -+stejné ceně jako xbox dokázala. -
-
A co si budeme nalhávat i masivní reklama v rámci fotbalu.
-
-
Xbox jde do kytek? Chudák Microsoft, chtěl prodat jenom 50 miliónů Xbox 360 a nějak mu to nevyšlo. Akcie Sony šly za posledních 5 let o 221% dolů. Microsoftu o 102% nahoru. Ale chudák Microsoft a jeho Xbox, jde do kytek *1*
-
-
Sony se u soucasne generace dopustilo hned nekolik chyb jejichz kombinace otevrela MS s jeho xboxem pomyslne okno, ceho MS nalezite vyuzilo a vytahlo se tak na rovnocenneho soupere. Nebyt techto chyb, tak mohla soucasna situace dost mozna vypadat velice odlisne.
Tak jsem zvedav, jesli se v Sony poucili a stejnym chybam se vyvaruji. Nicmene tentokrat uz nemaji takovou vychozi pozici, jako pred lety. -
-
nemyslim, ze ma (ani jeden ani druhy) cim vyniknut. uz to budu velmi podobne konzole. obe budu este viac pocitace, nez doteraz a este podobnejsie, nez doteraz.
-
O jaké chyby šlo? 3x si to slovo použil, ale ani jednou si nebyl konkrétní. Díky.
-
-
V podstate to vse vyjmenoval ten pode mnou, predevsim tedy opozdenejsi vydani, vykonná ale slozita architektura a z toho plynouci vysoka cena a slozitost vyvoje her.
Podle me vsechny tyto faktory hrali nemalou roli v tom, ze se MS podarilo z outsidera stat se rovnocenym souperem.
Samozrejme do hry vstupovalo spousty dalsich faktoru, ale ty vyjmenovane si zpusobilo Sony samo a kdyby se jim vyvarovalo, mohlo to mozna vypadat jinak. -
-
Tedy ta nade mnou, sry *3*
-
-
Vydali konzoli pozdeji, byla drazsi, ma komplikovanou architekturu narocnou na efektivni vyuziti, pouziva mene flexibilni delenou pamet a zastaralejsi technologii graficke karty, popudili si hrace odebranim linuxu a dlouhodobou odstavkou psn. To jsou myslim hlavni vlivy, ktere hraly proti ps3.
-
-
-
Sony 100% oznámí Ps4. Už mají i lineup. Agenta a Last Guardian. Původě oznámené na E3 2009. Holt firma budoucnosti.
-
-
tak hry budou vycházet paralelně pořád i na PS3, Last Guardian určo zůstane na PS3, už jen kvůli enginu, který je dělaný na starý systém.
-