Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    "Ta tříselná přípojka měla celoživotní trvanlivost a ty jsi ji oddělal za tři týdny!"
    • Wimbledon hrajes jen proto, ze tam klatis holku pod zakonem!
    • "Je to hrůza, dívat se na tebe (Začne posměšně předvádět popisované pohyby pánví), jak se takhle pachtíš sám. Den co den, jako pes, kterému chybí pánova noha."
  • Thorar
    Konkurence jedině prospěje. Už aby to bylo. Nasadím helmu, napojim do sebe hadičky a už mě nikdo nikdy neuvidí *1*
  • Tady zase všichni kvičí jakoby jim to někdo nutil.Sem nikde nečetl,že to bude povinný a monitory budou zajázaný.:)
  • Ještě to spojit s kinnectem a je to skoro MATRIX :D. Jen by to možná vyžadovalo vypolstrovanou místnost.
    • Jak dvojsmyslné .... *3*
    • rancor1223
      Proč s Kinectem, raději Omni.
      • Nevim já se v tom nevyznám... Mám jen ten úplně původní playstation.
  • promitac
    konkurencia je vzdy dobra vec
    • *1* To si musí mobilní trojkolka říkat taky vždy ,když se snaží vyštípat skutečnou konkurenci ...
  • Viděl tu někdo anime Sword Art Online? Aby se to jednou nestalo *1*
  • tonnymontana
    tohle uz to bylo mockrat:) ja pevne verim v oculus a urcite ho take podporim, projekt je mi hodne sympaticky. konecne se nekdo pustil do pouzitelne veci a ne jen PR kecu
  • Mato1987
    Kieź by sa to dalo niekde vyskúšať osobne, velmi ma to láka.
    • Předcházející verzi měli na vyzkoušení v sony centru v praze. Ale teda nic moc, celá váha spočívala v tý opěrce o čelo a po chvíli to bylo nepříjemný. Navíc obraz byl docela malej, na hry to moc nebylo. Navíc za tu cenu....
  • KronosDeret
    Smarja Sony, proc? Udelejte nativni podporu pro rift, nasypte jim par milionu a dobre slovo u OLED manufaktur A PS4 Vam budou skubat i s rukama.
    • *1* Proč ? Protože sami doposud neuspěli ?Protože budou potřebovat optimalizace pro nextgen Move ? Protože chtějí mít celkovou patentovou kontrolu jen pro sebe a nechtějí se s nikým (natož konkurencí) dělit ? ..... Safra sám bych taky bych raději na PS4 viděl normální Oculus než značkovou napodobeninu s logem SONY ... ale korporátní uvažování bohužel chápu .
      • U tohohle bude nejspíše asi vadit cena, když si vzpomenu na Sonyho poslední VR projekt, který stál 20 tisíc kč (800 doláčů) , tak se spíše obávám aby ocusuku nedovolily vyjít na ps4 a dají si tam tu svojí předraženou alternativu :(
    • GlaDOS
      To se dalo čekat, že přijdou s vlastním zařízením. Vědí, že mají svoji konzoli pod palcem, tak si na VR pro PS4 mohou udělat monopol (což čekám časem i od Microsoftu). Jsem zvědavý, kolik ta jejich helma bude stát. Předpokládám, že víc než OR.
      • KronosDeret
        Prijde mi ze velkym hochum vypalil pan Luckey rybnik, kdyz si na kolene dokazal upachtit HW a ovladace, na jejichz nedokoncene a podfinancovane kopie ve velkych firmach padal prach, ponevadz se to nehodilo do portfolia pro akcionare. Ted ale kolem sebe vytvoril doslova all star team a nekde nekomu vysoko postavenemu musi tect reka studeneho potu.
  • walltar
    No to by mě zajímalo, s čím sony příjde ... ten jejich poslední výtvor byl vcelku k smíchu. Teď ještě M$ příjde se svým VR řešením a máme to tu všechno ... ale zase víc zařízení může jen pomoct, bude aspoň větší rozšíření VR a třeba se dočkámě nějakého pokroku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit