Přejít na výpis diskuzí
Sony prý chystá vlastní VR systém pro PlayStation 4 - Update
3.9.2013 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Jo, ale i sám výrobce tvrdí, že je to jako sedět 4 metry od 150" (cca 4m) plátna. Takže... k OR to má fakt daleko. Abys v OR viděl okraj, musiíš jít s bulvou nadoraz, tedy přesně tak jak to lidi běžně nedělají. *4*
-
A měl jsi OR na palici, nebo jenom tlučeš pyskem? Není tam žádný rámeček ani pocit že zíráš do trubky. Rozhled je lepší než v potápěčských brýlích. Mřížka je vidět, ale mozek ji za chvíli vytěsní. A to mluvím o SD, ne HD displayi. Odezva vynikající, přesnost skvělá. Měl jsem to i s Razer Hydra ovladačem a vcelku jsem si užíval. *3*
-
"debilove sobe" *15*
-
"3D bez bryli a pro vsechny , Music of a future far far... , future... *15* " Aj Karamba Double post. *15*
-
"3D bez bryli a pro vsechny , Music of a future... *15* "
-
Ja reaguju na de*ily co reagujou na de*ily takze jsem tuplovanej de*il. Ale i kdyz jsem tuplovanej de*il tak me neprestane udivovat kolik de*ilu tady porad tak vytrvale krmi trolly...
-
oprava: "Vymyslet, jak dokonale presvedcit mozek, ze telo se hybe, i kdyz v realu sedite/stojite, to bude jeste orisek.
-
Mam doma Oculus Rift, a problem neni odezvam problem neni trackovani, problem neni, ze u toho nevidite na klavesnici, problem neni ani to vecny zamlzovani, kdyz je venku tepleji a na konec neni problem ani to rozliseni, kdyz pocit, ze "jste tam" je tam silnej. Nejvetsi problem je nevolnost, ktera se driv nebo pozdeji dostavi. Tohle se musi hlavne resit a predstavuje to nejvetsi slabinu vsech VR systemu. Vymyslet, jak dokonale presvedcit mozek, ze telo neni v pohybu, to bude jeste orisek.
-
rancor: nejde mi na tebe reagovat tak to pisnu takhle.
nene spatne si me pochopil urcite nesrovnavam oculu s 3d monitorem:D to jsou absolutne dve odlisne veci osobne se na oculus strasne tesim a vim ze to bude daleko jinej zazitek nez klasickej 3d monitor.
k tomu ztmavovani jsem rikal ze se tvrdi passiv vs. aktiv ze passivni je daleko temnejsi nez aktivni a to je mytus. jak sam pises v kine kde maji aktivni je obraz dost tmavej oproti tomu kdyz si bryle sundas. proto jsem psal ze je to mytus, obraz se ztmavuje jak u passivni tak u aktivni technologie. psal jsem to pro vsechny kteri porad vychvaluji predrazenou aktiv techno.:) jo oculus to bude jizda uz aby se dal koupit osobne se na nej moc tesim:) zatim si musim vystacit s 3d monitorem kde hry ve 3d jeste nejsou dotazene do dokonalosti. -
A ty reaguješ na deb*ly. Co seš pak ty?
-
Budu se opakovat, ale kde byly před deseti lety senzory pohybu pracující na 1000 Hz? Kde byly před deseti lety miniaturní displeje s vysokým rozlišením? Kde byly před deseti lety výkonné grafické karty jako teď?
-
Fault, samozrejmne jsem myslel PS4 *15*
-
Jenom de*ilove reagujou na de*ila... Gratuluju panove.
-
takovych clanku o virtualnich prilbach jsem vic jak pred deseti letech cet a na vystavach nekolik vyrobcu vyzkousel a kde je jim dnes konec? tam kde bude za 10 let tomuhle....
-
De o to, že to stojí 6K ... ani ne cena 24" displeje. Už na Star citizena sem dal víc. Kdyby měli v době KS možnost koupit consumer verzi tak sem jim taky přidal.
To že Screendoor effekt nevnímali říkali lidi, kteří teb 1080p rift zkusili ... ne ti co ho prodávají.
Ale jinak v pokud by mě to nevyhovovalo, tak to prostě střelím na aukru ... tam bude dost lidí, kteří to rádi koupí. Takže já nic neriskuju. -
Keby bolo keby... Screendoor efekt tam je, je to skrátka vlastnosť toho 5" smartfónového displeja (sony aspoň malo trochu súdnosti, že do hmz dala dva kvalitné oledy). Že niekto, kto bude na rifte profitovať, hovorí, že to nevníma, je asi tak pravdivé, ako keď niekto povie, že keď ti dá 5 palcový displej priamo pred oči, tak nebudeš vidieť pixeláciu, alebo že ani nevníma rozdiel medzi 30 a 60fps v hrách. *15*
Headtrackingom sa dá ovládať čokoľvek, vie to trackir, bude to vedieť aj ps4 s pomocou eye (a predpokladám že aj xbox cez kinect).
Ale vidím, že marketing urobili dobre. Produkt ešte ani zďaleka nie je na trhu a ovečky sa už hrnú míňať peniaze, pričom nemajú ani tušenie, ako bude finálny produkt vyzerať a 99% najskôr ani nikdy podobný produkt na hlave nemalo.
*15* -
@tonnymontana Snažíš se mi říct, že Oculus Rift není o nic lepší než 3D monitor (ať už aktivní nebo pasivní 3D)? Zážitek z 3D monitru můžeš mít srovnatelný s kinem (i když s IMAX kvalitou pochybuji), ale rozhodně ne s OR.
A to že ti brýle pro sledování 3D ztmaví obraz skutečně není mýtus. Přinejmenším v kině je to velmi znatelné. -
Wimbledon hrajes jen proto, ze tam klatis holku pod zakonem!
-
"Je to hrůza, dívat se na tebe (Začne posměšně předvádět popisované pohyby pánví), jak se takhle pachtíš sám. Den co den, jako pes, kterému chybí pánova noha."
-
ahoj jestli si ten post myslel jako ze semnou souhlasis tak potom ok.
jinak ja mluvil o passivni 3d techno ze neblika a aktivni blika, naopak jsem se snazil trosku lidi poucit ze existuje i neco jineho nez aktivni techno, dokonce prijemnejsiho a levnejsiho. samozdrejme ze to rozliseni je mensi ale me to treba nikterak nevadi, rika se ze i obraz je tmavsi ale to mi prijde spiss jako mytus. pokud muj prispevek vyznej jinak tak sry myslel jsem to stejne jako jsi napsal ty:)