Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak dvojsmyslné .... *3*
  • PS4 chlape , až PS4 ...
    Já spíš řeším , zdali to přinese až takový zážitek. 3D jsme tu měli již na monitorech s brýlemi (i bez nich) a bylo to docela obtěžující (přesná poloha , brýle na nose) . Tady si poneseme celý systém na hlavě , takže tu bude váha ale doufejme individuální nastavení pro každou tvář a dioptrie takže snad konečně ničím nerušený pohled ....
    Jsem docela zvědavý , zvlášť na to sledování polohy hráčovy/divákovy hlavy.
  • sitny display v oculuse ? asi jsi zaspal, kdyz se oznamovalo ze uz maji fullHD verzi ...
  • Jack1947
    Nezamlouva se mi ani Oculus ani tahle VR PS3 "alternativa" .
  • vlastik.plaminek
    Sem tam mám světlou chvilku.
  • tonnymontana
    tohle uz to bylo mockrat:) ja pevne verim v oculus a urcite ho take podporim, projekt je mi hodne sympaticky. konecne se nekdo pustil do pouzitelne veci a ne jen PR kecu
  • Viděl tu někdo anime Sword Art Online? Aby se to jednou nestalo *1*
  • walltar
    No to by mě zajímalo, s čím sony příjde ... ten jejich poslední výtvor byl vcelku k smíchu. Teď ještě M$ příjde se svým VR řešením a máme to tu všechno ... ale zase víc zařízení může jen pomoct, bude aspoň větší rozšíření VR a třeba se dočkámě nějakého pokroku.
  • KronosDeret
    Prijde mi ze velkym hochum vypalil pan Luckey rybnik, kdyz si na kolene dokazal upachtit HW a ovladace, na jejichz nedokoncene a podfinancovane kopie ve velkych firmach padal prach, ponevadz se to nehodilo do portfolia pro akcionare. Ted ale kolem sebe vytvoril doslova all star team a nekde nekomu vysoko postavenemu musi tect reka studeneho potu.
  • GlaDOS
    To se dalo čekat, že přijdou s vlastním zařízením. Vědí, že mají svoji konzoli pod palcem, tak si na VR pro PS4 mohou udělat monopol (což čekám časem i od Microsoftu). Jsem zvědavý, kolik ta jejich helma bude stát. Předpokládám, že víc než OR.
  • KronosDeret
    Smarja Sony, proc? Udelejte nativni podporu pro rift, nasypte jim par milionu a dobre slovo u OLED manufaktur A PS4 Vam budou skubat i s rukama.
  • God-of-War
    Si zabil *1*
  • Jack1947
    Ja uz mu psal , ze trollit neni jednoduche, on stale nepochopil pointu a jede po svoji vlne takto ma holt hosan tezky, nic jineho nez nevole a rozhorceni zde nesklidi. (respkt co zaseje tak sklizi i s ovacemi.)
  • vlastik.plaminek
    http://bazingaaa.cz/obrazek/950/
  • Veskoslav
    Řeknu to jednoduše. Jsi ulhaná trolí troska, co není ani zajímavá a ani hloupá. Jenom ulhaná trolí troska:)

P.S: Když už chceš být za debila, tak si aspoň příště zjisti, kdy se vyplácí dávky. Řeknu ti jedno, na začátku měsíce to není. Stejně jako výplata není na začátku měsíce. Ale chápu. Člověk s IQ stejné jako počet písmenek, co svými rádoby vtipnými provokacemi snaží vyvolat flame a moc mu to nejde, to těžko pochopí. A jak jsem již říkal. Mazej si spratku připravit věci do školy;)
  • Chlapec zrejme uz blouzni. No jo, zacla skola *1*
  • TheGGG
    Proč bych nekupoval, mrtvá není kvůli sobě, ale kvůli PCs*áčům kteří jsou v 98% piráti. Navíc jsem bohatý a z rozmaru kupuji různé ptákoviny. A neboj, žvejku už jsem dostal. Tobě ale musím připomenout že je nový měsíc tak šupky, dupky pro sociální dávky ať máte něco do báchoru-
  • Ano ale za tu cenu bych raději používal nadále monitor.
  • V dnešním režimu si ten důvod někdo najde.
  • nebuď přecitlivělý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit