Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim já se v tom nevyznám... Mám jen ten úplně původní playstation.
  • rancor1223
    Proč s Kinectem, raději Omni.
  • rancor1223
    To mě nesere, brýle mám už teď bez vidiny jakéhokoli zlepšení *1*

I když já měl tedy na mysli hlavně jak mu to brání v tom sezení a "jednoduchém drnkání na klávesnici".
  • Ještě to spojit s kinnectem a je to skoro MATRIX :D. Jen by to možná vyžadovalo vypolstrovanou místnost.
  • Předcházející verzi měli na vyzkoušení v sony centru v praze. Ale teda nic moc, celá váha spočívala v tý opěrce o čelo a po chvíli to bylo nepříjemný. Navíc obraz byl docela malej, na hry to moc nebylo. Navíc za tu cenu....
  • Veskoslav
    Do něj ale taky nečumíš 30 minut v kuse....

P.S: Zkus dělat v práci na elektronovém mikroskopu a garantuji ti, že do dvou let máš brýle raz dva:) A to vidím i v tomto případě.
  • Veskoslav
    A proč si tedy kupuješ trolí lháři hry na mrtvou platformu? Jdi si chystat věci, zítra jdeš do školy, tak ať je paní učitelka spokojená a může ti dát razítko do žákajdy, jaký jsi šikulka:)
  • TheGGG
    PC jsou každopádně dávno mrtvou platformou, tak možná na hraní tetrisu. firmy už se zaměřují jen na next gen konzole, které výkonem překonají většinu počítačů co mají lidé doma.
  • GlaDOS
    Proč? Dalekohled ti taky oči neničí.
  • TheGGG
    Není důvod. *3*
  • Tebe ještě nezabanovali?
  • Je to podobné jako s Nintendo 3dsko po delší době používání bolí oči.
  • promitac
    konkurencia je vzdy dobra vec
  • Jop, je to budoucnost s hardwarem z minulosti. Takovy mindfuck.
  • Veskoslav
    "Ta tříselná přípojka měla celoživotní trvanlivost a ty jsi ji oddělal za tři týdny!"
  • TheGGG
    PS4 je budoucnost. Todle kupuji okamžitě po PS4. Moc se těším. Jen doufám že nebude PC zase omezovat konzole.
  • Hmz-t2 bolo celkom dobré, ale 720p, aj keď dva displeje, je imo málo na to, že to stálo 800€. A t3 zase 720p? To myslia vážne? Stále je to lepšie ako sitny displej v oculuse, ale na dnešnú dobu to je naozaj bieda.

Inak je to fajn vecička, ale maximálne tak 1 - 1 a pol hodiny, potom sa začne dostavovať únava.

Tak ale uvidíme, čo t3 prinesie okrem wireless prenosu (lol), lepšej egonómie a optiky, a hlavne za akú cenu.
  • rancor1223
    A jak přesně ti v tom VR brýle brání?
  • Bolí po tom oči. Já raději preferuji opření o křeslo a jednoduché drnkání na klávesnici!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit