Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • picard.jpg
    Hry jsou drahy, protoze mam jinej nazor na vec.
    A hry jsou drahy, protoze je moje hlava tupa. I kdyby byla, a mozna taky je, tak fakt nechapu jaky to co si myslim ma vliv na cenu her.
    Jestli nejsi ten tupej ty. *7*
    A tak me napadlo, kazdej kdo doma nema PC vysava penize vyrobcum kompu, protoze si od nich nic nekoupil a timpadem je pripravil o zisk. A ja zase vysal penezenku MS a Sony, protoze nemam ani jednu konzoli. *15*
    btw: rikal jsi, ze kdo na ty hry nema tak si je nema kupovat. Tak si je nekupuj.
  • kazdy clen v rodine by sa mal brat ako potencionalny zakaznik. aspon podla mna. myslim ze to zalezi od situacie kedy sa to smie a kedy nie. zakon ze to medzi rodinou neplati je podla mna blbost.
  • presne tak bazar v podstate vysava peniaze vydavatelom. ale to by si asi nepochopil. pretoze si ignorant. vsetci ste tu ignoranti. bolo by dopre keby ste aspon pochopili. ze kupovanim drahych hier od vydavatelov. podporujete predrazenost hier. Podla vas je fer ak jeden clovek zaplati za hru plnu cenu a iny len zlomok? vobec sa necudujem ze su hry v poslednej dobe take drahe. je to zapricinene vasimi ignorantskymi tupymi hlavami.
  • to me neprekvapuje *15*
  • to som nepochopil.
  • Ano ano, prodat nic je vyhodnejsi nez prodat jednu. *15* Protoze vlastne spravne mel prodat tri, ale ti haj*lovsky lidi ne a ne koupit. Asi bys je mel zazalovat o usly zisk. *1*
  • Jejdasek, aka "konzolovy hry jsou delany podle velikosti pixelu na TV" opet nema jiny argument nez radobychytry blaboly. A jeste porad nepochopil, ze jedna prodana hra (byt trem lidem) je lepsi nez nic. *7* Nechces treba napsat ze ten bazar primo vysava penize z penezenek vydavatelum, to by bylo jeste lepsi. *15*
  • jsi hnup zadne penize nekonci u parazitu vydavatel dostane plnou cenu to ze hru pak nekdo preproda pres bazar tak nic nemeni na tom ze dostal vydavatel plnou cenu (o kterou by velmi pravdepodobne prisel kdyby to neslo dale prodat) a to ze bazar si veme svou provizi neni zadne parazitovani na vydavateli bazar dostane zaplaceno za sluzbu a tu provede zprostredkuje obchod a vydavatel na tom ma zisk v tom ze prodal hru jejiz naklady si mezi sebe rozdelilo vic lidi = rozsiruje to skupinu zakazniku vetsina je jeich takovych ze by si hru za plnou cenu nikdy nekoupila... a kazdopadne kazdy kdo proda hru do bazaru utrzene penize v 99% utrati zase za novou hru
  • provozuje to spousta lidi, kazdy kdo predem pocita s tim ze po dohrani hru proda dal a poslat pak kupci mailem jmeno a heslo pro prihlaseni se k uctu to je hrozne nepohodlne *1*
  • eeeee
    Lolnub: promin, ale ty jsi desne hloupý, nechapavy a bez rozhledu. Je smutne, ze mas drzost nekoho nazyvat hnupem.

Ano, i kdyz to nechapes, tak ani obchod, ani kino nic neprodukuji. Obchod i kino poskytuji sluzby a to na zaklade oboustranne vyhodneho smluvniho zavazku s vydavatelem. Navzajem si prospívaji. Bazary na vydavatelách parazituji a poskozuji tim herni prumysl. Jako hloupy povrchni clovek muzes mit na prvni pohled dojem, ze ti prospivaji, protoze ti zdanlive poskytuji levne hry, ale to jen proto, ze nejsi schopen druheho hlubsiho pohledu, ve kterem bys rozpoznal celkove negativni dopady jejich pusobeni. Je to neco jako povazovat za fajn sezrat v zime osivo a mit tak celou zimu plny pandero, ale pak nemit na jare co zasit a pristi zimu chcipnout hladem.

Nejsou to penize navic, jsou to penize, ktere jsou lide ochotni investovat do her, ktere konci v kapse parazitickych prizivniku na misto u lidi produkujici hry. Jenze bys musel mit trochu nadhled, a podivat se na herni prumysl globalne, abys to pochopil.
  • eeeee
    Aha, takze na pc je i retailova hra napevno svazana s uctem. Mit pro kazdou hru vlastni ucet je nejen nepohodlne a neprakticke, ale take velmi omezujici. Z toho duvodu to tak nikdo neprovozuje. Tudiz se tu dela humbuk z toho, ze na konzolich by mohlo byt neco, co uz na pc davno je.
  • prilis male prijmy? to myslis ty miliardy dolaru? jo aha prilis male oproti konzolim.... kdyby konzoli nebylo tak by to lidi utratili za PC hry ovsem pokud by ta instalace her pro ne nebyla moc nepohodlna ci dokonce slozita, konzole nabizi jednoduchou obsluhu a proto jsou dnes rozsirenejsi na Xboxu se pirati taky o stosest a na ps3 to nejde a stejne se hry prodavaji na obou konzolich prakticky stejne.... to neni o piratstvi kolik kdo na jake platforme utrati!!!
  • 2 port: ja bych sel dal nefer je kdyz jsou lidi co si nikdy zadnou hru nekoupi, mel by to narizovat zakon a kazdy by si mel povinne kupovat hry aspon 2 za rok! to uz by snad bylo fer, ale az bude vic hernich vyvojaru povinnost se zvedne na 1 hru mesicne. (svoboda jednotlivce bude zachovana povinnost hrat tu hru mit nebude) - Budoucnost podle porta
  • pokial je pre nich hra prilis draha. tak si ju proste nekupia. keby ju hraly dvaja porusili by pravidla.
    ak na tom vydavatel nezaraba tak iste hru zlacnie. potom si ju mozu kupit obaja. a nebudu tu vznikat neferove sirenia hry.
  • kupovanim predrazenych hier predrazene hry podporujete. ta vasa hlupost je fakt nekonecna.
    inak mimochodom ak po tej hre tak tuzia tak preco nezaplatia plnu cenu?
  • proč bych ji dával zpátky vývojářům, když sem za ni zaplatil? Tomu se říká reklamace a to by mi museli vrátit peníze *7* *1*
  • pro stupida ponekolikata uz konecne pochop ze kdyz se dva kamosi domluvi ze se slozi a koupi si jednu hru napul s tim ze kazdy da 700,- tak je to + 1400,- pro vydavatele protoze kdyz to udelat nepujde (treba proto ze jakmile by si hru aktivoval na jedne konzoli na druhe uz by hrat nesla) tak TRATI JEN vydavatel pac si to proste nekoupi vydela na tom 0,- a stejne je to z bazarem ten umoznuje to same s tim ze ty dva nemusi byt predem domluveni...Kazdopadne jakekoliv omezovani zakaznika pro svuj byt zdanlive vyssi zisk je vzdy spatne a obratise to proti tomu kdo omezuje! (treba Mobyho nejprodavanejsi pisnicka na iTunes byla ta co ji dal na svych strankach ZDARMA a to proste proto ze diky jejimu sireni zdarma se o ni dozvedelo daleko vic lidi nez kdyby ji mohla poslouchat jen omezena skupina tech co si ji koupili, uz to chapes?) asi ne co to u tebe neprekvapi *1*
  • Aha, takze ja jsem ztraceny pripad ale ty srovnavas bazarovy prodej licence z osoby na osobu ke kradezi. *15*
  • si muzes vytvorit steam uctu kolik chces treba pro kazdou hru jinej a pak jednotlive hry prodavat
  • to si sa ale zamyslel. narozdiel od bazaroveho predaja som to tvoje tazko a podstivo vyrobene ho*no neukradol. uz to tu asi ukoncim. ty si fakt beznadejny pripad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit