Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • malachi

..ako...a  majú nejak ošetrené aby im nevracali hru a chceli refund špekulanti ktorým sa hra napr, páčila-nemali s nou väčší problém,ale  vrátia ju len aby dostali peniaze späť?...😯

• Derp_1337

Co na to říct? Někteří lidé mají nízké standarty.

Znám člověka, který je spokojený, když se v roce 2020 dívá filmy v tzv. "kinoripu" v rozlišení 640*480 a ještě tam v rohu okna vidí cedulku nouzového východu EXIT. Prostě některým lidem není pomoci.

• Jenze na kvalite to uz musi nekde byt znat, je to jako mit 10 let stare PC stejne HW a cekat krasnou hru s hezkou grafikou v roce 2021 a rikat ze to bude top :D PS3 ani nevim do kdy vlastne vydavali na ni hry aby to jeste nejak vypadalo :)

• Na NPC v KCD nebylo třeba 16 jádro a jak si pěkně žily své životy..CP 2077 je dobrá hra, ale ten hype kolem ní a konečný výsledek - to je výsměch .. dechberoucí :)

Jinak je to rozhlehla hra, tak se daly potíže očekávat. Na PS4 to taky někomu běhá normálně, já na PC nemám žádný problém, který by mi bránil ve hraní, uvidíme co po aktualizaci 1.05 :D

• radim.zaty

Protože desítky milionů majitelů PS4. Ignorovat tolik potenciálních zákazníků není moc dobrý nápad. Však i Sony vyměklo a spousta nových 1st party her vyjde ještě i pro PS4.

• DIvny, proc to lidem vadi? Nekdo me rikal ze to stejne nepozna jako grafiku konzole vs PC, takze mu staci bohate PS4 :) Takze maj uzivat a neresit :) My na PC co tomu vic rozumime, proste vime :D

btw jinak nechapu proc to rvou vecne na starou PS4, kdyz takove hry by snad meli uz delat primarne pro PS5 kde se to hodi vic. PS4 to je jak z praveku, staci mrknout pomalej disk nejaky HDD = treba u hry typu Kingdome Come utrpeni, fakt to nechces proti SSD u PC kde to jede davno :)

• Jack1947

Pokud tomu věříš tak dobře ti tak!

• Jack1947

RDR2 je zastaralá hra, Horizon taky vypadá pěkně... GTAV( navíc z roku 2013) ale ty hry mají starší engine a optimilizovanej na PS4!

Mícháme jablky s hruškami, navíc, by si na hlavu popel měli nasypat hráči a nikdo jiný! Naivové chtít od antikvarijního materiálu pořádnej výkon hahah neh.

• Jack1947

Nebo se dali obechcat docela mínus, jesdiné co se mi nepovedlo v tom kostele ta scéna ( s otravou?) musel jsem si vypomoci walkthrough a manuální činností. Jinak vedelejší ůkol sa tím zraněným v hospicu, který se nemohl hýbat nebo když umřel nedal se lootnout.

• Jack1947

Nebylo to jedno bylo to celkem zklamání nebejt DLC... tak by ta hra zapadla. Nej bylo Arkham City a Origins! ( tam škoda že to nebylo delší).Napsal jsem že nerozumím ne že to nebylo!

• Už je vydaná záplata 1.05 přednostně pro konzole, pak pro PC. Mám to v informacích na GOG (před 8 hod.).

• Houdini

GTAV je čo do "života v meste" a AI niekde úplne inde. A to nehovorím ako hate na CP ale proste ako fakt.

• Nikdo netvrdil nic o extrému. Pokud se tedy budeme držet PC verze. Čekat na patch a doufat, že to někdy opraví taky nejde.

• uaxpk

Na to bychom potřebovali vědět počty prodeje podle verzí. Ale je fakt, že PS 4 (a potažmo XBOX) se prodalo dost a dá se počítat, že hodně vlastníků si to koupilo.

• Derp_1337

Bugy se vždycky časem opraví. To by bylo hodně divné dávat hrám extrémně špatné hodnocení kvůli pár bugům, které většinou opravil hned day1 patch.

Samozřejmě jsou tady případy z druhé strany spektra, kdy bugy zůstávají ve hře pár měsíců a vývojářům se je nedaří opravit (zdravím Bethesdu).

• Derp_1337

Proč byla neobjektivní?? PS4 a Xbox One verze je sice v katastrofálním stavu, ale recenze proběhla na PC verzi a ta je v "hratelné" podobě.

• MiKiii

Jenze tak to bude v kazde hre, lidi stale nechapou ze pokud chcou verne vypadajici NPC s vernym chovanim, simulaci zivota atd. tak si o nejakem portu na konzole mohou nechat zdat a zahraje si to jen par procent PC hracu. Nechapu kde lidi berou tu vizi ze tu mame CPU ktere dokaze zazraky v simulacich. CP77 neni ale simulace, je to prpste hra... a protoze jsem vedel ze to nebude tak jak to chteji vyvojari tak jsem ani nesledoval jejich tweety atd. a byl jsem prekvapen pri prvnim spuateni, zatimco ti co hltali celych 8 let kazfe info a uz od pocatku si vysnili ultra realisticky simulator zivota kde si muzou objednat bezlepkove menu a v objednavce poznamku " vice soli, jsem kurak " ...

• Hele těžko říct , ale je potřeba si uvědomit , že ta hra měla rekordní prodeje a pokud refound už dosáhl nějaké nepřijatelné hranice , tak to projistotu stáhli.

Ale kdo vi

• Už jen to, že to srovnáváme se 7 let starou hrou, která to jádro měla funkční už v den vydání na předešlé generaci konzolí (PS3 a Xbox360), je pořádná ostuda. 

V CP chodí npc taky furt dokola, pokud teda zrovna z ničeho nic nezmizí :) Kolikrát tam vidíš tři naprosto stejný npc vedle sebe. A ty animace, no sice třeba telefonujou (GTA to umí taky a dřív než od pětky, a ty rozhovory jsou dost často vtipný v dobrym slova smyslu), ale ve většině případů ten telefon v ruce ani nemají. A sice si třeba vezmou plechovku, ale strčí si ji asi do zadku (nebo do kalhotek). Pozoroval jsem NPC u nápojového automatu, pořád dokola jen mačkali tlačítko, kdybych tam stál dva dny, tak ty dva dny tam to tlačítko budou mačkat. To samý když jí jídlo, je to nekonečný. 

• PS5 ani XBOX v sobě Nvidia kartu nemají. Je tam karta od AMD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit