Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No myslim asi zadna, nejbliz k tomu mel asi Anthem, na ktery davali refundy, protoze kvuli nemu taky lidem padala cela konzole.

• Když jsem četl tuto informaci vzpoměl jsem si jak to jiskřilo v jedné z debat o hře mezi Pavlem a Alešem. Jsem fakt rád za Pavla, a jeho upřímný pohled na věc, dá se říct očima hráče, nikoliv politika, akcionáře či kohokoliv, kdo propaguje nebo omlouvá ošklivou nefungující věc. Konečně to Sony potvrdilo stažením hry ze store. Je to sice trochu ošklivé ale fakt je mi k prdu co chudáci vývojáři, já jsem platící zákazník a za své peníze chci hotový produkt, fungující věc v takovém stavu, v jakém je prezentována a ne nějakou early access bugovinu.

• kulhy_parici_spici

Jaky fail? Sarka hodnotila PC verzi a o chybach ve hre vedela, ale ani ty ji nedokazali zkazit zazitek. 9/10 na na PC je fail, protoze to Sony stahla z obchodu?

• Správný postup. V takovém stavu to prostě nemělo vyjít. Kdyby jim to prošlo, byl by to nebezpečný precedent do budoucna.

Ale stejně si myslím, že si tu hru většina hráčů nechá...

• gio1

9 z 10😀. Největší recenzentskej fail v historii herní novinariny😀. Konzolova verze. Ok,dejme tomu. Ale já to hraju na pc a tolik bugu a glitchu jsem jeste v zadne hře nevidel. A to hraju s 1.04 patchem. Chtěl bych vidět jak vypadala ta recenzentska verze bez patchu. 

• Nejaky pametnik, ktory si pameta, ktora AAA hra bola na posledy odstranena zo Sony store, kvoli technickemu stavu ? Som zvedavy.

Hlavne, ze to bude nadalej zbierat ocenenia GOTY...Mozno to bude prva hra ktora dostane dve sucasne ocenenia - Najlepsia hra roku / Najvacsie sklamanie roku 2020.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit