Sony stáhla Cyberpunk 2077 z obchodu PlayStationu a vrací peníze
-
Jen doplním, že to byl náš redakční pokec o Cyberpunku, dostupný buď tady na webu, nebo na YouTube.
-
Jasně s nějakou chybou se počítá, ale to že zapnu hru a postavy nepovídají. Jen gestikulují a ani hlásku nevydají...tohle mi přijde jako absolutní bizár v roce v jakém jsme....i kdyby se jednalo o nevím jak starou konzoli, tak toto je základ.
I u dřívějších Assassin's Creed jsem např. na PC verzi zažila nejrůznější chyby a neduhy, ale tohle se mi ještě nestalo. Zkoušela jsem to hrát přes hodinu ale pak už jsem si vážně přišla jako hluchoněmá a musela to vypnout.
-
Prooooc? Vždy ta hra zde má tak vysoké hodnocení!!!! To je úplně nepochopitelne!
-
Ahojte,
aky ekvivalent karty od NVIDA ma PS5 v sebe prosim ?
- inak cakal som, ze dostanu zlavu, resp novu hru od CD projketu resp aspon DLC zadarmo... mozno to este len pride. :-))
-
Nehovoriac o tom, že nie len graficky je niekde úplne inde. Cyberpunk nie je next-gen, ale ide len na next-gene. CD project tvrdil, že si to v pohode zahráš aj na starej generacii (dokonca sa povodne vyvijala na ne!) ale pravda je, že nazahráš. To je klamanie zákazníka a jeden z najväčších prúserov za posledné roky.
-
Mě to přijde, ze strany SONY, jako alibismus. Kolik her, které stále prodává nebo prodávalo, je nebo bylo v horším/"stejném" stavu jako Cyberpunk? SONY ukázalo, že to může udělat (a proč ne, když to klame zákazníka) a vybralo si na to AAA hru, která je zrovna populární. Rozhodně by to měla dělat častěji a u všech her, které jsou ve špatném technickém stavu (a věřím, že jsou i rozbité hry bez jakýchkoliv patchů) a né, že se sveze pouze na populární hře - i když ta hra už zaplatila svůj vývoj.
-
Na sedmičkách úplně na pendrek, ale na desítkách to jede v cajku. Jediný, co se mi děje, občas to zaškube při jízdě v autě a sem tam mě moje vlastní auto přejede, když ho zavolam. Ale jinak nic, kromě nepodstatnejch grafickejch glitchů.
-
Můžu poprosit o odkaz, na ten rozhovor mezi Alešem a Pavlem?
-
PC verze vážně moc rozbitá není. 43h a pád třeba ani jeden. Nedohrál jsem jen jednu misi (vedlejší) - neukázal se nějaký zombík v mrazáku :-).
Jednou měl parťák v hlavě pistoli a hned v první misi neměla jedna ženská nohy. Ale jinak dá se říct bez chyb.
-
Moc chyb jsem neměl. 43h a jen jedna mise nešla dohrát (vedlejší).
Neměl jsem za tu dobu jediný pád.
-
V KDC jsem přijel do vesnice a musel jsem pockat az se kolem mne postaví 😀. To byl jeste jinej level.
-
Přesně, trochu mi přišlo, že tam Aleš hájí zájmy spíš obchodníka než kupujícího (jakože "když si zákazník vyhodnotí všechny informace z internetu, tak mu přece může dojít, že ta hra bude vypadat blbě a padat, tak proč bychom mu vraceli peníze, nemá být co překvapený" :D).
-
Dost hloupy koment. Prvni datum vydani i druhe odlozeni bylo davno pred oznamenim launche novych konzoli. Ci-li co se tyka konzoli byl primarni ps4 a ekvivalent u xboxu a ma to na nich jet nebo to nemeli vubec na tyto kozole vydavat... Argument o tom, ze je to stary srot je uplne mimo protoze TRDR2 jede krasne i na prvnim ps4 a hra tam vypada skvele
-
Třeba tady:
https://www.pcgamer.com/batman-arkham-knights-launch-appears-to-be-a-disaster/
Pak by re-release:
https://www.windowscentral.com/batman-arkham-knight-pc-will-finally-be-re-released-october-28
"The publisher suspended sales of the PC version in late June a few days after it went on sale, due to a ton of bugs being discovered in the game after it was released. People who bought the game before it was pulled got patches that improved Batman: Arkham Knight and now Warner Bros. Interactive feels the improvements are good enough to let people buy the game again." -
Ne, nemělo. V KCD nešly nějaké questy vůbec dokončit.
-
Tomu moc nerozumím mě jela dobře pravda trošku zasekané výjezdy batmobilu ale jinak bez problému... to jsem nehrál až tak pozdě po vydání.
-
Hraju na PC, 46 hodin in game a měl jsem celkem asi tři bugy, z toho dva absolutně nicotný a jeden byl vyřešený restartem. Skyrim, F76 nebo GTAV bylo při vydání mnohem horší. Z komára velbloud ;)
Navíc, jak bylo psáno - Šárka recenzovala PC verzi, ne PS4 verzi. -
Jo pobaví bohužel u podobné drahé hry by to být nemělo😈 dost to snižuje kvalitu. Třeba nesmyslné nehody aut které pak vybuchnou a vrak se zasekne na místě, potom ho odstrčí jinej řidič... vyskočí na něm snaží se ani nevím co, tohle bylo vtipné v GTA tady to spíše je dost směšné ( ne v tom dobrém slovasmyslu) Méně bugů mělo i Kingdom come.
-
Na PC se to stalo u Batman: Arkham Knight. A stejně ta hra dostávala plný hodnocení, protože byla skvělá :)
-
Jsou dost měkký... No a co že to nejede na PS4/Xbox one dobře ta hra byla v minimální konfiguraci!
Nikdo snad nečekal bezproblémový chod lolz. Stažení nechápu, kde to jsme... prostě se to nepovedlo a na konzolích ( Skyrim cough cough) se to nepovedlo tedy na těch starých... doba pokročila starý hardware nepřekvapivě patří kam do sběru! 😉