-
NO ČO SOM VÁM HOVORIL??!! že to nikdy nebude do pohody hacknuté - NEBUDE! keby to šlo, už to dávno je! a hociktorý z mojich prateľov vo FRIENDLISTE (je ich tam 94) by to už dávno mal.
no nepôjde to a budete sa tu NADRAPOVAŤ!
že: LOL! *1* -
http://www.dsl.sk/article.php?article=10311 :)
-
na žádným, odpojit od svých webových služeb můžou, ale to je tak všecko, nic většího je neže ani napadnout, protože by se to velice rychle provalilo a ten mediální šrumec co by nastal když by se zjistilo, že něco takovýho dělají by při nejmenším stál hlavy vedení herní divize Sony, k tomu pád akcií, což by hnulo žlučí akcionářům, valná hromada atd...atd...no MS by 100% radoval jako už dlouho ne
-
jo ale taky se tam pise ze mohou menit dle libosti :) dalsi ujednani takze si muzou delat cokoli
-
By mě zajímalo na jakém právním základě by Sony ty konzole na dálku "vyhazovala do luftu"? Zatím jsem si akorát přečetl, že modifikováním konzole může hráč na základě smlouvy přijít o možnost využívat veškeré on-line služby a ztrácí záruku. To se tam někde píše i o trestu nejvyšším? To si nějak nedokážu představit. Vždyť by se jednalo o poškozování cizího majetku.
-
Ale kdepak, 5 milionů a hlavně na americkém trhu 12. Už o tom mluvil Farid. Naopak u většiny her je rozdíl minimální, a spousta se jich prodává lépe na PS3. Viz. vyjde GT5 už má na svém kontě přes 5 mega, a HP se prodává lépe na PS3.
Takže kolik x-boxů chcíplo nebo je upraveno, je problém Microsoftu. Tak kde je ten 5, potažmo 12 milionový rozdíl. -
Tak to by mě zajímalo, jak chceš přeinstalovat bricknutou konzoli...
-
Ne, uz ukazali, ze hacknuti je mozne pouze formou normalniho updatu. Takoveho, co si stahujes treba ze Sony, tj. OneClickSolution... Ukazoval to na GT5. Jen je otazka, kdy to daji verejnosti.
A co se tyce X360, tak to jsou naprosto odlisne pripady. X360 je nutne modnout HW, musi se vytahnout mechanika, mit spravny radic a preflashovat firmware.... U PS3 je to SOFTWARE HACK, tj. staci vlozit USB flashku, dat update a je hackla :) -
J,J,to je pravda.Pořád nechápu když rozdíl dělá "jen" cca 5 milionů mezi ps3 vs Xbox a xbox je v mnoha případěch "upravenej" + kolik statisíc (možná milionů?) z prvních konzolí je už díky chybě v pánu,proč se pořád prodává více her na xbox ....
-
Mě to nezajímá, mám to jen na hraní her. Sony ale nemá šanci ovlivnit využívání své konzole. Pokud máš info, že jo, tak sem s ním!
-
Prostě je to ochrana proti lidem, co sdílej hry. Jedna cena, pět lidí. To je docela nefér, tak některé to vyžadujou. Která disková verze to má?
-
Ne tohle udělala mainstreamovka z m.placky..
Sorry Gro, Zase vedle..
*1* -
O.k.i buď teda od tý laskavosti a jako jeden z prvních si počkej na ten brickware od Sonyboys..
*3* -
Vsadim se, že máš facebook nebo kecáš na chatu, twitříš?!
Nebo bloguješ, vlastně počkat, ty tu s náma komunikuješ v diskuzi..
Kdo tu je socka, co zdílí nějakou věc?!
*1* *2* *3* -
Celej HW máš doma a celej HW máš pod kontrolou. Máš nějaké informace, že se ti PS3 upeče jak z mission impossible? Znovu nainstaluješ a jedeš dál. Uděláš fake ID a budeš pařit po netu.
-
Tohle dělá jen pár stahovatelných her, protože existuje plno socek, co ty hry sdílej.
-
Co je na mým příspěvků tak intelektuálního chytráku ?:D
To spíš ty si tu hraješ na inteligentního intouše :D
Brejle nenosim vlasy si meju 2 krát tejdně tak mi prosím řekni kde si přišel na svůj stupidní názor?:D
Radši se nesnaž analyzovat ostatní zbytečně ze sebe děláš šulina.
A jestli si myslíš že je vtipná lehce rasistická poznámka tak seš ubožák a typickej xenofobní čecháček :D -
Taky si myslím..
A celý to teď je jen divadlo, za měsíc ticho po pěšině..
*3* -
Už vidím v Rootu díra po atomovce ze Sony a ty reloaduješ id..
To je trošku hloupý, nemyslíš?!
*2* -
Tak to se šeredně pleteš..
Například já si pamatuju, že jsem jednou po stěhování neměl přístup k síti asi po tejden a jak reagovala jedna z oblíbenejch her?!
Sorry útěr, nemůžeš naloadovat trofeje, tvůj oučet se neobnovil, sorry nemůžeš pařit..
A to vážení Offline..
*1*