Přejít na výpis diskuzí
Souboj agenta a konzula na videu z SW: Old Republic
4.12.2011 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
tak toje jasne mysliz ze na 14 levelu budes king kong nebo co to si na zacatku hry teprv nesmiz zapominat ze treba u wow hra poradne zacinala az na 20-30 levelu to byla sradna a vubec se nebojim ze SW bude spatna hra mozna ze zacatku ale vsadim boty ze budou vychazet petche prece by neutratily tolyk prachu za hru do kteri nebudou nic pridavat a starat se oni sorry za moji cz
-
Na grafice samozřejmě taky záleží, ale i když asijský styl nemusí sednout každému, tak GW2 vypadá o hodně líp než TOR. Ta stylizace v GW2 je přeci jen líp zvládnutá
-
Zatím mělo voiceover úplně všechno
-
Mně se teda GW2 hnusí a to díky svému "asijskému" grafickému stylu. Vůbec se mi nelíbí třeba Aion, protože si neumím představit, že bych hrál za úchylnou postavičku, která ještě podivně heká při boji. Podle mě je evropský-severoamerický styl daleko lepší. U toho asijského postavy vypadají jako z nějakého hodně špatného maškarního bálu a ženský tam vypadají prakticky všechny jako thajský prostitutky. A ještě bezva, když musím killovat tvory podobné pokémonům. Vůbec nechápu, jak tohle někoho může zaujmout.
To mě teda graficky velmi zastaralý Star Wars zaujal více. Jen škoda toho komixového zobrazení. MMO s nějakou reálnější grafikou by se mi celkem líbilo (nejblíže je tomu asi LOTRO a Age of Conan). A netvrďte mi prosím, že na grafice nezáleží. To je pitomost. -
pleteš se - můžeme od hry čekat více. Když budeme čekat jen standard, nic se nezmění a hry se promění na styl ala COD, kde servírujou stále to samé dokola bez špetku invence. Já bych chtěl vidět inovativní hry a ne jen kopie osvědčených principů. Třeba takové Mount and Blade je příkladem inovace. Dokonce i pokažený BF3 je inovativní. Skyrim je pak spíše cesta ke zjednodušování všeho, co jde bez špetku inovace. Ale to je zase jiné téma.
-
otázkou je, kolik toho bude nakonec dabovaného - podle mě to nakonec stejně budou jen hlavní questy a nic víc. velmi pochybuju, že budou pro všechno dělat dabing. snad se pletu.
-
Nj, guild wars 2 questy vypadaju naozaj zaujimavo, dve postavy pred tapetou, ktore sa rozpravaju.
http://www.youtube.com/watch?v=lMVNMn37amY -
Po celkove asi dvou letech hrani Ultimy Online na ruznych ceskych free shardech, kde jen vylezete z mesta a hned vas sejme Player Killer a okrade o vsechny veci, kde se jsem travil dny trenovanim a makrovanim skillu, kde se clovek opravdu musel naucit hrat a premyslet, aby vubec mohl prezit, si opravdu velice rad zahraju SWTOR coby peknou hru, ktera me bude vodit za rucicku a kdyz zhebnu, neprijdu o zadnej equip! *14*
Ocekavat od online hry, ze bude mit celou dobu pribeh jak ME2, grafiku jako Crysis 2 a hratelnost jako Diablo 1 v dobach sve nejvetsi slavy, je hloupost. Nekdo miluje WoW, nekdo ho nesnasi, nekdo rad zrzky, nekdo ne, ... Dokonce jsou i lidi, kteri maji radi Staropramen ... Pamatujte, ze neni nic tak zbytecnyho, jako internetova diskuze *4*
Ja si SWTOR s chuti zahraju a kdyz me to prestane bavit? No tak do te doby vyjde neco, co me zas bavit bude *3* -
Za jedie jsem hrál minimálně 20 hodin. Ten čas má vlv na rozhodnutí. Ty by logicky měli přibývat. Na kvalitu scénáře, což je velký problém, to ale vliv nemá
-
Ono je taky rozdil hrat pul hodinku za kazdou postavu nebo 20 hodin za jednu.Cim dal se dostavas tim je to zajimavejsi: potlacovani vzpoury, vyvrazdovani nebo pridani k priznivcum Revana, popravy Mandalorianu, je toho celkem dost.
-
To nieje otazka obsahu, ale vkusu. Mna by nikto nedonutil hrat CoD, skusil som si to, ale keby mi niekto povedal ze po siestich hodinach hrania (po dohrani sp kampane O_o ) to bude znatelne lepsie etc tak je to chujovina, lebo sa mi nepaci prostredie, gameplay atd. Ked sa to niekomu nepaci a dokaze zdovodnit preco, tak nieje dovod ho "presviedcat" podobne hlupimi komentami.
-
Je mozný že se tam dějou drsný věci, ale napsaný to je fakt strašně. Hrál jsem mimojiné i za sitha, smugglera i bounty huntera, jestli se to nezlepší a za Sitha ten začátek byl snad vůbec nejhorší.
S kotorama se to nedá srovnávat. Je fakt že do velký míry to bude množství obsahu, díky čemuž museli z kvality slevit. To ale není rozhodně jedinej důvod -
super, urcite poslem ked bude nove info ;) (este tento mesiac a mozno oznamia betu)
-
Po sesti hodinach? A dostal jsi se aspon z prvni planety? Jelikoz ta slouzi jako tutorial ;) Jelikoz pak ty questy a jejich moralni volby v nich maji dalsi vyznam na hru ;)
-
no pro deti jsou mozna jediove, ale pokud hrajes za imperium, tak obetem v questech rezes hlavy a ruce, coz mi az tak pro deti zrovna neprijde
-
jj tohle je jedna ze změn který jsem si přál aby implementovali......aby to umlčelo polovinu zdejších remcalů..
-
Zkoušel jsem skoro všechny povolání, ale nejdýl jsem hrál za Jedi Knighta.
Tam jsem se taky rozhodoval, jestli zabiju zrádce, nebo ne, ale vzhledem k tomu že sem tu postavu viděl poprvé, tak mi to bylo tak nějak jedno jak se rozhodnu. -
Koho si hrál? Já hned kousek po začátku Sith Warriora jsem rozhodoval, zda zabít svého bývalého mistra, nebo ne. U Bounty Huntera bylo skoro každý quest možno řešit dvěma způsoby. Ono jde i o rozhodování mezi dark a light side. Vliv na výbavu i questy do budoucna.
-
Začal jsem je přeskakovat asi po čtyřech hodinách hraní, ale i tak jsem tam těch rozhodnutí měl několik, ale zatím měli jen menší efekt.
-
Zá pár hodin hraní za Sith Warriora a Bounty Huntera jsem měl celkem dost rozhodnutí od menší důležitosti až po to, jestli někoho zabiju, nebo nechám jít. Nemůžu soudit dopředu, ale kdoví, zda se s těmi, co jsem nezabil nesetkám v pozdější fázi hry? Za Sith Warriora jsem měl skore 400 light-side vs. 200 dark-side bodům. A to jsem se nevyhrabal ani ze startovní planety. Všechno má vliv do budoucna. Možná kdybys ty rozhovory nepřeskakoval, tak bys taky nějaká ta rozhodnutí udělal.