Přejít na výpis diskuzí
Souboj agenta a konzula na videu z SW: Old Republic
4.12.2011 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
neříkam víkendovou betu ale full betu
-
Když už sme opět u Skyrimu....
http://www.youtube.com/watch?v=o1UDF7ym_Os&feature=youtu.be -
Origins skvělej příběh? Vždyť je celá hra jen sidequestová omáčka kolem něčeho, co tam vůbec není. Dialogy na tom nejsou o moc líp.
Jinak kvalitní dialogy a náznak zajímavýho příběhu (bohužel na konci dost uspěchanýho) má třeba druhej Kotor, ale ten zrovna dělal Obsidian.:D -
odfakuj
-
Těžko říct, jestli to kolega nemyslí spíše jako jakýsi "zoufalý záchvěv ironie", jelikož by si představoval současnou situaci na herním trhu online her trochu jinak... *4*
To byla reakce na Sarina... -
Já netrollím. Skutečně věřím v neúspěch TORu.
A nebo ano, trollím. Trollím svými skutečnými názory. A to je mi kámo high level trolling. -
Mal by si viac citat prispevky mr. Trolla Diskuzniho, lebo tvoj trolling zatial nestoji za moc, neslany nemastny, nezaujimavy nevtipny, tisickrat omlety a tisicjednakrat vyvrateny... neviem naco si sa vobec obtazoval. *7*
-
Zkusil jsem spoustu MMO, ale tohle je první které mě opravdu chytlo - které mi dalo pocit, že jsem opravdu součástí daného světa (nebo přinejmenším moje postava je), ve kterém jsou zajímavé postavy, smysluplné questy, a spousta možností.
Osobně bych hru nenazval jen MMO, ale označil bych ji takto:
"Singleplayerová hra s možnostmi kooperace v MMO světě"
A kupodivu to funguje skvěle!
Od této hry jsem nic nečekal, dělal jsem si srandu z toho, jaký to bude zase propadák a naprosto klasické MMO - zmýlil jsem se.
Rozhodně hodlám koupit. -
No jo a zachvilu je TOR tady!
Doufám, že si hru užiješ, za rok se tam potkáme až bude F2P. -
Revolucia u SWTOR nikdy nebola na plane. Neviem ako vyraznu evoluciu myslis, ale mam pocit ze to je prva MMO ktora ma plne nadabovane dialogy a class story ktory sam hrac dokaze ovplivnit. Ok, pre niekoho to moze byt bezviznamne zlepsenie - ale rovnako je pre mna combat v GW2 krok z5 od trinity systemu (kludne to mozem argumentovat tym ze je ovela kooperativne narocnejsie zosynchronizovat healera tanka a dps namiesto toho aby sa tank healoval zatial co dps tankuje a heal dava dmg, proste kazda classa vie vsetko a nikto nemusi nic, mne to skratka nieje pochuti).
SWTOR nieje revolucia, silna evolucia to ano a rozhodne to je jeden z top titulov v hernom zanry (a to hra este nevysla). Fanusikom GW2 nic neberiem, verim ze hra bude skvela a ze si pri nej uziju vela zabavi atd. GW2 moze byt skutocna revolucia v MMO, ale pre mna nikdy nebude taka dobra ako SWTOR. Kto od TORu cakal freelancera kombinovaneho s devil may cry a age of empires, musi byt sklamany. Kto pravidelne sledoval vyvoj a vedel do akych hernych mechanizmov, grafiky etc bude hra situovana, si nemohol priat viac, lebo az na niektore zle napisane dialogy tej hre nieje co vytknut. -
To je fakt že u DA1 sem se řezal smíchy.....v dobrým
http://www.youtube.com/watch?v=0SW8XZAjlXE -
Trochu odvazne napsat,ze Bioware "neumí psát příběhy/dialogy" *7* .
Netvrdim,ze se jim vsechny hry povedly, treba DA2 byl podle me hodne slaby,ale KOTORy a DA:Origins jsou skvele hry s dobrymi dialogy a pribehem. -
Však jiný články než o WoWu 2 s Skyrimu se přece nečtou...
-
No jo sakra... správně to mělo být Blade and Soul.
I když Blade and Sword jsem kdysi hrál taky. *15* -
Tvoje otázky budú zodpovedane tu: http://www.oldrepublic.cz/
-
Hatovat něco, co si ještě nehrál jen pro to že je to jiný je dost ubohý.
Jistě, to že každej umí všechno se může zdát jako pěkná blbost, ale než to člověk může zhodnotit, musí pochopit jetli hra funguje jako celek.
Například v GW1 si můžeš kdykoli ve městě změnit komplet všechny perky. Někomu se to může zdát jako nesmysl. Ale naopak. Přinášelo to úplně jinej zážitek ze hry a zajímavej taktickej prvek. -
Blade and Sword už existuje *3*
http://games.tiscali.cz/recenze/blade-and-sword-49396 -
Guild Wars 2 je nejvíc špatná hra... všichni umý všechno to není MMO... a pokud ti tenhle styl vadí tak je mi tě líto ale v MMO hře nemáš co dělat
-
Agresor? Jediný kdo je tady agresivní jsi ty. Všude píšu, že SWTOR bude dobrá hra, ale že jde o tuctovku. Nechápu že někteří fanboys jako ty to neumí přijmout. Dlouho jsem hrál Lotro a klidně přiznám, že až na kosmetické rozdíly je to tuctové MMO. Prostě jsem od EA a Bioware asi očekával moc.
-
Ked ArenaNet predstavi posledne povolanie do GW2 tak o tom napisete clanok? Lebo zatial tu robite reklamu len 2 hram a potom tvrdite ze pisete clanky len o tych hrach o ktore maju zaujem ludia... pride mi to nelogicke kedze ostatne mmo sirsiemu publiku nepredstavite