Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • by mě zajímalo jestli si vůbec hrál betu kdyš si od toho čekal víc
  • Bioware jsou zruční řemeslníci a umí udělat funkční, hezky vypadající hru. Nicméně už nemají fantazii na to, aby navrhli cokoli inovativního, navíc neumí psát příběhy/dialogy a mají fakt špatný level designery.

V podstatě téměř úplnej opak Obsidianu, kterej má, nebo aspoň míval, výborný psavce a dost nápadů, ale po stránce řemeslnýho zpracování jsou jejich hry dost problematický.
  • sugyn
    Vzali to co funguje nejlip a to system z Kotor a Me.Myslim ze nez vymyslet nejakou novou hovadinu co treba nebude fungovat, je lepsi pouzit osvedceny fakta, ktery se hracum libej.
    Inu 100 lidi 100 chuti a vzdycky se najde nejakej agressor ktery bude vylejvat zluc ze zrovna ta hra neni jako Guild Wars.
  • Malleth
    Když odpářeš ty dialogy, tak The Old Republic je opravdu tuctovka, s minimem invence. Sázeli prostě na jistotu.
    Navíc ty dialogy jsou strašně napsaný a zajímavou postavu, která jen nekopíruje ty existující tam těžko najdeš.
  • To je spíš tvůj příspěvek. SWTOR bude/je dobrá hra, já jen píšu, že jsem čekal dneska trochu víc od takové studia. Bioware určitě měli na to udělat nový standart pro MMO, kterému by se museli všichni přibližovat.
  • Očekávat nějakou odvážnou inovativní koncepci zrovna od Bioware je imho docela úlet:).
  • GW2 mi dává naději, že už nebude žádný jedoduchý dps, tank, healer. Už konec otázníků a vykřičníků. Můžeš říkat co chceš, ale SWTOR nepřicházím s ničím, co by nějak nutilo k němu přejít (kromě silné licence). Jistě, určitě bude mít jeden z nejhladších startů, máš tam dialog s npc, je to dabovaný, ale to jsou prostě jen takové kosmetické prkotinky. Třeba kdyby tam byl alespoň no-target systém, ten by se do toho světa skvěle hodil. Jenže ani to ne. Já jsem prostě při oznámení SWTORu čekal, že přijdou alespoň s výraznou evolucí, že MMO někam posunou a já nevím, sednu si při hraní na zadek.
  • sugyn
    Tohle spis povazuju za trolling.Bez argumentu, bez smyslu.Existuje urcitej zanrovej standard kterej byl a bude.Z point and click adventury taky neudelas zavodni hru.
  • EVE je fajn ale na GW2 sa pozeram len cez prsty. Ked chces onlineovku kde je holy trinity nahradena systemom "vsetci vedia vsetko" a navy s akcnym real time combatom, tak prosim, ale nehovor o tom ako keby to bol novy standard. Chapem ze si to nejaky ludia oblubia ale hovorit o tom ako o buducnosti mmo je vylozene hlupe.

A SWTOR v ziadnom pripade nieje "tuctofka", aspon z mojho pohladu, mozno by si to mal nejako argumentovat - resp co sa ti na tom nepaci a osvetlit nam tvoje skusenosti s hrou.
  • Malleth
    A Guild Wars 2 vypadá ještě o dost líp než GW1.
    Ty souboje vypadají parádně. Je vidět že tam mají dobrý designéry a jdou vlastní cestou, než aby kopírovali WOW
  • Trol.diskuzni
    Guild Wars byla jediná onlineovka (MMORPG), která mě bavila... Dlouho jsem ji teda nehrál, to je fakt, ale bylo to fajn. *4*
  • Jen je podle mě škoda, že udělali jen další tuctovku s nějakým tím vylepšením. Podle mě ze schopností Bioware a peněz EA mělo vyjít něco lepšího nebo spíš více odvážnějšího. Dabing je fajn, ale styl hry je pořád ten stejný jako byl před 7-9 lety *9* . Kdyby to byl trochu mix. EVE a GW 2 tak by ta hra byla super. Bude to určitě dobrá hra, jenže dobrá je s takovým zázemím a licencí málo
  • Trol.diskuzni
    Edit: Přesunuto.

Edit No. 2: Příspěvěk zde byl vložen, aby vyprovokal zdejší uživatele k co nejvíce mínuskům, takže enjoy! *5*
  • Malleth
    Star Wars mám rád, ale tohle asi vynechám.
    Víc se těšim na Guild Wars 2.
    Skvěle vypadá taky WildStar.

Trailer:
    http://www.youtube.com/watch?v=L-il-yLpVi8

Gameplay:
    http://www.youtube.com/watch?v=r4fIruA4fxo&feature=related
  • +100
  • Už aby WoWo skončilo a otevřelo dveře pro nové MMO. Naprosto souhlasím s tím, že si lidi prostě na WOW zvykli, hodně do něj investovali a nyní se jim moc nechce zkoušet něco nového a když něco zkusí, koukají se na to očima hráče WOW.
  • V čem přesně je LOTRO fail? Jen pro ověření, jestli si to vůbec hrál...

Age of Conan se mi líbil, ale dost mi vadilo málo skillů, které jsou dost špatně propracované (lépe řešeno v LOTRO). Grafika ale byla dost dobrá. Jen to instancování světa mi vůbec nesedlo.

Aion byl humus hlavně díky své úchylné grafice. Nemám rád tenhle úchylný asijský styl.
  • Tu mas zhrnutie beta SWTOR a WOW po 7 rokoch. Ako bude tor vypadat pru launchi je otazne, lebo co bol patch na betu tento vikend zmenilo to dost veci a pridali legacy system.

http://www.youtube.com/watch?v=mp-tepdY7cw
  • "and when I will get to him, I will kick him out of my melee range again, to give him some chance" :)
  • Nikdy som netvrdil ze je to objektivne, proste sa mi trafili do vkusu - to je vsetko. Hra je presne to co som od nej cakal + este nieco navyse. Ako som vravel, ked sa niekomu nepaci, tak nech to nehra - len vacsinou je ta minoritna skupina ludi ktorym sa hra nepaci vacsinou vykrikuje najhlasnejsie (to vzdy a vsade), tak som chcel pridat nieco pozitivne.

A za prachy ktore my EA ponukalo by som to nespravil, zgrlosi to su *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit