Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magické útoky můžete nyní poprvé zaměřit nebo je nastražit coby past na nepřátele a půjde do nich investovat i zkušenostní body po level-upu, abyste se jako v prvním díle nemuseli v pozdějších fázích hry spoléhat převážně na na opravdové zbraně.???.Autor článku evidentně první díl nehrál.
  • Whisp
    Dik, som si myslel, že Dandelion bude nejaká nová postava, keďže som sa v knihách s takým menom nestretol. To že je to Marigold by ma nenapadlo.
  • Co máš za problém? Nic nesoudí, jen říká, že se na tu hru těší. Nauč se číst.
  • KIMCID
    soudit hru kterou nikdo nehrál????ty mne bavíš dítě.
  • rpg desatrocia ... 40 hodin hracej doby? v tychto novych rpg take tazko najdes. jedine Divinity alebo drakensang
  • Věřím, že tohle bude jedno z nejlepších RPG tohoto roku, alespoň pro mě určitě :o) jednička byla zcela luxusní hra, tak doufám, že nic autoři nepokazí a budeme mit na pultech další hitovku :))
  • No vydelat si na sebe urcite vydela. Vzdyt druhy dil vznikl z vydelku prvniho zaklinace, takze toho bych se nebal. *1* A sem si 100% ze komu se aspon trochu libil prvni dil (ja ho ted znova dohral *2*) a koupil si ho, tak urcite koupi i druhy dil.(jako ja *3*)
  • Drom
    to chci videt, co z toho nakonec vypadne za hru *1* jen aby si to na sebe vydelalo... PC scena je prolezla piratama az hamba, kazdopadne to aspon nebude mit dementni ovladani na gamepad
  • V pořádku. Úplný panic nejsem a jedno video zhlédnuté mám, takže tuším na co narážíš. Jak říkáš je to subjektivní a to nejen z pohledu diváka, ale i hráče. Každý má svůj styl hraní a třeba se ve videu(ích) prezentuje hráč preferující koulení se po zemi. Pravdu ukáže až si to zahrajeme. Už se nemůžu dočkat až se mi ta sběratelská edice dostane do rukou :D
  • Qickly, promiň za spoily, ale je to kvůli reakci: Akrobacie v rozumné míře nevadí (subjektivní, vím vím), ale pokud je boj kostantní směs kotoulů a přemetů, tak výsledek vypadá lacině.
    Znovu říkám: nehrál jsem, hodnotím to, co vývojáři ukazují a čím se chlubí.

Na druhou stranu jsem rád, že Geralt konečně pořádně reaguje na zásahy od soupeřů.
  • Poprvé jsem Zaklínače hrál na Medium a bylo mi to tak akorát. Nedávno jsem ho znovu rozehrál a dal si HARD. Ze začátku jsem rozdíl docela pocítil. Bez vlaštovky jsem do souboje nešel :) Teď v páté kapitole už ten rozdíl nevidím. Člověk vyšší obtížnosti přivykne a už mu to těžké nepřipadá. Jestli je to dobře nedokážu říct, ale asi by to bylo trochu zvláštní mít ke konci hry (kdy už je obecně jakýkoliv hrdina namakaný a vybavený tím nejlepším možným) stejné obtíže v boji jako na začátku hry?!
  • Musím říct, že vítám snahu vývojářů o přinášení nových mechanismů soubojů - už v prvním díle byl celkem inovativní a ve dvojce se rýsuje také zajímavě - nebudete už muset na silného nebo rychlého soupeře přepínat, jen zmáčknete jiné myšítko, supr. Jinak bych měl poznámku k textu, v jedničce šlo do znamení taky přidávat talenty a takové igni na max. bylo ke konci skutečný napalm :-)
  • Není zač ;)
  • Samotný princip volně kombinovat silný/rychlý styl mi přijde fajn. Ale zjednodušení se mi taky nelíbí. Jedničku jsem projel na hard a zas tak složité mi to nepřišlo (normálně hraju všechno na easy, jsem lamka :-) komba se i bez nápověd dali dobře chytat a alchymie taky moc nebylo potřeba krom pár tužších soubojů a ze znamení jsem nejčastěji používal to ochrané pole abych si jím svítil v temných prostorách (jsem herní škudlil, tak jsem lektvary šetřil :-D)) Snad to nějak odladí a na vyšší obtížnost to bude výzva vyžadující taktiku atp.
  • Qickly> parada, diky moc
  • Poznámka k článku: Geralt nepoužívá Znaky, ale Znamení. Dandelion je mám dojem anglický překlad bardova jména, český (v knihách i Zaklínači 1) je to Marigold.
  • Přiznám se, že na videa z hraní nekoukám (pocit ztráty překvapení). Ovšem z tvého textu nějak nechápu co ti vadí? V knihách (čtu druhou) je Geralt taky při soubojích dosti mrštný (akrobatický). Znamení taky ovládá už v knize a ne na přání vývojářů. Navíc mi nový způsob boje (usuzuji z popisu) připadá reálnější. Prostě si složím údery/komba dle potřeby a neomezím se pouze na volbu stylu - rychlý/silný/skupinový.
  • Geraltovo přehnaně akrobatické vystupování v boji spolu s faktem, že ve všech zveřejněných materiálech byl šermířský kryt předveden jenom několikrát a jaksi "do počtu" - to byly svého druhu varovné signály. Přešel jsem je, protože polští kluci mohli jenom klamat tělem. Naneštěstí neklamali: máme tu zjednodušení už tak celkem jednoduchého systému.
    Vítám tedy Geralta - mistra řádu Sith, akrobatického šermíře a schopného uživatele známých sil Push a Lightning.

Tyto herní mechaniky dle mne nejsou šťastná volba. Pochopitelně, že jsem Zaklínače II ještě nehrál. Ale podobné koncepty už jsme mohli vidět jinde. První díl byl pro mne dost na hraně, ale nepřekročil ji ( klikání myší bylo potřeba celkem přesně časovat ). Čekal jsem, že druhý díl tuto hratelnostní stránku vylepší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit