-
to chci videt, co z toho nakonec vypadne za hru *1* jen aby si to na sebe vydelalo... PC scena je prolezla piratama az hamba, kazdopadne to aspon nebude mit dementni ovladani na gamepad
-
-
Osobně autory rozhodně opět podpořím. První Zaklínač mi unikl ve sběratelské edici, ale dvojku mám posichrovanou a collectror's edition zamluvenou *3* *5* Všichni nekradem (zaplať satan).
-
No vydelat si na sebe urcite vydela. Vzdyt druhy dil vznikl z vydelku prvniho zaklinace, takze toho bych se nebal. *1* A sem si 100% ze komu se aspon trochu libil prvni dil (ja ho ted znova dohral *2*) a koupil si ho, tak urcite koupi i druhy dil.(jako ja *3*)
-
-
Zpráva o zjednodušení/řetězení bojů mě nepotěšila, vypracovanější manipulace se znameními (nastražení pastí/zaměření) naopak potěšila. Witcher 2 je vedle Deus Ex 3 má nejočekávanější gamesa... Těším se moc.
-
-
A v jedničce tě nepotěšila?? Všechno, co autor článku zmiňuje jako novinku, bylo už v jedničce. Tak si tu jedničku nejdřív zahraj, aby sis dvojku víc užil ;-)
-
-
Jedničku mám právě rozehranou a je možné, že jsem si nevšiml, že by se dala znamení zaměřovat? A jdou klást pastě jako ve videu u dvojky? Ptám se, protože je možné, že jsem to tedy přehlédl...
-
-
Yrden jsou pasti. A co myslíš tím zaměřovat?? Geralt, pokud si dobře vzpomínám, má vždy zaměřeného protivníka a proti tomu to znamení hodí. Prostě a jednoduše u jedničky nebyl nikdy žádný problém trefit znamením to, co potřebuješ. Těžko proto budu vítat inovaci tam, kde nebyla potřeba.
-
-
Ono problém v jedničke bol, že pri použití znamenia, zmene protivníka, alebo zmene štýlu sa ti zrušilo combo, čiže sa moc neoplatilo v priebehu boja nejak taktizovať (viac menej okrem pozície). Ale súhlasím, že sa mi tento systém až tak nepáči, ale čo už narobíme. Nakoniec to možno bude milé prekvapenie.
-
-
-
-