Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    to chci videt, co z toho nakonec vypadne za hru *1* jen aby si to na sebe vydelalo... PC scena je prolezla piratama az hamba, kazdopadne to aspon nebude mit dementni ovladani na gamepad
    • Core
      Osobně autory rozhodně opět podpořím. První Zaklínač mi unikl ve sběratelské edici, ale dvojku mám posichrovanou a collectror's edition zamluvenou *3* *5* Všichni nekradem (zaplať satan).
    • No vydelat si na sebe urcite vydela. Vzdyt druhy dil vznikl z vydelku prvniho zaklinace, takze toho bych se nebal. *1* A sem si 100% ze komu se aspon trochu libil prvni dil (ja ho ted znova dohral *2*) a koupil si ho, tak urcite koupi i druhy dil.(jako ja *3*)
  • Core
    Zpráva o zjednodušení/řetězení bojů mě nepotěšila, vypracovanější manipulace se znameními (nastražení pastí/zaměření) naopak potěšila. Witcher 2 je vedle Deus Ex 3 má nejočekávanější gamesa... Těším se moc.
    • A v jedničce tě nepotěšila?? Všechno, co autor článku zmiňuje jako novinku, bylo už v jedničce. Tak si tu jedničku nejdřív zahraj, aby sis dvojku víc užil ;-)
      • Core
        Jedničku mám právě rozehranou a je možné, že jsem si nevšiml, že by se dala znamení zaměřovat? A jdou klást pastě jako ve videu u dvojky? Ptám se, protože je možné, že jsem to tedy přehlédl...
        • Yrden jsou pasti. A co myslíš tím zaměřovat?? Geralt, pokud si dobře vzpomínám, má vždy zaměřeného protivníka a proti tomu to znamení hodí. Prostě a jednoduše u jedničky nebyl nikdy žádný problém trefit znamením to, co potřebuješ. Těžko proto budu vítat inovaci tam, kde nebyla potřeba.
          • Ono problém v jedničke bol, že pri použití znamenia, zmene protivníka, alebo zmene štýlu sa ti zrušilo combo, čiže sa moc neoplatilo v priebehu boja nejak taktizovať (viac menej okrem pozície). Ale súhlasím, že sa mi tento systém až tak nepáči, ale čo už narobíme. Nakoniec to možno bude milé prekvapenie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit