Přejít na výpis diskuzí
Souboje naživo na videu z Dragon Age II Legacy
11.7.2011 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
A proč dnes není hra jako Deus Ex nebo System shock? Protože jim hlupáci jako vy, ty patosy žerou.
-
Ano, ano Mr. Santa má vždycky pravdu.
-
Cahir, že tě to ještě baví. To je horší, než bojovat s větrnými mlýny. Měl bys se přejmenovat na Don Quijote *1*.
-
Reakce na 11.07.2011 19:06 Mr. White (anonym)
IMHO kdyby Dragon Age 2 byl klasický případ opravdu špatné hry, tak by na světě bylo krásně. Každá dobrá hra by musela být naprostý unikát. Kam by se na ně hrabal System Shock nebo Deus Ex. -
Je to můj názor a zbraně jsou opravdu vetší než sám hrdina. Jinak vůči čemu je můj názor haterský? Vůči Dragon age? Kdyt jsem napsal že jsem z prvního dílu byl unešen. Nebo snad vůči Bioware? Nedělala náhodou Dragon age: Origins? Víš já jsem napsal prostě jen holou pravdu a to je ta že ta hra je opravdu špatná. Nemít nálepku tak velké firmy a skvělého pokračování, tak po ní neštěkne ani pes ať už chceš či nikoliv.
-
wtf? Vždyť se to hraje stejně jak jednička. Až na to, že postavy se nepohybujou jak šneci.
-
Ach jo, typický... S těma saltama to zas tak hrozný není a zbraně rozhodně nejsou "třímetrové". Celkově prostě opět haterská přeháňka.
"Teď mě mrzí každá minuta strávená u této strašlivé hry" *1* *1* Tak to je moc. Hele zkus zavolat na podporu, třeba tě za tvoje strašlivý utrpení nějak odškodněj... -
Jen chci ještě doplnit, že se mi nestává, abych hru nedohrál, ale na tohle jsem opravdu neměl a to už mám za sebou víc jak 10 let hráčské kariéry.
-
Dá se seekovat. Problém je u tebe.
-
Takže DLC přináší spoustu vylepšení ohledně A.I. Manažeři jsou si tak jistí kvalitou výsledku, že veřejnosti pustí video z obtížnosti "casual", kde "bohužel tyto inovace tolik nevyniknou".
Drobná vzpomínka na preview gameplay Zaklínače II a otázku na obtížnost - "Hrajeme to na nejvyšší obtížnost, hardcore mají možnost vidět, co mohou čekat. Pochopitelně ve hře jsou i nižší obtížnosti." -
Radši to nezkoušej, neustále se opakující jednoduché questy jako běž tam zabije/vysvoboď/dones žádná provázanost nic. Neustále se opakující tuneloidní a sterilní prostředí, které je navíc po desingové stránce opravdu příšerné. Souboje jsou nuda já hrál na střední obtížnost a u té nepotřebuješ ani partu, prostě ti dělají jen křoví. Dohrál jsem první akt s doměním že se ve druhém posunu dál do nového města nebo uvidím víc a zmýlil jsem se pořád to samé jako v prvním aktu. Souboje mají navíc působit strašně akčním cool dojmem, až mi bylo nazvracení jak hrdina poletoval po celé mapě s mečem větším něž je on sám a ladnými údery porcoval nepřátele na malé kousíčky. Další jsou neuvěřitelně trapné respawny nepřátel, kdy přijdeš ke skupince, kterou porazíš a nejdnou se objeví za tebou i před tebou další, tu znovu odrazíš a objeví se další, chvílemi jsem si připadal jak u Call od Duty, proto jsem tu hru vypnul a odinstaloval a teď mě mrzí každá minuta strávená u této strašlivé hry a přitom z jedničky jsem byl unešen.
-
Musim přiznat že jsem zatím žádnou dragon age hru nehrál (nějak mě tahle série neláká a to mám rpg docela rád),ale pořád se nestačím divit jak tak velká hra jakou dragon age bezesporu je může mít tak ošklivé vizuální zpracování,nevim jestli se má jednat o nějakou komiksovou stylizaci či tak něco ale dobře to nevypadá,i 10 let starý gothic 1 vypadá chvilkami lépe...
-
"Záběry ze hry začínají až v čase 2:34" vdaka ale v tom uber prehliadaci sa neda seekovat a nacitava pomalsie jak dial up a to mam dobry internet!!! urobte s tym nieco *12*
-
Zkus tomu dát ještě jednu šanci. Ono se to později začne docela rozjíždět. Za 2 hodiny jsem sotva prolezl prologem...
-
to mě sice také ne, ale zdá se mi taková sterilní ta grafika, a hlavně se to hrozně špatně hraje.... po dvou hodinach sem byl unuděn a podruhý jsem to nezapnul a to sem u toho ty 2 hodiny proseděl jen z nostalgie že to je pokračování tak skvělý hry.
-
Proč? Mně se to celkem líbilo.
-
Xbox... Na PC s high res tuxturami vypadá hra celkem dobře. Mě teda aspoň neurazila.
-
Vypadá to jak na DX8 xD
-
Jak to tak bylo slyšet tak tam moc lidí nebylo XD podle hluku tleskání
-
To jo, padaji tam veci, ktery si muzes vzit! Strasny vykradaci Diabla!